Curve karta

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod aaaa 21. 10. 2024 11:53

Mne uz zrusili dva ucty pribuznych, svuj jsem si zrusil pro jistotu sam, ten mi jen blokli a nereagovali cca rok na emaily.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod Bond2 21. 10. 2024 12:21

dalich píše:slavo963: Prodělávat asi ne. Ale nevíme, co třeba museli na pozadí sledovat a reportovat, což jsou také náklady a administrativa. Kdo ví. Žádná banka/fintech ti to nikdy neřekne, bo nemusí. Řekne ti to jen nějaký kámoš na AML, pokud ho tam máš a ještě jen někde u piva. To je prostě život ve fin produktech. Ale zase byla to jízda, to jo :-)

Nějaký námět zde nebo na Měšci :?: že bychom se také projeli 8-). Díky
Bond2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 21. 10. 2024 14:19

Pochopil bych, kdyby tam byly cetne chargebacky, kde je s tim manualni prace(i kdyz , tady to je spise prace banky podkladove karty). Ale GBiT, kurzy, obecne platby, to je cisty zisk pro CRV. Nebo mozna tam hral roli ten tvuj terminal :-D
slavo963
Přeborník

Odeslat příspěvekod dalich 21. 10. 2024 18:36

Bond2 píše:
dalich píše:slavo963: Prodělávat asi ne. Ale nevíme, co třeba museli na pozadí sledovat a reportovat, což jsou také náklady a administrativa. Kdo ví. Žádná banka/fintech ti to nikdy neřekne, bo nemusí. Řekne ti to jen nějaký kámoš na AML, pokud ho tam máš a ještě jen někde u piva. To je prostě život ve fin produktech. Ale zase byla to jízda, to jo :-)

Nějaký námět zde nebo na Měšci :?: že bychom se také projeli 8-). Díky

To by bylo značně neprofesionální. ;-] Toto nedělám.

-- 21. 10. 2024 19:39 --

slavo963 píše:Pochopil bych, kdyby tam byly cetne chargebacky, kde je s tim manualni prace(i kdyz , tady to je spise prace banky podkladove karty). Ale GBiT, kurzy, obecne platby, to je cisty zisk pro CRV. Nebo mozna tam hral roli ten tvuj terminal :-D

Chargebacky nebyly. Vlastní terminál jsem nepoužíval, nejsem blázen. To bych o něj rychle přišel :-) A dělá to hlavně velký binec v účetnictví. Jsem si jistý, že to byl ten srpnový test kurzů karet, kde můj terminál roli poprvé hrál (ale šlo o testy a drobné transakce souvisely s podnikáním a danily se), holt se toho lekli a šmytec. Nu což. Tak zase budu nosit s sebou 30 plastových karet. Krásné devadesátky :mrgreen:
dalich
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod PlesnivyKun 23. 10. 2024 15:31

Dnes mi byla stržena částka za platbu která byla provedena v lednu (a GBIT v dubnu na Plutus). Dále přišel e-mail:

The following payments on your Curve account were successfully reconciled from card ending ****.

#### Date: 06/01/2024, Merchant name: **, Amount:** 2588 CZK
Total: 2588 CZK

Please note that we couldn’t immediately debit your payment card ending **** for the above transaction(s) when they were made. Curve had covered the cost of the transaction(s) to avoid a decline. That’s why your payment appeared as “successful” in the Curve app. Should you have any questions please reach out to support@curve.com.

Tuto platbu mám v Plutus normálně strženou a žádná refundace neproběhla, tudíž si myslím, že mi to teď strhli podruhé. Na redditu jsem našel 2 dny starý thread se stejným problémem, ale částkou 900 GBP :shock:
Uvidíme za jak dlouho odpoví.
PlesnivyKun
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mara25 26. 10. 2024 00:05

Curve teď nabízí pro nové uživatele bonus za registraci ve výši 10 EUR. Pokud by se někdo chtěl registrovat přes můj odkaz, rozdělím se o půlku svého bonusu, tedy 25 EUR navíc. Zájemci klidně pište do SZ.
mara25
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod aaaa 26. 10. 2024 11:29

Plati to i pro ty, kteri Curve v minulosti zrusili?
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod mara25 26. 10. 2024 21:18

To v podmínkách (https://curve.com/en-gb/legal/referral-terms/) přímo specifikováno není a zkušenosti s tím bohužel nemám, nicméně za zkoušku to může stát.
mara25
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod slavo963 28. 10. 2024 19:44

Removing limits
Soon, all Curve customers will be able to add as many cards as they want, no matter what Curve plan they’re on.
:tleskani
slavo963
Přeborník

Odeslat příspěvekod Dvorik 28. 10. 2024 21:04

Mnohem zajimavejsi bude jina novinka a to presun penez z karet do balance a pote na jinou kartu:

Wish you could move money between your credit cards for better rates and more rewards? Curve ReFi is coming to do exactly that! Transform any credit card from your Curve Wallet into a balance transfer card, helping you reduce interest costs and control your cashflow.
Odmena 3500 Kc u Raifky, 1600 Kc u Ceske sporitelny, Curve 500 Kc, SkipPay 500 Kč, Revolut 600 Kc. Napiste si o odkaz.
Dvorik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dalich 28. 10. 2024 21:27

Je to psina. Tři dny jsem byl v tom citovaném pilotu a pak mi další oddělení zrušilo účet nafurt. Šašci, levá neví, co dělá pravá. Ale ty služby začínají rozjíždět dobře. Curve by se mohla docela dobře stát skvělým správcem rodinných/firemních karet/financí.
dalich
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Ladislav_2 29. 10. 2024 08:02

Takže do Curve půjde přidat neomezený počet karet i na free plánu a půjde přesouvat peníze mezi kartama... Kde jste tuhle informaci vzali? Zkouším hledat Curve blog a nic.
Ladislav_2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dalich 29. 10. 2024 08:15

Ladislav_2: To si nemyslím, to by byl pro Curve malý profit. Ta fičura a další, co budou, mají naopak motivovat k plánům.
dalich
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Ladislav_2 29. 10. 2024 08:20

Teď mi přišel mail o změně podmínek, kde obě novinky zmiňují. Pravda, o ReFi nepíšou že bude pro free plán.
Ladislav_2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod losalamos 29. 10. 2024 08:54

Ladislav_2 píše:Takže do Curve půjde přidat neomezený počet karet i na free plánu a půjde přesouvat peníze mezi kartama... Kde jste tuhle informaci vzali? Zkouším hledat Curve blog a nic.

Přišel informační mail.

Asi jim na to lidi pečou, tak se chytli za nos a rozšířili možnosti bezplatného plánu. Budou se snažit nahnat vlastní zisk jinde.
Už jsem to chtěl zrušit, asi počkám.
losalamos
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka