Curve karta

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 6. 4. 2025 11:08

Curve Pay je primárně pro telefony bez Google služeb (např. pro telefony Huawei). Žádné výhody oproti GP nejsou.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Dvorik 6. 4. 2025 13:04

Diky za odpoved. Cekal jsem nejaky bonus, ptze Curve tim nemusi platit poplatek Googlu.
Odmena 3500 Kc u Raifky, 1600 Kc u Ceske sporitelny, Curve 500 Kc, SkipPay 500 Kč, Revolut 600 Kc. Napiste si o odkaz.
Dvorik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wurk 6. 4. 2025 18:48

doufal jsem, ze bude fungovat platba do cvm limitu s jen rozsvicenym telefonem, jak to fungoval driv u gpay, bohuzel ne

mozna diky tomu cloveka nesmiruje google, kde nakupuje
wurk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wurk 4. 5. 2025 12:55

po case zas prochazi platby s podkladovkou coinbase
wurk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 9. 5. 2025 13:23

Curve má ode dneška nové obchodní podmínky https://www.curve.com/en-gb/legal/eea-terms/ Že se už nemusí řešit přechod z vyššího plánu na nižší plán přes chat, ale jde to pouhým stiskem tlačítka v appce, to je pozitivní změna :tleskani

Downgrading in the app
As a monthly Curve Pay X or Curve Pay Pro customer, you can now manage or change your plan, anytime, right inside the app.

Downgrades from Curve Pay Pro (annual) and Curve Pay Pro+ (monthly or annual) aren’t available in-app yet.

Cancellation fee
If you cancel your Curve Pay Pro or Curve Pay Pro+ subscription within the cooling-off period (or the first 6 months if you are a Curve Pay Pro+ customer) we charge a cancellation fee. This fee covers the benefits you’ve had access to as part of your subscription tier.

Privacy Policy update
We may now receive limited information from trusted intermediaries to keep improving your experience.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod SamerLP 10. 5. 2025 18:06

Konečne, úprimne mi to prišla ako blbosť, že keď chcem prejsť s vyššieho na nižší plán tak jedine cez chat.

Mimochodom tá ich podpora cez chat je katastrofa. Naposledy som im písal ohľadom toho, že pri iOS verzii nie je ReFi a to 10.2.2025, a odpísali mi až 17.4.2025. 2 mesiace čakať na odpoveď... taktiež ich odpoveď bola taká, že či teda stále potrebujem pomôcť.

A k tej zmene k poplatku za to keď prejdeš na nižší plán, to celkom nerozumiem čo zmenili. Pokiaľ viem tak pri Metal (teraz Curve Pay Pro+) tam už doteraz bol ak zrušíš do 6 mesiacov tak platíš 59,99€ poplatok. U Black (Curve Pay Pro) tam neviem síce, či bol poplatok, ale pozerám, že tam je asi zmena. Teraz tam píšu, že ak do 14 dní zrušíš tak je poplatok 5,99€.
SamerLP
Nadšenec

Předchozí stránka