Curve karta

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod A1rh- 21. 4. 2022 18:04

vydrž. Ta procedura vždycky trvá. Kolik je to dní od vrácení na Curve?
A1rh-
Diskutér

Odeslat příspěvekod hannys85 21. 4. 2022 21:06

dva dny
hannys85
Nadšenec

Odeslat příspěvekod radoch1 27. 4. 2022 22:03

Jakým způsobem si můžu změnit PIN u Curve karty? Jde to v bankomatu libovolné banky? A nevíte, zda je služba zpoplatněná? Díky.
radoch1
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Mimonik 27. 4. 2022 22:23

V bankomatech, ktere to umi, v soucasnosti asi vsechny uz. Je to zdarma.
Mimonik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod yndezit 27. 4. 2022 22:45

U Curve mi to nešlo. Zkoušel jsem změnu pinu v bankomatech v ČR.
yndezit
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 28. 4. 2022 07:58

Já si PIN v bankomatu normálně změnil, změna je zdarma.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod A1rh- 28. 4. 2022 10:47

novou vyměněnou kartu mám pořád na cestě, stará se mi v app i v GPay změnila na dočasnou, co je aktuálně zobrazena v aplikaci (a s GPay nefunguje) a taky v náramku Mi Band 6 NFC se mi původní deaktivovala. Takže bez fyzické karty jsem nezaplatil.
Nějaký čas jsem používal jiné placení, ale karta furt nikde, tak jsem tu automaticky updatovanou z GPay i náramku úplně odebral, znovu zadal údaje ze staré fyzické a kupodivu to zdá se vzalo a xPay platby by snad mohly fungovat.
Nevím kdo mi to zatajil, že to takto lze zase zprovoznit :)
V profilu nebo SZ promo Revolut 700Kč, SkipPay 500Kč, AliExpress US $19, Raiff. 300Kč ...
A1rh-
Diskutér

Odeslat příspěvekod A1rh- 28. 4. 2022 12:17

tak předčasná radost :( V GPay už je zas ta dočasná karta a do náramku Mi Band 6 se z aplikace Zepp Life ta karta po ověření asi ani nestihla synchronizovat a už v app svítí Aktualizujte kartu (což neprojde).
Toto má Curve nesmyslně vymyšlené, kdy automaticky aktualizují údaje v xPay na dočasnou kartu, ta ale nefunguje dokud není aktivována fyzická. Ta mi měla přijít podle předběžného data doručení už před 2 dny a stále nikde.
V profilu nebo SZ promo Revolut 700Kč, SkipPay 500Kč, AliExpress US $19, Raiff. 300Kč ...
A1rh-
Diskutér

Odeslat příspěvekod radoch1 29. 4. 2022 22:37

Mimonik píše:V bankomatech, ktere to umi, v soucasnosti asi vsechny uz. Je to zdarma.

Změnu PIN u CURVE karty jsem provedl v bankomatu ČS, proběhlo to bez problému. Díky tedy za info.
radoch1
Návštěvník

Odeslat příspěvekod franko_cz 2. 5. 2022 12:46

Stalo se vám někdy, že v aplikaci předvolená karta přeskočí na sama na jinou?
franko_cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 2. 5. 2022 13:07

Curve mám dlouho a toto se mi nikdy nestalo. Neuklikl ses nebo nezpůsobil to třeba aktivní Anti-Embarrassment mód?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod franko_cz 2. 5. 2022 13:41

Právě že jsem se neuklikl a celkem mě to překvapilo. Stalo se mi to zatím jen jednou.
franko_cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod minarjo 2. 5. 2022 22:08

@franko_cz:
Záleží JAKým způsobem předvolená (změněná) ta karta v appce z tvé strany byla. Už zde několikrát proběhlo, že jediná opravdu spolehlivá změna karty je přes seznam karet (malá ikona seznamu karet v pravém horním rohu appky v záložce Wallet a pak v seznamu klepnout na tu kterou chceš mít aktivní), ta jediná proběhne spolehlivě a ihned. Změna posunem prstu na jinou a klepnutím na ni přímo v záložce Wallet se mnohdy nemusí správně uložit v systémech Curve (tedy datově se nemusí odeslat ta změna). Stačí se na ten výše popsaný seznam karet pak podívat a tím se ti to potvrdí, že možná nebyla změna tím na první pohled možná více logickým způsobem uložena. Já osobně měním jen přes ten seznam, právě díky info odsud, a je to pak vždy v pohodě.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod jjrr 3. 5. 2022 03:16

Já tedy měním přímo v záložce Wallet a nikdy nebyl problém.
jjrr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod A1rh- 3. 5. 2022 13:39

svého času s tím problémy byly, jak píše Minarjo, ale spravili to a už dlouho měním jen ve Wallet a nenarazil jsem na problém. Občasná kontrola ale neuškodí. Třeba se to může stát na špatných datech, že se to nepropíše, kdo ví.
A1rh-
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka