Twisto

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Tomason87 11. 4. 2019 17:44

Dají se uhradit jednotlivé platby po zaúčtování.
Tomason87
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Vasekpasek 11. 4. 2019 17:55

Jo, myslel jsem si, že po zaúčtování by to mohlo jít :-)
Vasekpasek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Vasekpasek 15. 4. 2019 09:19

Tak mám ještě dotaz: Za jak dlouho mi připíše Twisto kredity za doporučení? Doporučené osobě je připsal hned, mně zatím ne.
Vasekpasek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lafayette16 15. 4. 2019 09:35

Vasekpasek píše:Tak mám ještě dotaz: Za jak dlouho mi připíše Twisto kredity za doporučení? Doporučené osobě je připsal hned, mně zatím ne.

Já jsem musel reklamovat.
Lafayette16
Diskutér

Odeslat příspěvekod Vasekpasek 15. 4. 2019 11:13

Prima, to nemám zrovna v lásce.
Teď jsem poprvé vyzkoušel Snap na složenku. "Nastala chyba, zkuste prosím odeslat později."
Vasekpasek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Schwarzie 15. 4. 2019 11:17

Vasekpasek píše:Tak mám ještě dotaz: Za jak dlouho mi připíše Twisto kredity za doporučení? Doporučené osobě je připsal hned, mně zatím ne.

Mně cca po 5 dnech.
Schwarzie
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ROlda78 15. 4. 2019 11:23

Vasekpasek píše:Prima, to nemám zrovna v lásce.
Teď jsem poprvé vyzkoušel Snap na složenku. "Nastala chyba, zkuste prosím odeslat později."

to se mi ještě nestalo,
alternativně můžeš poslat (z reg. mailu) složenku mailem na: plati@twisto.cz
O chytré ženské je nouze. Konečně o chytré mužské zrovna tak. Jan Werich
ROlda78
Diskutér

Odeslat příspěvekod Vasekpasek 15. 4. 2019 11:35

ROlda78 píše:to se mi ještě nestalo,
alternativně můžeš poslat (z reg. mailu) složenku mailem na: plati@twisto.cz

Jo, já vím, chtěl jsem přímo vyzkoušet ten Snap. Zdálo se mi to jako celkem prima rychlá vychytávka, mail už je přeci jen "zdržující" :-)

-- 15. 4. 2019 11:36 --

Schwarzie píše:Mně cca po 5 dnech.

Ok, tak to jsem chtěl bejt moc rychlej, ten doporučenej účet teprve dneska schválili...
Vasekpasek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod minarjo 16. 4. 2019 00:08

Mail není zdržující, zpracovává to automat a tedy zaslání emailem nebo přímo přes web je oboje stejně rychlé (z emailu automat sám vezme přílohu a udělá z ní ihned Snap požadavek na webu pod tvým kontem). Já vždy když mi přijde faktura emailem, dám jen přeposlat na plati@twisto.cz a je to (text emailu či předmět není důležitý, jen ta příloha, typicky PDF).
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod Vasekpasek 16. 4. 2019 21:57

No jasně, když přijde faktura mailem. Já to myslel tak, že mail složenky je zdržující pro mě, trvá mi přeci jen o pár vteřin dýl než pošlu mail, než když to snapnu přímo v aplikaci.
Jinak, příběh má pokračování. Skončil jsem teda v situaci, kdy "Nastala chyba, opakujte akci později." Ještě jsem se podíval, jestli se to náhodou nenahrálo. Mezi snapama jsem složenku nenašel, tak jsem to dál neřešil (u sebe, viz pointa). Teď jsem se rozhodl, že z mShopky poplatím Twisto platby, tak lognu a koukám, složenka ze snapu uhrazena :-D Škoda jen, že jsem ji mezitím zaplatil pomocí snapu z twista přítelkyně :-D
Vasekpasek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Pabloson 17. 4. 2019 18:20

cz01 píše:
Tomason87 píše:
cz01 píše:Ano je to tak, začal jsem používat pro platby záloh na sociální a zdravotní + DPH, sdružených plateb energií, což dohromady hodí nižší desítky tisíc, což už s hotovou šablonou na platby je uhrazení a vyřízení otázkou malé chvilky.

jakým způsobem to sociální? to podle mě nevezmou ne?

Vezmou, první platba byla už Twistem přijata a zaplacena, dělám to, jak mi tu někdo poradil přes excel šablonu na složenku typu A, tu najdeš snadno na netu a do ní jsem si vyplnil informace z trvalého příkazu, vyexportoval do pdf a nahrál jsem ho do snapu. To pdf se pak už jednoduše přes pár kliknutí znova nahraje na snap, takže je to v podstatě potom bezpracné. Jen jsem si dal bacha na konstantní symbol u složenky, tam byl jiný, než jsem měl v trvalém příkaze (našel jsem si info na webu ČSSZ, zdravotní pojišťovny a pro FÚ)

Zdravim, muzu se zeptat jaky jste do slozenky s platbou pro socialku zadal konstantni symbol?

Uz hodinu to zkousim na webu cssz dohledat, ale nak se mi nedari tuto informaci bo vzor slozenky najit.

Jinak u zdravotky jsem to nasel, vygeneroval a prez snap jako pdf odeslal... tak uvidim zda mi to Twisto proplati...

zatim mi vratili fakturu za ucetnictvi, ale dve faktury od vodafonu (jedna na ico) prosly.
Pabloson
Návštěvník

Odeslat příspěvekod barnyss 18. 4. 2019 07:58

Konstantní symbol bych tam právě žádný nedával, podle toho poznají, jaký je účel platby a že to může souviset s podnikáním, což může být důvodem k zamítnutí
barnyss
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod cz01 18. 4. 2019 16:34

Dávám 0938 a v pohodě.
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Pabloson 18. 4. 2019 21:22

diky moc za info,

tak to s tim 0939 taky zkusim a pak zavolam na socialku za par dni po zaplaceni, abych se ujistil ze to maj na me korektne naparovane.

btw. jinak dneska mi twisto bez problemu po dni po nahrani slozenky proplatili zdravotku

jeste pockam az mi zvednou limity na rozumnou vysi (zatim mam jen 10k o coz sem zadal pri zakladani) a pak bych s tim rad platil i DPHcko.
z toho co sem pochopil z predchozi diskuse, tak pri spravnem splaceni kazdy mesic automaticky zvednou limit o 5k.

ja se to snazim platit jinou kreditkou ihned po zauctovani, tak doufam ze to bude vyhodnoceno jako limitu zvyseni hodne splaceni... nebo myslite, ze aby mi zvedli limity bude lepsi nic prubezne neplatit a pockat na hromadne vyuctovani a to pak zaplatit najednou? ale to si rikam ze zas neuvidi ze bych platil vic, kdybych mohl... pac z aktualniho limitu zaplatim dve slozenky a nake faktury za telefon a mam vycerpano. :-(

diky za nazory a rady... jsem u twista novacek
Naposledy upravil Pabloson dne 18. 4. 2019 21:27, celkově upraveno 2
Pabloson
Návštěvník

Odeslat příspěvekod dalich 18. 4. 2019 21:26

DPH = závazky z podnikání, takže nic pro Twisto (zamítnou to.)
dalich
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka