Noxik píše:abych dotycnou firmu byl schopen nejak vyrazne potrestat
Jo to je slozite, za tech 1300 to chapu, to se ti asi fakt nevyplati a mozna i zalezi na stesti na jakyho prodejce na dane pobocce clovek natrefi. Pokazdy je to totiz jinak a jen mall, alza jsou toho dukazem.
Ja to mam na pobocku kousek, takze me to netrapi a klidne tam nakracim s veci a budu to reklamovat 10x a nebo posilat tam znalce. Pro cloveka ale nekde mimo, to je fakt vopruz.
A voni ti klidne suse reknou, nejlip jsi tohle veliky zbozi, ten kram nech poslat na pobocku ne? Tady to rozbalit, prohlidnout. To zni hezky, ale uz vidim jak nejakej pan tahne treba mega pracku bez auta potom z pobocky.
Pripadne i mensi vec, ale treba vlakem mimo Prahu domu. Nekdy to tam funguje desne.
-- 2. 9. 2017 00:33 --
Mikka1: kdyz tohle je uz taky problem, treba ja mel za top kartu Cetelem, ze ti prisel na mobil hezky special vygenerovanej CVC kod, exp treba karta do 10/17 a tys to tam zadala. Sice se to zdalo pomalejsi, ale ta ochrana byla podle me super. Dnes? Uz je jen blbej 3D Secure a moznost dat limit.
Asi to nema moc cenu resit, jelikoz to poradne nevyresis a kdyz uz najdes reseni tak te to bude postupne a casem sr**. Kazdy totiz pak top a top zabezpeceni, je min a min uzivatelsky privetivy. Presto to generovani CVC kodu bych zachoval a z karet to klidne smazal.
Vesmes me ale vychazi ze co plati kamos po netu i ja, tak nezaznamenali jsme zasadni problem. Je to asi jako to pipani s kartama v krame, taky to ukazuje nejaky riziko ale zrejme je to asi bezpecny kdyz to vesele tolik lidi pouziva a neslysel jsem zatim tolik problemu

Je ale dobry asi mit nejaky ty limity / denni a ty pouzivat a ne mit nastaveno 50 000/den

Proto pak nadavam na banky, ktery maj IB a nastaveni tydenni, jelikoz to tezko vic platici clovek uhlida a pak mu karta v krame / po netu nejde.
Jsi vem ze tam mas treba z becpecnosti 1000czk / tyden - platba po netu.
Zaplatis 300, 600... ted zapomenes, neco resis a ted jedes vlakem a vzpomenes a koupim jizdenku - cena 241czk, pohoda to dam. Tahas tu kartu a sakra nak neprochazi co to?
Pruvodci pak divne cumi a mysli ze treba nemas prachy