Twisto

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod vlazy 5. 1. 2024 15:43

Zvažují nákup v jednom internetovým obchodě kde mají jako jednu z možnosti platby Twisto Pay a zajímá mne co to konkrétně znamená pokud bych zvolil tento způsob platby. V obchodě je tento způsob platby zdarma (bez příplatku), ale jak je to u Twisto? Co to Twisto Pay znamená a účtuje za to Twisto nějaký poplatek nebo úrok? Nějak se v tom neorientuji a proto budu rád za vysvětlení od někoho kdo se v tom vyzná nebo má s tím nějaké zkušenosti.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod retron 5. 1. 2024 16:19

Twisto je defakto kreditka, takze kdyz s tim zaplatis v obchode pres Twisto Pay, tak to musíš uhradit bez úroků do 15. dalšího měsíce, pokud ne jsou tam naprosto šílené úroky.
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod vlazy 5. 1. 2024 17:57

U Twisto jsem registrovaný. Mne ale spíše zajímá jestli ktyž přimo v obchodě při objednávání zvolim platbu Twisto Pay tak jestli za to Twisto účtuje nějaký poplatek nebo úrok. Když tu plastbu Twisto Pay zvolim tak přiřadí se to k mému účtu Twisto? Jak se zjisti jestli jsem u Twisto registrovaný nebo ne pokud se to u takových plateb nějak zjišťuje? Jsou za tu platbu Twisto Pay i nějaké kredity na účet Twisto?
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod ROlda78 5. 1. 2024 20:20

po zvolení této platby, se přihlásíš k Twisto a je,
tak zjistí, že jsi... a spárují :-) si to
O chytré ženské je nouze. Konečně o chytré mužské zrovna tak. Jan Werich
ROlda78
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 5. 1. 2024 20:21

@vlazy: Za platbu pomocí Twisto Pay se žádný poplatek neúčtuje a pokud ji následně Twistu zaplatíš včas, tak neplatíš ani žádné úroky. K tvému Twisto účtu se to přiřadí na základě e-mailu/přihlášení. Kredity lze získat následujícími způsoby https://twisto.zendesk.com/hc/cs/articl ... t-kredity-
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod ROlda78 2. 2. 2024 12:12

Jaké bylo číslo účtu, kam poslat peníze,
a "snížit" dlužnou částku? Kdysi jsem to dělal. Jde mi o to, poslat pár stovek, abych mohl konkrétní položku zaplatit kartou. (Nyni už je to nad limit).
ROlda78
Diskutér

Odeslat příspěvekod retron 2. 2. 2024 12:20

mas to v aplikaci 2300592123/2010 ale stejne potrebujes svuj VS
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod JDF2023 4. 3. 2024 04:48

Docela by mě zajímalo, jak moc aktuální mají ty seznamy eshopů podporujích např. nákup na třetiny.
Namátkou jsem jich pár proklikal a u žádného z nich v metodách platby nevidím Twisto Pay nebo nákup na třetiny (hledal jsem to marně např. na Datartu). :tleskani
JDF2023
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod maaart 24. 5. 2024 17:39

Na tu službu twisto snap můžu poslat jakoukoli složenku?
A pokud platím třeba nájem nebo elektriku trvalým příkazem z účtu, mohu i tyto platby nějak převést na Twisto?
Děkuji
maaart
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod minarjo 24. 5. 2024 17:46

Jakoukoliv ne, dle jejich VOP nelze přes Snap platit třeba splátky úvěrů, hypoték, kreditek apod. Ale jinak měsíčně tam zasílat pokyny k platbě elektřiny, nájmu, služeb svj atd., to vše lze, sám používám. Složenku z údajů trvalého příkazu (+z adresy příjemce platby) jsem si snadno vyrobil aplikací Složenky pod Windows, na webu je takových appek více.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod jasno1 24. 5. 2024 19:47

Dává za splácení Twista KK eShop od mBank bonus?
jasno1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod retron 24. 5. 2024 22:16

dává
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod 1jorgos 24. 5. 2024 23:01

pres CRV, nebo i přímo?
1jorgos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 25. 5. 2024 08:04

Twisto nelze splatit přes Curve s podkladovou kreditkou. Jedině s podkladovou debetkou nebo zapnutým Fronted.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod jenda_s 25. 5. 2024 09:46

já z mKreditky eShop naplním revolut a revolutem pak zaplatím twisto. Bonus z mKreditky připsán vždy...
jenda_s
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka