Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
_vpa píše:Nezkoušeli jste v minulosti RCS, zaregistrovali se a teď je nepoužíváte nebo jste změnili telefon či operátora? SMSky Vám zřejmě stále chodí jako RCS, jinam, vlastně nikam. Musíte si RCS znovu nastavit a pokud je nechcete, tak aktivovat. Neznám přímo adresu, strejda Google. Kdysi jsem to zkoušel přeregistrovat a pomohlo to.
minarjo píše:@franko_cz:
Záleží JAKým způsobem předvolená (změněná) ta karta v appce z tvé strany byla. Už zde několikrát proběhlo, že jediná opravdu spolehlivá změna karty je přes seznam karet (malá ikona seznamu karet v pravém horním rohu appky v záložce Wallet a pak v seznamu klepnout na tu kterou chceš mít aktivní), ta jediná proběhne spolehlivě a ihned. Změna posunem prstu na jinou a klepnutím na ni přímo v záložce Wallet se mnohdy nemusí správně uložit v systémech Curve (tedy datově se nemusí odeslat ta změna). Stačí se na ten výše popsaný seznam karet pak podívat a tím se ti to potvrdí, že možná nebyla změna tím na první pohled možná více logickým způsobem uložena. Já osobně měním jen přes ten seznam, právě díky info odsud, a je to pak vždy v pohodě.
A1rh- píše:_vpa píše:Nezkoušeli jste v minulosti RCS, zaregistrovali se a teď je nepoužíváte nebo jste změnili telefon či operátora? SMSky Vám zřejmě stále chodí jako RCS, jinam, vlastně nikam. Musíte si RCS znovu nastavit a pokud je nechcete, tak aktivovat. Neznám přímo adresu, strejda Google. Kdysi jsem to zkoušel přeregistrovat a pomohlo to.
návod ohledně RCS např. ZDE
-- 16. 5. 2022 12:57 --
právě jsem to zkusil přes web https://messages.google.com/disable-chat pro své Kaktus číslo, ale chyba, "k vypnutí funkcí chatu v tomto zařízení nebo u tohoto telefonního čísla je třeba odborná pomoc. Kontaktujte svého operátora".
V app Google Zprávy mám chat vypnutý, ale obávám se, že je to potřeba po každé aktualizaci app zkontrolovat, protože jsem to teď musel opakovaně vypnout.
Raptor píše:Poslední 2 dny jsem zkoušel nakupovat na nových obchodech a vždy to posílalo SMS pro ověření. Ale SMS nikdy nedorazily. Možnost ověření aplikací tam není. Má to někdo podobně? Takový systém je totálně na houby.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků