Curve karta

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod mawal 4. 10. 2024 15:10

Nemáte náhodou zkušenosti, že by se nákup díky GBIT zaplatil dvakrát? Na nově změněnou kartu se platba přenesla, ale na původní kartu se peníze nevrátily? Je to zatím asi týden. Ještě pár dní počkám, co pak? Kontaktovat support curve? Zatím jsem prováděl GBIT rutinně a fungovalo to zcela spolehlivě pro přehazování peněz. Díky
mawal
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod slavo963 4. 10. 2024 15:51

Jednou se mi stalo, ze se platba po GBiT nevratila na Binance card(RIP :-( ).
Resp. vratila, ale nedokazali platbu spravne personifikovat...trochu slozita reklamace s Binance(protoze kartu procesovala treti strana...), a chteli TRN number(coz jsem musel dolovat od supportu protistrany), ale nakonec Ok.
Zacal bych u CRV supportu, abych vyloucil problem na jejich strane.
slavo963
Přeborník

Odeslat příspěvekod Bnone 5. 10. 2024 10:07

Mám free plan a když kliknu na Killer FX, tak se objeví hláška
"Something went wrong. This can happen, if your're not connected to the internet. Please try again or come back later.".
Děje se to už nějakou dobu vždy, v podstatě od začátku, co jsem tam ten applet poprvé viděl. Připojení samozřejmě je. Nic zvláštního tam nepoužívám, jen přidané 2 karty.
Bnone
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Rupizhnjaak 6. 10. 2024 20:30

mawal píše:Nemáte náhodou zkušenosti, že by se nákup díky GBIT zaplatil dvakrát? Na nově změněnou kartu se platba přenesla, ale na původní kartu se peníze nevrátily? Je to zatím asi týden. Ještě pár dní počkám, co pak? Kontaktovat support curve? Zatím jsem prováděl GBIT rutinně a fungovalo to zcela spolehlivě pro přehazování peněz. Díky

Poslední dny mi to zlobí úplně stejně, visí mi tam takto několik plateb, refundace se na kartě zatím vůbec neobjevila, GBiT jsem dělal ve středu. Budu čekat cca 14 dní pak to začnu řešit, asi nejdříve s Curve, pak s tou druhou kartou, na kterou se platba nevrátila.
Taky se mi asi před týdnem stalo, že refundace se sice objevila, ale byla zamítnuta. Hned další den ovšem proběhla znovu, už úspěšně.
U mě jsou tyto problémy na Nexo kartě, pokud ty máš problémy s jinou, zřejmě do toho šťouralo Curve a úplně to nedoladili :-)
Rupizhnjaak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 7. 10. 2024 13:30

v posledním týdnu (během října) jsem dělal asi 15 GBIT a vše ok, maximálně to trvalo o den déle
Věnuji se stavebnímu spoření, doplňkovému penzijnímu spoření, úvěrům a investicím. Osobní konzultace v Praze a Středních Čechách zdarma.
tomasvlasak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ard3ne 9. 10. 2024 09:16

ako riešiť, ak mám galaxy watch 6 a nemôžem pridať kartu pre GP - teda pridať môžem, ale nepríde mi overovacia sms z banky. Riešil niekto tento problém?
ard3ne
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mawal 9. 10. 2024 14:08

Rupizhnjaak píše:
mawal píše:Nemáte náhodou zkušenosti, že by se nákup díky GBIT zaplatil dvakrát? Na nově změněnou kartu se platba přenesla, ale na původní kartu se peníze nevrátily? Je to zatím asi týden. Ještě pár dní počkám, co pak? Kontaktovat support curve? Zatím jsem prováděl GBIT rutinně a fungovalo to zcela spolehlivě pro přehazování peněz. Díky

Poslední dny mi to zlobí úplně stejně, visí mi tam takto několik plateb, refundace se na kartě zatím vůbec neobjevila, GBiT jsem dělal ve středu. Budu čekat cca 14 dní pak to začnu řešit, asi nejdříve s Curve, pak s tou druhou kartou, na kterou se platba nevrátila.
Taky se mi asi před týdnem stalo, že refundace se sice objevila, ale byla zamítnuta. Hned další den ovšem proběhla znovu, už úspěšně.
U mě jsou tyto problémy na Nexo kartě, pokud ty máš problémy s jinou, zřejmě do toho šťouralo Curve a úplně to nedoladili :-)

Díky moc za informaci o podobné zkušenosti. Ten GBIT byl převod ze Spořky na Revolut, naštěstí ne moc peněz. Je to zatím asi 10 dní, na původní kartě se peníze stále ještě neobjevily. Udělal jsem v pondělí pokusně podobný GBIT s platbou za pár korun. Tak uvidím, jestli se ta novější platba promítne dříve, budu to řešit.
mawal
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod minarjo 9. 10. 2024 14:59

Tak zrovna při Gbit z ČS karty jinam bys to měl poznat hned, zda to proběhlo korektně - pokud tedy máš George appku. Pak hned po zadání Gbit přijde z George appky notifikace ve stylu "Obchodník XXX vám vrací částku YYY" a se symbolem karetní refundace. Takže ČS fakt dává o probíhající redundanci vědět hodně rychle, hned po jejím zahájení. Nicméně, kromě této notifikace, není částka v historii transakcí či zůstatku logicky až do jejího zaúčtování vidět, protože do zaúčtování to může refundant ještě nějak zrušit (ale to zaúčtování bývá do 1-2 dní).
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod Rupizhnjaak 9. 10. 2024 20:57

mawal píše:Díky moc za informaci o podobné zkušenosti. Ten GBIT byl převod ze Spořky na Revolut, naštěstí ne moc peněz. Je to zatím asi 10 dní, na původní kartě se peníze stále ještě neobjevily. Udělal jsem v pondělí pokusně podobný GBIT s platbou za pár korun. Tak uvidím, jestli se ta novější platba promítne dříve, budu to řešit.

Na Curve supportu je info, že pokud se refundace neobjeví do 10 dní, tak máš kontaktovat support. Takže už jim můžeš klidně napsat, já musím počkat do příštího týdne :-(
Rupizhnjaak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 9. 10. 2024 21:54

minarjo píše:Tak zrovna při Gbit z ČS karty jinam bys to měl poznat hned, zda to proběhlo korektně - pokud tedy máš George appku. Pak hned po zadání Gbit přijde z George appky notifikace ve stylu "Obchodník XXX vám vrací částku YYY" a se symbolem karetní refundace. Takže ČS fakt dává o probíhající redundanci vědět hodně rychle, hned po jejím zahájení. Nicméně, kromě této notifikace, není částka v historii transakcí či zůstatku logicky až do jejího zaúčtování vidět, protože do zaúčtování to může refundant ještě nějak zrušit (ale to zaúčtování bývá do 1-2 dní).

tak taková notifikace mi nechodí, to se musí nějak vyloženě zapnout?
Věnuji se stavebnímu spoření, doplňkovému penzijnímu spoření, úvěrům a investicím. Osobní konzultace v Praze a Středních Čechách zdarma.
tomasvlasak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 9. 10. 2024 22:43

Potvrzuji co píše @minarjo, mě z appky George takové notifikace taky chodí okamžitě při GBITu. V appce mám v Informačních zprávách nastavená Mobilní oznámení pro všechny volby (kromě Zůstatku).

Zároveň se mi ale na debetku ČS také nevrátila jedna ze čtyř plateb, které jsem GBIToval 2.10. Jsem na tom tedy podobně jako vy a zatím vyčkávám, jestli se do 10 dnů vrátí nebo nevrátí.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Stileth 10. 10. 2024 01:24

ard3ne píše:ako riešiť, ak mám galaxy watch 6 a nemôžem pridať kartu pre GP - teda pridať môžem, ale nepríde mi overovacia sms z banky. Riešil niekto tento problém?

Ano, stejny problem s GW4 a zatim nevyreseno.
Zkousel jsem to se supportem asi pred pul rokem a ted to zkousim znovu. :(
Stileth
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod minarjo 11. 10. 2024 13:34

Dnes zadaný malý Gbit z ČS karty mi také notifikaci z George o zahájení refundace nevytvořil, takže Curve ji zatím vůbec nezahájila (i když jindy to je v podstatě ihned po zadání Gbit). Mají to tedy nějaké rozbité, sám dělám Gbit po delší době a ta spolehlivost vidím že klesá.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 11. 10. 2024 14:13

Kdo mate free plan, je to teda tak, ze pocet GbiT je nelimitovany dle novych podminek?
slavo963
Přeborník

Odeslat příspěvekod maphiosso 12. 10. 2024 23:32

Bohuzel, presel jsem na free plan a jsou tam jen 3 GBITy. Jinak taky cekam na refundaci 4 GBITu z 2.10.
maphiosso
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka