slavo963 píše:Zkusil jsem ReFi z KK na debetku, vybral 5 plateb, celkova vyse ze prenesla jako jedna platba
na debetku, na KK vracene platby jsou "pending" jenom 2 z 5 plateb - jak v SB("blokace" vratky), tak v CRV transakcich KK.
Co je horsi, muzu stale udelat ReFi zbylych 3 plateb, coz by asi jit uz nemelo, ze jo. Predpokladam, ze jde o nejaky bug, protoze se na KK vrati jenom 2 platby, ale z debetky se jiz odepsala cela vyse 5 plateb....
Update
Dnes se zbyle tri platby - zobrazily v transakcich v CRV, take v blokacich vratek na kreditnim uctu. Take az dnes prisel email o provedeni ReFi cele castky. Jestli je to bug, nebo se platby po ReFi vraci nejak v davkach, kdo vi.
Dalsi poznatek, nechal jsem si jednu platbu na zkousku(ReFi jsem provedl 5 plateb ze 6) + pote jsem provedl dalsi 2 platby v obchode, muzu udelat ReFi jenom te "stare" 6. platby, kterou jsem puvodne schvalne vynechal, dve nove transakce zahrnout nemuzu - nezobrazuji se v ReFi nabidce.
Ty pujdou pravdepodobne zahrnout az pristi mesic, resp. vubec, kdyz CRV umoznuje ReFi jednou za kalendarni mesic dane karty a mozna se unor pro moznost ReFi novych plateb uzavrel.
Dve nove , resp. tu "starou" lze GBiTnout(mam free plan, max. 3x GBiT)