Po úvodních trablech typu zapomenutý PIN k Curva zrušenému a obnovenému účtu, přiřazený e-mail (mám jich více) pro ověření nového PINu jsem již účet s virtuální kartou rozchodil, přidal do g-pay. Dokonce si Curva zrušený účet pamatoval jedinou přidanou kartu, kterou jsem úspěšně zkušebně přes Curva a g-pay zaplatil.
Píšou, že po aktivaci plastové karty se změní CVC a exp. karty. Změní se pak automaticky v g-pay a v Mi hodinkách nebo budu muset pak současnou virtuální kartu odebrat a novou přidat? Matně si vzpomínám, že se toto téma zde v minulosti již řešilo ...
PS: plastové karty jsem se tedy nezbavil, ale alespoň ji mám předpokládám jako náhradní bez poplatku. Pokus o založení nového účtu bez informace o možnosti obnovy zrušeného od supportu byla blbost. Jen jsem si myslel, že mě systém zastaví, neboť dva účty asi u Curve nemohu mít a nabídne mně obnovu zrušeného sám, což se nestalo, možna proto, že jsem uvedl omylem jiný e-mail, než byl přiřazený ke zrušenému účtu.
-- 10. 7. 2024 14:39 --retron píše:to rozhodne

nevim, proč si někteří dobrovolně komplikují život

Předpokládám dle tvé odpovědi, že nečtou, pokud ještě nefunguješ jako jejich zpravodaj.

Aby měli co dělat a nenudili se ...

Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...