Mne síce zatiaľ pripísalo všetko, ale spozoroval som, že niekedy prípíše instantne a inokedy aj o pol hodinu či až pár hodín. Ale prekvapivo mi raz dalo cashback aj za takú platbu, presnejšie mám Tesco a bol som v trafike a tá trafika mala v názve tej platby Tesco tak mi to započítalo a dalo cashback aj keď reálne to nebolo v Tescu no v trafike v Tescu

A faaakt ako som už písal vyššie neoplatí sa vôbec Metal. Keby sa mi nevracalo mesačne z toho 12€ tak určite do toho nejdem v plnej sume 15€. Keďže viac prerobím ako získam na tom niečo.
Ja by som fakt aj potom najradšej prešiel aj na Free, ale úplne do dokašlali a dosť osekali ten základný plán, úplne tým zabili svoj koncept viac kariet v jednej. Ako síce pri free sú to 2 karty v jednej, ale to je málo. (aspoň pre mňa)
Už keď to zmenili som bol nútený prejsť na Curve X síce pekné od nich aspoň, že mi ponúkli vtedy zľavu na jeden rok a vyšlo to na 1,99€ mesačne.
Celkovo si, ale myslím, že by si Metal zaslúžil pri tej cene ten 1% cashback na všetky platby keď už tak aby sa to oplatilo, kľudne aj keby len v crypte, ale takto obmedziť to na 6 obchodníkov, podľa ich výberu je slabota