Curve karta

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Dvorik 9. 6. 2024 15:01

Ani vymazani pres nastaveni v Androidu nepomohlo.
Zavreli mi ucet s tim, ze se mam znova registrovat. Pomohlo :) zajimavy pristup.
Odmena 3500 Kc u Raifky, 1600 Kc u Ceske sporitelny, Curve 500 Kc, SkipPay 500 Kč, Revolut 600 Kc. Napiste si o odkaz.
Dvorik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dvorik 14. 6. 2024 13:51

Docela nemile zjisteni s Go back in time, ktere funguje pouze na stejnou menu.
Coz je tedy dost blbe, pokud platite ruzne CZK/EUR, tak je potreba porad hlidat/menit aktivni podkladovou kartu. Nechapu, proc nejde udelat podkladova karta pro kazdou menu zvlast.
Odmena 3500 Kc u Raifky, 1600 Kc u Ceske sporitelny, Curve 500 Kc, SkipPay 500 Kč, Revolut 600 Kc. Napiste si o odkaz.
Dvorik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 14. 6. 2024 22:00

Toto pravidlo pro GBIT platí už léta, od úplného počátku Curve.
Že si člověk před platbou vybere podkladovou kartu, kterou chce zrovna použít, to je standardní používání Curve. Nestandardní používání je platit vše jednou podkladovou kartou a následně platby přesouvat na jiné podkladové karty pomocí GBIT.
Měny u podkladových karet si můžeš libovolně měnit.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod maaart 6. 7. 2024 14:53

Curve mi v appce nabízí plán Black na 3 měsíce za 1,99€.
Nedávno se to tu řešilo. Máte s tím někdo zkušenost? Jak je to při downgradu zpět na základní plán. Myslím, že tu někdo psal, že pak posílají novou kartu a je třeba zaplatit poštovné.
Do mailu mi žádné info neposlali.
Naposledy upravil maaart dne 6. 7. 2024 15:23, celkově upraveno 1
maaart
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 6. 7. 2024 15:13

Stejnou akci jsem nedávno využil a díky tomu do Curve dostal všechny své platební karty, které jsem aktuálně měl. Při downgradu na bezplatný plán mi v Curve všechny platební karty zůstaly a co se týká Curve karty, tak jsem si mohl vybrat, jestli si chci ponechat Black kartu nebo za poplatek nechat zaslat základní kartu, která by korespondovala s bezplatným plánem. Samozřejmě jsem si ponechal Black kartu :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod maaart 6. 7. 2024 15:19

Díky. Ještě bych se rád zeptal jak se strhává ten poplatek? Můžu si nějak nastavit z které karty ho platit? Nejlépe Revolut.
maaart
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 6. 7. 2024 15:32

V appce Curve si normálně vybereš kartu (klidně Revolut), ze které se bude měsíční poplatek strhávat. Vybranou kartu můžeš v mezičase klidně i měnit.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod czpetr 6. 7. 2024 16:06

@milos taky mě to nabídlo už podruhé. Využil jsem a přešel zpět na bezplatný tarif. Nevím jestli Curve má stále smysl měl jsem i plán Metal.
czpetr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MirekM. 6. 7. 2024 21:05

Milos: Za jak dlouho jsi měnil Black zpět na bezplatný plán?
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Milos 6. 7. 2024 21:18

Měnil jsem to tři dny před koncem tříměsíčního zvýhodněného období. Přechod na bezplatný plán je formou žádosti přes chat, změnu provedli druhý den po žádosti a dokonce mi pak vrátili i poměrnou část peněz (plán Black jsem měl zaplacený na celý měsíc, ale využil jsem ho necelý měsíc).
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod bubocz 7. 7. 2024 00:08

Ahoj,

Info k podpoře - neuvěřitelně se zlepšila, řešil jsem teď v minulých dnech několik věcí a pokaždé se mi někdo ozval další den.
bubocz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod milanBrno 7. 7. 2024 10:53

Milosi, a kdy ti prestala fungovat ta puvodni karta?
Ja nabidky take vyuzil (pred par dny) a stale mi funguji obe karty.
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 7. 7. 2024 11:15

To nevím, to jsem nijak nezkoumal, používal jsem pak jen Black kartu.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 7. 7. 2024 14:05

Je mozne ziskat neplaceny tarif jen s virtualni kartou bez vydani plastove karty?
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod retron 8. 7. 2024 08:53

Nikoliv, jestli se nic nezměnilo
retron
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka