od A1rh- 28. 4. 2021 15:57
Twisto rozdává vybraným uživatelům tarif Standard na půl roku zdarma.
Pozor! Twisto karta za 0 Kč.
Twisto Standard na 6 měsíců ZDARMA!
Dobrý den xyz,
získejte Twisto kartu na platby v kamenných obchodech a neplaťte za to ani korunu navíc.
JAK NA TO?
�Zvolte v Twisto appce/účtu tarif Standard
� Přidejte si svou virtuální platební kartu do Apple nebo Google Pay
� Nebo si objednejte fyzickou Twisto kartu a přidejte si ji do Apple nebo Google Pay
� Nakupujte s kartou potraviny. Z každé platby vám vrátíme 5 %. Víc o akci tady.
Plaťte s Twistem úúúúplně všude. Je to taaak jednoduché.
A běžte na to co nejdřív. Nabídka Standardu zdarma platí jen do konce dubna 2021. Tarif Standard budete mít zdarma až do 31.10.2021.
Mějte se hezky,
Twisto tým
PS: A ať vás ani nenapadne, že bychom vás neupozornili před vypršením tarifu Standard ZDARMA. Včas se připomeneme a vy se sám/sama rozhodnete, jak dál.
A ohledně té informace 5% za nákup potravin propírané výše mi přijde logické, že ten mail je univerzální a nerozlišuje kdo má jaký tarif, když navíc si ho každý může kdykoliv změnit.
A když vím, že nastavení mého tarifu mi umožňuje VÝHRADNĚ A JEN online nákupy, tak rozčilovat se, že nemohu zaplatit fyzickou kartou v obchodě (kterou mám z titulu svého tarifu deaktivovanou) mi přijde mimo mísu a čekal bych, že právě lidi z tohoto fóra to pochopí.
V profilu nebo SZ promo Revolut 700Kč, SkipPay 500Kč, AliExpress US $19, Raiff. 300Kč ...