Curve karta

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod aaaa 30. 8. 2024 18:22

Jsou to sasci. Ja asi moc platil v obchodech Penny, Albert, apod., zablokovali mi cca pred tremi lety kartu a chteli po mne dolozit uctenky, tak jsem se jich ptal, jestli si oni sami schovavaji uctenky za nakup potravin, pak prestali komunikovat, po roce nebo dvou jsem to sam zrusil.
:D
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod MirekM. 31. 8. 2024 11:45

Zamitnuta platba na Slovensku pres hodinky MI6 pres Curve s podkladovou kartou Revolut. Dnes zamitnuti na terminalu v telefonu, pricemz jsem hodinkami stejnou platebni metodou provedl platbu cca pred 15 minutami v jinem obchode na klasickem terminalu. Na dnesnim zamitnutem platebnim miste jsem pred 6 dny hodinkami stejnou platebni metodou zaplatil jeste bez problemu. Na Revolutu limit a zustatek EUR pro zamitnutou platbu dostatecny. Hodinkami se mne stejnou platebni metodou nepodarilo zaplatit na Slovensku na terminalu v mobilu u jineho obchodnika jiz pred 3 dny, bezprostredne mobilem pres g-pay pres kartu Revolut bez problemu. Netusite vo co go?
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Milos 31. 8. 2024 12:59

A v Curve máš u té zamítnuté platby něco uvedeno?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 31. 8. 2024 13:13

Nemam ani tu platbu v Curve nevidim a to jsme zkouseli platbu 3x, na displeji mobilu (terminalu) Zamietnute!

-- 31. 8. 2024 13:19 --

Pro dokresleni, vcera jsem hodinkami pres Curve platil podkladovou kartou UCB v CR u dvou obchodniku bez problemu.

Muze provozovatel SW terminalu zakazat platbu Curva kartou?
Naposledy upravil MirekM. dne 31. 8. 2024 13:39, celkově upraveno 1
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Milos 31. 8. 2024 13:35

Tím pádem to asi není problém na straně Curve, ale na straně hodinek MI6.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 31. 8. 2024 13:42

Ja bych to videl spise na problem SW terminalu po upgrade SW mobilu nebo terminalove aplikace.

-- 31. 8. 2024 13:47 --

Kdyby to byl problem hodinek, nezaplatil bych s nimi na stejnem platebnim miste pred 6 dny a opakovane vicekrat v minulosti, nezaplatil bych pred 15 minutami na klasickem terminalu a vcera opakovane v CR i s kartou SkipPay bez Curve. Do hodinek jsem jiz minimalne mesic nevrtal.
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Milos 31. 8. 2024 15:33

V tom případě to vypadá, že si ten mobilní terminál asi "nerozumí" s hodinkami MI6 nebo s kartami, které v nich máš uložené. Jsi si jistý, že před těmi 6 dny na tom místě měli úplně stejný a stejně nastavený mobilní terminál jako teď? V rámci nastavení terminálu lze určitě definovat, které typy karet a zařízení terminál akceptuje či neakceptuje.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 31. 8. 2024 17:01

Na prvni pohled ano, ale neptal jsem se. Nechtel jsem zdrzovat v rade na placeni zmrzliny, proto jsem nevytahnul ani telefon, ale hotovost.
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod MirekM. 31. 8. 2024 21:55

Tak jsem se zastavil ve zmrzlinárně s dotazem na nezaplacení hodinkami dopoledne. Údajně mají "technickou poruchu na terminálu". Záhy poté jsem bez problémů zaplatil hodinkami CRV/REV na parkovacím automatu v EUR ...

-- 31. 8. 2024 22:09 --

Stejně mně ještě vrtá v palici, proč jsem před 3 dny v jiné zmrzlinárně (vzdálené od dnešní řešené cca 50 m) nezaplatil na také SW terminálu hodinkami CRC/REV a obratem zaplatil mobilem g-pay REV.
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod HNF-01 3. 9. 2024 07:13

Ajajaj, spadla klec. Několik let jsem si užíval Investor Metal zdarma, a teď mi napsali že 1. října mi naúčtují měsíční poplatek za Metal.
No, původně měl být na rok, tak to je fér. Udělám GBiTy z dovolených, tím na kurzu EUR ušetřím pár stovek. Pak přidám úplně všechny plasty i virtuální karty co doma najdu a downgraduju na Curve X. A utratím Curve Cash, jinak by mi jí sebrali.
Zapomněl jsem na něco?
HNF-01
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tlamik5 3. 9. 2024 10:49

MirekM. píše:Zamitnuta platba na Slovensku pres hodinky MI6 pres Curve s podkladovou kartou Revolut. Dnes zamitnuti na terminalu v telefonu, pricemz jsem hodinkami stejnou platebni metodou provedl platbu cca pred 15 minutami v jinem obchode na klasickem terminalu. Na dnesnim zamitnutem platebnim miste jsem pred 6 dny hodinkami stejnou platebni metodou zaplatil jeste bez problemu. Na Revolutu limit a zustatek EUR pro zamitnutou platbu dostatecny. Hodinkami se mne stejnou platebni metodou nepodarilo zaplatit na Slovensku na terminalu v mobilu u jineho obchodnika jiz pred 3 dny, bezprostredne mobilem pres g-pay pres kartu Revolut bez problemu. Netusite vo co go?

Já v Bulharsku na dovči chtěl platit mobilem bezkontaktně v Carefouru, android, google wallet, curve, 3x jsem to zkoušel, pokaždé to píplo, objevila se karta, udělala se fajfka a pokladní řekla NE. Nakonec jsem zaplatil cash. V Curve ani nikde jinde ty platby nevidím. Nenapadlo mě zkusit přímo google wallet, přece jen za mnou bylo ve frontě dost nerudných lidí.
tlamik5
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dalich 3. 9. 2024 11:38

Tak dnes hovor z Curve. Grilovali mě hodinu a 10 minut. Tak uvidíme :-)
dalich
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod MirekM. 3. 9. 2024 11:56

V AJ?
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod kikina999 3. 9. 2024 14:52

V sobotu mi skončila platnost Curvecard, kterou jsem pravidelně dobíjel Revolut, novou Curve card jsem si aktivoval v appce, včera jsem s ní i platil, vše je OK. Když si ji chci přidat do Revolutu, tak mi to píše "Jejda, došlo k problému s ověřením 3DS, ujistěte se, že jste zadali správně údaje 3DS (opakovaně ověřeno¨), mj. zkoušel jsem u všech karet, které mám v Curve). Pokud problém přetrvává, obraťte se na oddělení pro platby kartou Vaší banky."

Doplňuji, volal jsme na ČS, a tam problém nevidí, asi bude problém s Curve kartou, včera jsem s ní platil, fyzicky přes terminál, a vše bylo OK.

Stalo se Vám něco podobného a nebo máte bližší zkušenost? Předem moc děkuji. :-)
kikina999
Návštěvník

Odeslat příspěvekod dalich 3. 9. 2024 16:12

MirekM. píše:V AJ?

Jj, operativa je v Bristolu (UK).
dalich
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka