Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
jestli mas ale 5 ruznych KK, nezapomen ze kazda jednotliva kreditka je v registrech uvedena... takze muzes byt "predluzeny", ne?Vyorana_ondatra píše:Taky podobná zkušenost se zvyšováním. Měl jsem 20 a žádal o 50. Zvednuli jen na 25k.
Přitom za půl roku tam budu mít obrat přes 200k, které platím v podstatě obratem (až si říkám, že to bude ten problém) a ani nečekám na výpis a doložil jsem plat ve výší 30k čistého plus výpis z účtu, kde mám více než trojnásobek požadovaného limitu. Ze solusu a spol by jim navíc vyjelo, že nikde nic nedlužim a ostatně ani žádný úvěr nemám. Twisto je první finanční společnost, která dobrovolně nechce moje peníze, až mě to překvapuje. Přitom jiné kreditky na 50k začínají v podstatě automaticky.
peter23p píše:Mám radu pro někoho kdo twisto nemá. Založil sem si uživatelský účet ale nepotvrdil sem totožnost takže nedokončil registraci. Teď po měsíci mi přislo do mejlu tohle. Podle mne by to šlo skombinovat i s bonusem 300Kč.Dobrý den ,
dokončete registraci Twisto účtu a získáte od nás bonus 800 Kč, které můžete využít úplně na cokoli. Navíc dostanete tarif Premium na 3 měsíce zdarma, bez závazků. Abyste mohli Twisto pořádně vyzkoušet.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků