Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
otilrak píše:Ahoj, jen bych si rád ujasnil pár věcí, protože sledovat veškeré novinky okolo Curve jsem nějak poslední dobou nestíhal. Mám Lite verzi zadarmo.
1) Chápu správně, že víkendový příplatek 1 % se týká jen jiných měn než EUR, GBP a USD a už ten příplatek tedy neplatí?
2) V ceníku mi nejsou jasné výběry z bankomatů. U lite píší, že každý výběr je zpoplatněn 2 % a minimálně 2 eury? Takže je jedno výše výběru a stejně budu platit poplatek, (i když mám v aplikaci denní limit 15k)?
3) Jen ujasnění ohledně plateb měsíčně přes 250 liber. Když zaplatím za něco třeba v hodnotě 15 000 Kč z CZK na EUR, tak to bude s tím poplatkem 2,5 % co je v ceníku nebo se to ořídí individuálně podle limitu v aplikaci na měsíc?
4) Kdybych změnil plán třeba na X nebo Black, zůstanou mi mé limity co u Curve mám v aplikaci nebo by mi je to změnilo? Stejný dotaz, kdybych pak downgradoval.
kikina999 píše:Odměny za placení
Pokaždé, když kreditkou platíte, dostanete z každé platby 0,5 % zpět do věrnostního programu Svět odměn. A to ve formě bodů, které pak vyměníte za slevy a odměny.
Měsíčně takto můžete získat až 500 bodů, přičemž platí, že 1 bod = 1 Kč. Kolik bodů máte, zjistíte v internetovém bankovnictví a ČSOB Smartu nebo v našich bankomatech.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků