od Dvorik 5. 2. 2025 21:27
Takze vyreseno. Dlouhy pribeh.
V roce 2024 pravidelne platby na SVJ snapem = vse v poradku.
V lednu 2025 zmena castky a zadal jsem chybne ucet, vytvoril novy chybny snap = zadny problem hlasen od Twista nebyl.
V unoru jsem dal proplatit uplne stejny snap s chybnym uctem = twisto hlasi problem, ze cislo neexistuje.
Cislo opravuji, snap za unor odchazi a ja plasim a honim chybnou platbu za leden u Twista.
Twisto reaguje, ze zadnou reklamaci resit nebude, at si vse resim s KB prijemce sam.
Pisu do KB vcetne kopie do Twista o problemu.
KB odepisuje, ze se mnou nic resit nebude, ptze nejsem odesilatel, ale ze chybne cislo opravdu neexistuje.
Twisto odepisuje a posila potvrzeni z FIO o platbe za leden, kde je zahadne spravne cislo uctu.
Kontroluji lednovy snap a je v nem opravdu blbe cislo. Co se ***** deje? Jsem zmaten.
Twisto urguji a twisto vysetruje.
Twisto odpovida, ze se proste rozhodli chybny snap v lednu ignorovat a poslali to na spravne cislo, ktere uznali za vhodne. V unoru ale tento chybny snap zastavili.
Takze twistu dekuji, ze to fakt neslo nekam do *****, ale prekvapuje me, ze me o preklepu v lednu neinformovali.
Konec romanu.
Odmena 3500 Kc u Raifky, 1600 Kc u Ceske sporitelny, Curve 500 Kc, SkipPay 500 Kč, Revolut 600 Kc. Napiste si o odkaz.