Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Vasekpasek píše:Tak mám ještě dotaz: Za jak dlouho mi připíše Twisto kredity za doporučení? Doporučené osobě je připsal hned, mně zatím ne.
Vasekpasek píše:Tak mám ještě dotaz: Za jak dlouho mi připíše Twisto kredity za doporučení? Doporučené osobě je připsal hned, mně zatím ne.
Vasekpasek píše:Prima, to nemám zrovna v lásce.
Teď jsem poprvé vyzkoušel Snap na složenku. "Nastala chyba, zkuste prosím odeslat později."
ROlda78 píše:to se mi ještě nestalo,
alternativně můžeš poslat (z reg. mailu) složenku mailem na: plati@twisto.cz
Schwarzie píše:Mně cca po 5 dnech.
cz01 píše:Tomason87 píše:cz01 píše:Ano je to tak, začal jsem používat pro platby záloh na sociální a zdravotní + DPH, sdružených plateb energií, což dohromady hodí nižší desítky tisíc, což už s hotovou šablonou na platby je uhrazení a vyřízení otázkou malé chvilky.
jakým způsobem to sociální? to podle mě nevezmou ne?
Vezmou, první platba byla už Twistem přijata a zaplacena, dělám to, jak mi tu někdo poradil přes excel šablonu na složenku typu A, tu najdeš snadno na netu a do ní jsem si vyplnil informace z trvalého příkazu, vyexportoval do pdf a nahrál jsem ho do snapu. To pdf se pak už jednoduše přes pár kliknutí znova nahraje na snap, takže je to v podstatě potom bezpracné. Jen jsem si dal bacha na konstantní symbol u složenky, tam byl jiný, než jsem měl v trvalém příkaze (našel jsem si info na webu ČSSZ, zdravotní pojišťovny a pro FÚ)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků