Twisto

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod vlazy 6. 2. 2025 16:11

I kdyby si Twisto udržovalo nějakou databázi použitých Snap příjemců tak nemůžou vědět jestli zadavatel snapu chce zaslat platbu na účet který mají v databázi a rozpoznají ho podle jména (adresy) příjemce platby. Ono firmy, úřady atp. občas mění čísla účtu nebo i celé banky. Bylo by zajímavé jak by to Twisto řešilo kdyby nějakou platbu někomu odeslali na nesprávné číslo účtu. Pokud v čísle účtu není něco v pořádku tak by Twisto o tom mohlo informovat zadavatele snapu a požádat ho aby to upřesnil a ne, že si najdou v databázi nějaké číslo účtu které by tomu snapu mohlo odpovídat a na ten peníze odešlou.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Dvorik 6. 2. 2025 19:22

Text z emailu od Twista, kde jasne rikaji, ze to proste opravili podle predchoziho snapu bez nejake informace pro me:
Naše služba snap prochází v našem systému řadou kritérií a interních postupů.
Požadavek snapu s nesprávným bankovním číslem byl na základě předchozích interních nastavení správně zpracován.
Proto platba byla naštěstí zaslána na správné bankovní číslo.
Dvorik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod drkarel 6. 2. 2025 19:39

No já nevím, standardní mi přejde snap odmítnout (jako to furt dělají, když dám stejnou složenku sobě i ženě v jeden den). Ne svévolně a bez upozornění, resp. schválení, příkaz "opravit".
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod hyper9 6. 2. 2025 19:39

Dík za zkušenost. Je dobré vědět, jakým firmám se vyhýbat.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod regin 7. 2. 2025 16:07

Snap podle mne dělají ručně. Posílám tam pravidelně "složenku", kde je uvedeno něco jako "minulý měsíc jste platil X Kč, tento měsíc zaplaťte Y Kč, příští měsíc to bude Z Kč." Už se mi párkrát stalo, že poslali špatnou částku. Případně, když všechny částky byly stejné, že špatně vyhodnotili datum splatnosti a dali až příští měsíc. To jsem lehce vyřešil funkcí "Poslat hned", ale další měsíc pak snap odmítli, že je to duplicita.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod vlazy 8. 2. 2025 13:37

regin:
A to je co za poštovní poukázka (složenka ???), že tam na ní máš "uvedeno něco jako "minulý měsíc jste platil X Kč, tento měsíc zaplaťte Y Kč, příští měsíc to bude Z Kč"?
Mám dojem, že to Twisto provozují sami puberťáci a proto k tomu i puberťácky přístupují a není se tak čemu divit, že občas nadělají i nějaké zmatky a chyby.
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod vlazy 12. 2. 2025 23:13

Přihlásil jsem se do Twista a vidím tam, že v tichosti snížili odměnu za doporučení nového klienta z 300 Kč na 150 Kč pro doporučitele a doporučeného. Pokud se nepletu tak ještě včera tam bylo 300 Kč pro oba.
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Milos 13. 2. 2025 17:54

Asi mají odměny za doporučení nastavené individuálně, protože mě dnes e-mailem přišla tato nabídka na odměnu 500Kč:
Přílohy
Twisto-500Kc.gif
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod lukas1107 13. 2. 2025 18:04

to bude valentýská akce.
lukas1107
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vlazy 13. 2. 2025 18:08

Ty odměny za doporučení měli ještě předevčerem 300 Kč, včera to bylo 150 Kč a dnes to je 500 Kč. I mne dnes přišel ten e-mail s upozorněním na odměnu 500 Kč. Snad to nebudou měnit každý den.
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod esquire 13. 2. 2025 21:11

Duvod proc doporucovat nekomu Twisto?
esquire
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 13. 2. 2025 21:24

Třeba kvůli té odměně 500Kč pro oba ;-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod vlazy 20. 3. 2025 13:32

U Twisto mám už docela dost kreditů za nákupy na AliExpress provedené přes Twisto, ale bohužel jsou neaktivní a nejde je použít. Nejstarší neaktivní kredity tam mám z 24.10.2024 a přes to, že je to už téměř 5 měsíců tak stále nejsou aktivní. Kdysi přiznané kredity za nákupy na AliExpress byly aktivní ještě ve stejný den kdy byl nákup provedený a zaplacený a nebo do několika málo dnů. Zakoupené zboží už mám dávno doručené a nic z toho jsem, nereklamoval a nevracel a i přes to tyto kredity nejsou aktívní. Připadá mi to, že se možná jedná o nějakou chybu v připisování a aktivaci kreditů za nákupy a nebo o záměrné podvádění s tím, že si toho možná nikdo nevšimne a nebude to reklamovat. Psal jsem Twistu ohledně toho dotaz, ale bohužel mi na to nic neodepsali což nasvědčuje, že se asi opravdu jedná o podvádění a záměrné neaktivování těchto kreditů a nechtějí se k tomu přiznat. Za těchto okolnosti asi nemá význam provádět nákupy přes Twisto když kredity sice připisují, ale neaktivují je. Máte někdo podobné zkušenosti s kredity za nákupy přes Twisto?
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod vlazy 24. 3. 2025 13:17

Tak včera v neděli mi konečně stručně odepsali, že "Kredity v rámci cashbacku spravuje společnost Tipli, se kterou v rámci této akce spolupracujeme. Se společností se nyní spojíme a jakmile obdržíme více informací, budeme Vás neprodleně informovat.". Nevím jak ve Twisto chápou slovo neprodleně, ale připadá mi to, že asi ne tak jaký význam toto slovo má. Dnes jsem v aplikaci Twisto zjistil, že všechny neaktivní kredity které jsem tam od října 2024 měl jsou už konečně aktívní. Znamená to, že od Tipli už snad nějaké informace ohledně toho by mohli mít, pokud problém s těmi kredity nebyl na straně Twisto, což by mi připadalo za docela dost pravděpodobné. Kdybych se ohledně těch kreditů neozval tak kdo ví jak dlouho bych na tu jejích aktivaci ještě čekal, pokud bych se toho vůbec někdy dočkal. Neočekávám, že by mi z Twisto k tomu sdělili celou pravdu, pokud mi ještě k tomu něco sdělí.
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod mareka 8. 4. 2025 15:38

Pokračuje akce odměna 500 za založení Twisto (pro doporučujícího i doporučeného).
Před lety jsem Twisto zrušil, nyní znova založil a uvidíme zda dostanu odměnu.

Jen upozornění pro následovníky: pro založení jsem využil link Twista od doporučující osoby, přesto se kód z linku nevyplnil automaticky do příslušného pole - pokud bych si nevšiml a nevložil ručně, zkazilo by to veškerou zábavu. :-)

EDIT: účet schválen a 500 připsáno (mně i doporučujícímu), k tomu tarif Standard na 6 měsíců zdarma.
mareka
Nadšenec

Předchozí stránka