Twisto

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod esquire 14. 11. 2024 19:47

Na co mi bude platit Twisto kreditkou CS, kdyz mi loni (nebo kdy to bylo) snizili limit z 30 tis. na 10 tis.
esquire
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 14. 11. 2024 21:10

to nevadí, že ty pro to využití nemáš ... ale smysl to dává a možností je více, ať už prodloužení bezúročného období nebo kvůli přesunutí bonusu za platby a asi se najdou i jiné příklady
Věnuji se stavebnímu spoření, doplňkovému penzijnímu spoření, úvěrům a investicím. Osobní konzultace v Praze a Středních Čechách zdarma.
tomasvlasak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod minarjo 16. 11. 2024 17:52

@esquire:
Také nám u Twisto jen 10k, ale platby lze přece splácet postupně... Neboli toto tě nemusí tolik omezovat, sám skrz Revolut hradím Twisto Snapy také jednotlivě, ne až naráz celé vyúčtování :). Ale ano, limit Twista pro splácení dílčích plateb/vyúčtování kartou je u každého 10k měsíčně - lze tedy část plateb zaplatit hned část další měsíc, nebo jako v mém případě mít Twisto účty dva, druhý je mamky na její pravidelné Snap platby jako nájem obci atd...
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod rafaa 8. 12. 2024 14:52

Chtěl jsem splatit Twisto vyúčtování KB A-kartou (mastercard) ale nejde to, nevíte v čem by mohl být problém?
rafaa
Návštěvník

Odeslat příspěvekod esquire 8. 12. 2024 19:55

Problem bude v kreditce. Ty Twisto nepodporuje. Jedine dobit kreditkou Revolut a splatit Revolut kartou.
esquire
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 8. 12. 2024 20:17

Pokud se něco nezměnilo, tak Twisto nejde dobíjet jen kreditkami VISA, s kreditkami MC by neměl být problém.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Dvorik 9. 12. 2024 19:26

MC kreditkou Moneta normalne Twisto Snapy platim.
Odmena 3500 Kc u Raifky, 1600 Kc u Ceske sporitelny, Curve 500 Kc, SkipPay 500 Kč, Revolut 600 Kc. Napiste si o odkaz.
Dvorik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vlazy 15. 1. 2025 12:23

Jak zjistim splatnost platby za nákup v prosinci 2024? Mám tam jednu platbu za nákup objednaný z 10.12.2024 na Allegro.cz, ale není u toho uvedené do kdy je splatnost této platby. V prosinci byla na Twisto nějaká akce se splatnosti za nákup až za asi 60 dnů nebo něco takového, ale to si už přesně nepamatují jak to konkrétně bylo. Rád bych znal datum splatnosti do kdy je tu objednávku třeba zaplatit tak aby mi pak nepočítali nějaké úroky kdybych to zaplatil později. Zašlou mi upozornění na blížící se tuto splatnost tak jak upozorňují na splatnost běžného měsíčního vyúčtování?
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 15. 1. 2025 14:05

to byla akce jen pro nové účty ne? takže si myslím, že pravděpodobně normálně zaplatit v rámci prosincového vyúčtování, tedy cca teď ... nebo to není v tomto vyúčtování zahrnuté?
Věnuji se stavebnímu spoření, doplňkovému penzijnímu spoření, úvěrům a investicím. Osobní konzultace v Praze a Středních Čechách zdarma.
tomasvlasak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod esquire 15. 1. 2025 21:23

Platilo to pro vsechny. Takze platba z prosince bude mit splatnost 15.2.
esquire
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vlazy 16. 1. 2025 00:52

Ve vyúčtování za prosinec tuto platbu za nákup 10.12.2024 na Allegro.cz zahrnutou nemám. Pokud by ta splatnost platila 60 dnů od nákupu tak by splatnost vycházela na asi 8. února, ale nevím jak to měli myslené. Těch 60 dnů od nákupu vychází jinak než pokud by to mysleli o jedno měsíční vyúčtování navíc které je vždy do 15. v měsíci. Snad zašlou včas upozornění na blížící se splatnost této platby a ne až upozornění na to, že tuto platbu jsem nezaplatil včas a proto mi za to začali počítat nějaké úroky navíc.
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod vlazy 16. 1. 2025 12:18

esquire:
Z toho článku na stránkách Twista to ale není nijak jednoznačně zřejmé jak to s těmi 60 dný mají myslené. Píšou tam, že "Místo standardních 30 dní budou moct své nákupy platit až do 60 dní." To ale není tak jednoznačně pravda a záleží který den v měsící kdo nakoupí a zaplati tento nákup přes Twisto. Splatnost je vždy do 15. následujícího měsíce a pokud se nakoupi třeba 1. ledna tak do 15. února je to až 46 dnů, ale při nákupu 31. ledna je to pouze 15 dnů. Dále tam mají uvedené, že "Šedesátidenní lhůta na platbu začne běžet od okamžiku vytvoření objednávky,", ale už není uvedené jestli ta šedesátidenní lhůta je myslená skutečně 60 dnů od nákupu přes Twisto a nebo až do 15. za 2 měsíce po nákupu. Ono není nad jednoznačně určené podmínky které se nedají chápat různě tak jak to kdo zrovna pochopí.
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod chnapka_cz 16. 1. 2025 15:25

10.11. jsem nakoupil, v prosinci se po me nic nechtelo, zaplatil jsem 15.1.
chnapka_cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vlazy 16. 1. 2025 16:29

chnapka_cz:
A měl jsi tu platbu z toho 10.11. započtenou do lednového vyúčtování?
vlazy
Poslední varování

Předchozí stránka