Twisto

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod eR99 13. 2. 2019 22:11

Mám další zkušenost s navýšením limitu. Od 08/2018 mám po postupném zvyšování limit 35 tis. Kč. Minulý měsíc jsem si zkusil aktivně zažádat o navýšení. Po doložení příjmů mi limit zvedly na 40 tis. Kč. Platební historii mám bez problému.
eR99
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Tomasprace286 14. 2. 2019 09:13

Dobry den chtel jsem se zeptat jake podminky jsou pro schvaleni limitu ? Myslim tim ze treba je clovek v solusu a podobne
Tomasprace286
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod marvy 24. 2. 2019 08:08

Dekuji zde moc neznamemu z fora za vyuziti meho kodu pri zalozeni Twista. Probiha to anonymne koukam.Doufam ze obdrzel radne take tech 300kc.-)
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod MrMysakovich 24. 2. 2019 12:51

Zdravím,
chtěl bych tarif za 100 Kč, který je na 3 měsíce zdarma. Mohl bych po těch 3 měsících přejít na ten tarif za 0 Kč s tím, že by se mi karta deaktivovala a neplatil bych měsíčně nic.
Jak by to bylo kdybych se rozhodl po čase opět na tarif za 100 Kč? Karta by se mi aktivovala nebo by mi došla nová?
MrMysakovich
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod noi2 24. 2. 2019 13:38

znova se aktivuje
noi2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MrMysakovich 1. 3. 2019 17:53

Díky moc za odpověď.

Kdyby někdo chtěl 300 Kč odměnu a chtěl zároveň i mě podpořit :D použijte tento odkaz:

https://www.twisto.cz/registrace/?promo=PAVELM13

Nebo promo kód:
PAVELM13

Díky
MrMysakovich
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod marvy 1. 3. 2019 20:52

nabizim kod PEPEK14 pokud pouzijete,obdrzime 300Kc v kreditech.dik.
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod qsubt 4. 3. 2019 11:24

Vyorana_ondatra píše:Taky podobná zkušenost se zvyšováním. Měl jsem 20 a žádal o 50. Zvednuli jen na 25k.
Přitom za půl roku tam budu mít obrat přes 200k, které platím v podstatě obratem (až si říkám, že to bude ten problém) a ani nečekám na výpis a doložil jsem plat ve výší 30k čistého plus výpis z účtu, kde mám více než trojnásobek požadovaného limitu. Ze solusu a spol by jim navíc vyjelo, že nikde nic nedlužim a ostatně ani žádný úvěr nemám. Twisto je první finanční společnost, která dobrovolně nechce moje peníze, až mě to překvapuje. Přitom jiné kreditky na 50k začínají v podstatě automaticky.
jestli mas ale 5 ruznych KK, nezapomen ze kazda jednotliva kreditka je v registrech uvedena... takze muzes byt "predluzeny", ne?
huh?
qsubt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slazz 4. 3. 2019 15:50

Nevíte někdo kde v aplikaci nebo na webu najdu export transakcí do nějakého použitelného formátu? CSV, Excel....
slazz
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mareka 9. 3. 2019 20:52

Dnes večer mi na Twistu zaskočila platba provedená v Šanghaji, zatímco sedím v ČR....
Kartou jsem nikdy neplatil na internetu (CVV kód na kartě znečitelněn od začátku používání) = únik čísla od obchodníka (nebo z Curve).

Takže blokace karty a žádost o novou.
mareka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod marvy 23. 3. 2019 07:58

Pokud to tu čte jedna dotyčná osoba, tak nám oběma vysí v systému 1 nedokončená registrace.Prosim vas o dokonceni registrace.Dekuji moc.
Naposledy upravil marvy dne 23. 3. 2019 10:45, celkově upraveno 1
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod Lenka_2 23. 3. 2019 10:45

Třeba dotyčná osoba úmyslně takticky vyčkává na tohle:

peter23p píše:Mám radu pro někoho kdo twisto nemá. Založil sem si uživatelský účet ale nepotvrdil sem totožnost takže nedokončil registraci. Teď po měsíci mi přislo do mejlu tohle. Podle mne by to šlo skombinovat i s bonusem 300Kč.

Dobrý den ,

dokončete registraci Twisto účtu a získáte od nás bonus 800 Kč, které můžete využít úplně na cokoli. Navíc dostanete tarif Premium na 3 měsíce zdarma, bez závazků. Abyste mohli Twisto pořádně vyzkoušet.
Promokódy v profilu.
Lenka_2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod marvy 23. 3. 2019 10:47

Aha diky Lenko,tak to pak jo.
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod drkarel 23. 3. 2019 12:43

Já sice nejsem ona osoba, ale zkouším to a nějak to nefunguje. :) (Až jsem na to zapomněl.)
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod pino 25. 3. 2019 11:19

Lze u platby twistem případně platby Twisto kartou řešit reklamaci, kdy při nákupu po internetu (v e-shopu) obchodník nedodal službu dle objednávky? Máte zkušenost ?
Obchodníka jsem kontaktoval s žádostí o vrácení peněz, bohužel se nic nekonná. Z twista chatu mi napsali, že obchodník musí nejdřív objednávku zrušit na své straně (což se mu nechce).
pino
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka