Curve karta

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod wurk 13. 5. 2024 21:29

You will now be able to use your Curve card to pay merchants that may otherwise be blocked by your underlying payment source provider due to the being seen as "high-risk".

https://help.curve.com/high-risk-mccs-BkBIoO1QR
wurk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 13. 5. 2024 23:07

Nutno ale podotknout, že je u takových plateb účtován poplatek 1%.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Ladislav_2 14. 5. 2024 05:56

Není náhodou 6051 dobíjení na revolut? Možná i splátka SkipPay?

A tohle by mě zajímalo, kde se s tím dá normálně potkat.
7372 Computer Programming, Data Processing, and Integrated Systems Design Services

Ono je hezké jak se Curve snaží zákazníkům pomoct zaplatit podkladovou kartou, ale finta je v tom, že pokud by bez této "pomoci" podkladovou kartou šlo normálně zaplatit, tak teď to bude za 1%.
Ladislav_2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 14. 5. 2024 06:50

Lze to nekde zakazat? Ted byla trochu pojistka Fronted, i kdyz v jine sitruaci, ale jak to chapu, ted vsechny platby projdou a bude poplatek 1%?
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod baron84 14. 5. 2024 07:21

Já jsem to pro jistotu zrušil, už jsem se v těch všech změnách, poplatcích a omezeních ztrácel
baron84
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 14. 5. 2024 07:31

@Ladislav_2: Pokud se nepletu, tak Revolut má MCC kód 6012.

Ta změna by se měla týkat plateb, které teď Curve úplně blokovala a nešlo je zaplatit ani se zapnutým Fronted. BTW Fronted se týká jen podkladových kreditních karet a nikoliv debetních karet.
Mám vyzkoušeno, že například k dobití účtu u Sazky (gambling) nejde Curve karta použít, což by se ale od 13.7. mělo změnit.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod eR99 14. 5. 2024 20:04

Dnes mi byl zamítnut výběr z bankomatu s podkladovou mKreditkou. Změnilo se něco?
eR99
Nadšenec

Odeslat příspěvekod HNF-01 19. 5. 2024 08:55

Až vám převydají CRV kartu, zkontrolujte si limity. Zase mi je vyresetovali.
HNF-01
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mareka 19. 5. 2024 09:40

eR99 píše:Dnes mi byl zamítnut výběr z bankomatu s podkladovou mKreditkou. Změnilo se něco?

V pátek 17.5. jsem vybíral na Slovensku s podkladovou mBank eshop a vše OK.
mareka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 19. 5. 2024 10:11

HNF-01 píše:Až vám převydají CRV kartu, zkontrolujte si limity. Zase mi je vyresetovali.

Takže jsi napsal na podporu a požádal o navýšení limitů? Za vzniklou chybu se omluvili?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod HNF-01 19. 5. 2024 17:05

Milos píše:
HNF-01 píše:Až vám převydají CRV kartu, zkontrolujte si limity. Zase mi je vyresetovali.

Takže jsi napsal na podporu a požádal o navýšení limitů? Za vzniklou chybu se omluvili?

Počkám až přijde fyzická a až ji aktivuju.
HNF-01
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dvorik 8. 6. 2024 20:46

Stahnul jsem appku Curve, udelal registraci.
At kliknu na cokoliv menu: Upgrade plan, Account, Order card...tak vsechno konci chybou: Something's gone wrong. Delalo to nekomu? Diky.
Jako tomuhle paskvilu sverujete sve karty?
Odmena 3500 Kc u Raifky, 1600 Kc u Ceske sporitelny, Curve 500 Kc, SkipPay 500 Kč, Revolut 600 Kc. Napiste si o odkaz.
Dvorik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod minarjo 9. 6. 2024 12:11

Možná jsi trefil nějaký výpadek jejich systémů, který občas mívají, nebývají dlouhé. Funkčnost systému můžeš kdykoliv zjistit na https://status.curve.com/ a lze se tam tlačítkem Subscribe i zaregistrovat, aby ti výpadky chodily emailem.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod Dvorik 9. 6. 2024 13:54

Diky za odkaz. Dle jejich webu je vse funkcni.
Mam nejnovejsi Android 14, nepomohl ani reinstall aplikace.
Na chatu radi: jit do Settings -> Clear cache.
Problem je, ze pri vstupu do Settings to spadne taky :D hrozna aplikace.
Odmena 3500 Kc u Raifky, 1600 Kc u Ceske sporitelny, Curve 500 Kc, SkipPay 500 Kč, Revolut 600 Kc. Napiste si o odkaz.
Dvorik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mareka 9. 6. 2024 14:05

V aplikaci Curve v settings nelze provést clear cache (taková možnost tam není).
Je třeba mazat cache v telefonu - Android: Nastavení-Aplikace-Curve-Úložiště a vymazat Data a Paměť.

BTW: Curve mám roky, různé telefony s Androidem a nikdy jsem žádný problém s apkou neměl.
mareka
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka