Curve karta

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod MirekM. 14. 7. 2024 15:25

Jak se ti povedlo smazat posledni kartu, kdyz musela byt vybrana pro platby, abys mohl smazat predposledni a vybranou kartu zrusit nelze?
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod aaaa 14. 7. 2024 16:12

Musis vybrat jako aktivni pro platby Curve Card, pak jdou smazat vsechny ostatni. Curve Card jde ale vybrat jako aktivni pro platby, jen kdyz na ni jsou nejake prostredky.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod MirekM. 14. 7. 2024 16:50

Netusice jsem nejprve vycistil Curve card a pak jiz posledni karta smazat nesla pred zrusenim uctu ke konci minuleho roku.
Nyni pro me bylo urcite rychlejsi v SB zrusit virtualni DK a vytvorit novou virtualni DK s nastavenim parametru nove karty, nez si dopisovat se supportem a cekat na smazani karty.

-- 14. 7. 2024 16:55 --

Pri platbe Curva s podkladovou kartou Revolut a EURy na EUR uctu v Revolutu v EUR zone, zvolit u Revolut karty v Curve měnu EUR. Pamatuji si to dobre?
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Milos 14. 7. 2024 17:30

Pamatuješ si to dobře. Pokud nechceš, aby Curve dělala směnu měny a chystáš se platit v měně EUR, tak u podkladové karty nastav měnu EUR.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod maphiosso 15. 7. 2024 10:54

Ahoj, můžete mi poradit? Používám Curve kartu v kombinaci s KK od ČS kvůli cashbacku 1%. Existuje ještě nějaká další KK, která při tomto použití dává cashback? Díky.
maphiosso
Návštěvník

Odeslat příspěvekod drkarel 15. 7. 2024 11:17

mBank eshop.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod jasno1 16. 7. 2024 21:39

Je výběr Curve kartou ze všech bankomatů v ČR bez poplatků, nebo některé bankomaty nějaký poplatek účtují?
jasno1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 16. 7. 2024 21:53

Jestli máš Curve kartu s anglickým BINem, tak ti některé bankomaty budou účtovat poplatek.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 16. 7. 2024 22:05

Platba u obchodníka přes Curve se počítá či nepočítá do 5-ti plateb v Partners Bance a do 3 plateb v Unicreditu?
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Milos 17. 7. 2024 05:39

Platby přes Curve se normálně počítají.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 17. 7. 2024 15:24

Neuspel jsem pri platbe v kamennem obchode na Slovensku s podkladovou Revolut virtualni. Platba zamitnuta, i kdyz byl nastaven dostatecny limit a mena v Curve na karte EUR, vcetne dostatecneho zustatku na EUR uctu na platbu.
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Milos 17. 7. 2024 15:52

Máš v Curve u té platby uveden nějaký důvod zamítnutí? Jinou podkladovou kartu jsi zkoušel?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 17. 7. 2024 16:31

V Curve jiz nemam, odstranil jsem ji a nahradil v Curva Standard Revolutem. U platby na terminalu byla hlaska platba zamitnuta a v g-penezence je u Curva Declined.
Neni problem v tom, ze u virtualni Revolut chybi na rozdil od Standard nastavovace typu plateb online, bankomat, bezkontakni platby, ..., je u virtual jen nastaveni spolecneho limitu pro platby a vybery.

-- 17. 7. 2024 16:33 --

Obratem stejnou platbu jsem provedl stejnou virtual Revolut pridanou primo v g-penezence.
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod slavo963 17. 7. 2024 16:42

Prvnich 14 dni v cervenci jsem na SK platil CRV/RVT virtual(€), zadny problem(na terminalu kartou i mobilem pres Gpay), ten spolecny limit u virtualky nemam nastaveny(defaultne je vyply - neomezeny)
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 17. 7. 2024 17:41

Na terminalu CRV kartou a pres mobil g-penezenkou s nastavenou kartou CRV?
MirekM.
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka