Twisto

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod minarjo 1. 10. 2023 12:01

Je to tak, třeba už dlouhé měsíce neopravili v appce chybu, kde když otevřete menu Twisto Snap, tak trvá načítání celou věčnost, protože to načítá nesmyslně Snapy asi za celou dobu smluvního vztahu u Twisto, což jsou u mě stovky položek - fakt trapná chyba, dřív to bylo hned, protože to načítalo Snapy asi jen za posledních X měsíců (či posledních Y kusů). Se přes appku prakticky nedají kvůli tomu přidávat, musím posílat skrz e-mail plati@twisto.cz. Jojo asi nemají zájem systémy vylepšovat/opravovat.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod Alfréd z hor 1. 10. 2023 13:15

Koukám, že ty odpovědi na námitku zasílají stejné ... tedy alespoň mě přišlo to samé, co zkopíroval dr.lukas ... zjevně nečetli, co jsem psal a namítal a odpověď mají připravenou univerzální 8-), tak zatím zvažuju, jestli mám začít kverulovat, nebo na to hodit bobek 8-P
Alfréd z hor
Nadšenec

Odeslat příspěvekod milanBrno 1. 10. 2023 17:09

minarjo: snapy v aplikaci funguji normalne (ihned), takze je to chyba tveho telefonu.
Navic muzes na "snapy" pouzivat SkipPay.
Budu na nej take prechazet neb nechci po znich k Turkovi :)

Pozn. ukonceni sluzeb by melo jit primo v aplikaci
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Diskutér

Odeslat příspěvekod regin 1. 10. 2023 21:04

Skip Pay má taky Snap? Nebo je tím myšlen převod na účet? Snap u Twista je totiž výhodnější (aspoň pro mne) než převod na účet u Skip Pay.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod vlazy 2. 10. 2023 11:23

Jak je to u Twisto s virtuální jednorázovou kartou a tarifem Online? Když se dívám na Moje karty tak tam je u této karty uvedené "ZDARMA" a je tam i možnost si ji vytvořit. Když se ale dívám na přehled tarifů tak tam u Online tato karta zaškrtnutá není. Dá se tuto kartu vytvořit i s tarifem Online a pokud ano tak je to opravdu zdarma a bez nějakých skrytých poplatků nebo úroků? Pokud je tato karta s tarifem Online nedostupná tak bych očekával, že to snad nebude nabízet její vytvoření.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod lukas1107 2. 10. 2023 11:42

Jednorázová karta je zdarma u všech tarifů. Virtuální karta je dostupná jen u placených.
Přílohy
Výstřižek.PNG
lukas1107
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 2. 10. 2023 11:58

Ta jednorázová karta je v reálu nákup na nevýhodné splátky.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod vlazy 2. 10. 2023 13:43

lukas1107:
Myslel jsem, že ta jednorázová karta je totéž co virtuální karta. Tou virtuální kartou asi myslí kartu nejednorázovou a tou jednorázovou asi také virtuální ale na jedno použiti. Mají ty karty trochu blbě pojmenované. Jinak já u tarifů mám pouze Twisto virtuální kartu a fyzickou Twisto kartu a jednorázová karta na splátky tam není.
tarif.jpg

Milos:
Znamená to to, že jednorázová karta je pouze na splátky které se musí splácet s nevýhodným úrokem?
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod minarjo 2. 10. 2023 14:20

Tak to by mě zajímalo, jak to máte s historií Snapů v appce vy ostatní? Milan tedy ok, nevím zda má iOs či Android jako já, ale tento problém u Androidu oni už mají tak rok, smazání dat či reinstall appky nepomáhá. A ne není to můj mobil, stejně tak to u androidu má jeden známý, takže tam evidentně něco podělali, což se možná projevuje jen u některých značek mobilů (my oba Xiaomi), ale prostě problém je, možná uvnitř jejich databáze, protože já tam těch Snapů fakt mám historicky za ty roky dost. Stejný problém s dlouhým načítáním snapů (víc je třeba při přidání nového online místo emailem) mám totiž i přes web Twisto, bohužel. No nějak to nezvládli naškálovat :)
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 2. 10. 2023 14:51

@vlazy: Tu nevýhodnou jednorázovou kartu s RPSN až 75% už jsme s tebou už jednou probírali letos v dubnu viewtopic.php?p=13462557#p13462557

@minarjo: Mě se snapy na telefonu s androidem načítají asi tak 8 vteřin, od roku 2019 jich mám také spoustu.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod vlazy 2. 10. 2023 15:46

Milos:
Co bylo v dubnu to už dávno z moji paměti vyprchalo.
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod ROlda78 4. 10. 2023 18:49

prostě Jednorázovou kartu nebrat
zdarma to fakt není
O chytré ženské je nouze. Konečně o chytré mužské zrovna tak. Jan Werich
ROlda78
Diskutér

Odeslat příspěvekod Panchy 2. 11. 2023 10:54

https://cc.cz/turci-po-akvizici-ceskeho ... hal-smida/

jen by mě zajímalo, jak ten lokální business chtějí udělat profitabilní ...
Panchy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod vlazy 22. 11. 2023 22:53

Je v mobilní aplikaci ještě možnost nastavit tmavé (černé) pozadí? Měl jsem ho tam nastavené ale dnes když jsem spustil aplikaci tak tam mám pozadí světlé (bílé) a nikde nemohu najít kde by se to dalo přenastavit.
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod mareka 24. 11. 2023 14:35

Někdo se tady ptal na splacení Twista přes Curve: s pokladovou Plutus zamítnuto platební kartou banky, s podkladovou ČS zamítnuto Curve (musí být aktivní Curve Fronted).
mareka
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka