Twisto

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod jasno1 25. 5. 2024 09:48

Platí to, že kartou můžu zaplatit max 10 000,-Kč?
jasno1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 25. 5. 2024 09:56

Ano platí.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod jenda_s 25. 5. 2024 10:04

ano, co je případně nad, nejdřív zaplatit převodem a pak zbytek kartou. opačně to nejde :-(
jenda_s
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Pospa874 31. 5. 2024 10:24

Mám ten online tarif a mnoho měsíců jsem to již vůbec nepoužil. Lze nějak online platit kartou v tomto tarifu? Přemýšlím o splacení SkipPaye pomocí Twista. Koukal jsem, že tam je v tarifu nějaká jednorázová karta na online platby. Půjde tím zaplatit SkipPay a pak splatit v bezúročném období po vyúčtování tj. zdarma a bez poplatků / příplatků? Díky
Pospa874
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Leeroy Jenkins 31. 5. 2024 10:42

V online tarifu není ani virtuální karta, ta je až od (Standard) za 99 Kč měsíčně.

Řekl bych, že právě s touhle změnou, co to pár let zpět zavedli odešlo tak 90% aktivních uživatelů, ale fungují dále, tak se jim to asi vyplatilo.
Hezký den přeji!
Leeroy Jenkins
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Pospa874 31. 5. 2024 10:59

Když klepnu na karty, tak je tam zablokovaná fyzická, ale nabízí to jednorázové online karty. A podle webu jsou v tarifu online. Ale tváří se to, že to je nějaká splátková karta a nevím jestli se to chová standardně jako v minulosti jako klasická kreditka.
Pospa874
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vlazy 31. 5. 2024 11:35

Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod milanBrno 31. 5. 2024 16:28

Pospa: proc chces Twistem splacet SkipPay!?
Nema to preci naprosto zadny vyznam...nic z toho neni...
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vlazy 31. 5. 2024 16:38

Možná chce tím splácením SkipPay Twistem trochu oddálit tu splátku.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod jasno1 10. 6. 2024 18:23

V pátek odpoledne jsem nahrál složenku přes Snap. Platba je stále v režimu: Čeká na odeslání.
Jak dlouho trvá, než platbu Twisto odešle?
jasno1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dvorik 10. 6. 2024 18:58

Docela by me zajimalo, co musite splnit, aby vam Twisto otevrelo ucet na usmolenych 10tis.?
Mne ucet po otevreni a proverovani vypisu za poslednich 6M zavreli bez udani duvodu. Bez problemu dostanu v bance pujcku 1mil., takze tohle nechapu.
Odmena 3500 Kc u Raifky, 1600 Kc u Ceske sporitelny, Curve 500 Kc, SkipPay 500 Kč, Revolut 600 Kc. Napiste si o odkaz.
Dvorik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod minarjo 10. 6. 2024 18:58

@jasno1:
Pokud na faktuře/složence nebylo datum splatnosti, nastavuje Twisto nejbližší možné. Nejprve údaje načte do systému a několik hodin čeká, aby sis je mohl případně v emailu/jejich systému zkontrolovat, zda jsou správně (to je ta fáze čekání, o které píšeš, v té době ještě můžeš platbu stornovat), až pak odesílá. Takže pokud to načetli třeba dnes odpoledne (o tom přijde e-mail s načtenými údaji), tak realizace příkazu bude dnes večer či zítra dopoledne. Pokud by tam bylo pozdější datum splatnosti (typické spíše u faktur než složenek), tak odesílají 2-3 pracovní dny před datem splatnosti, lze to ale urychlit odkazem "odeslat platbu dříve", který je viditelný pouze u načtených plateb takto s budoucí splatností (odkaz splatnost posune na aktuální den).
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod jasno1 10. 6. 2024 19:26

Díky. Načetli to již v pátek kolem 16 hodiny, tak jsem čekal, že platba dnes odejde.
Datum splatnosti tam nebylo.
jasno1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kittyhawk 8. 7. 2024 09:16

Funguje vám dnes přihlášení do Tiwsto?
Já už se od rána nemůžu přihlásit ani přes webové rozhraní ani do aplikace.
Stále to píše, že "Při provádění akce došlo k chybě"
Kittyhawk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 8. 7. 2024 09:47

Taky mi to nefunguje, mají to nějaký rozbitý.
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka