cz01 píše:Dávám 0938 a v pohodě.
tak sem si nechal poslat predtistene slozenky na rok dopredu od socialky v kutne hore postou a meli tam u me ks: 0379
do slozenky sem jen zapsal castku a poslal ve ctvrtek do twista... a v patek zaplaceno, takze slozenku necham v odeslane poste a ted budu jen kazdy mesic preposilat ten samej mail... a hned je pade mesicne na bonusech doma
ted jeste zkusim to dph az mi zvednou limity, prejdu na bezplatnou variantu twista bez karty, kde by mel bejt snap jak doufam dostupnej a pak uz jen sama pozitiva a socialni jistoty
-- 27. 4. 2019 04:46 --barnyss píše:Tak dnes mi zamítli snap - poslal jsem jim vyrobenou složenku na soukromý účet (Adresa majitele účtu byla soukromá osoba)
Váš požadavek na platbu pomocí služby Twisto SNAP bohužel musíme zamítnout.
Podle obchodních podmínek služby totiž není možné jejím prostřednictvím hradit jakékoliv finanční služby (úvěry, půjčky, hypotéky, exekuční výměry, soudní příkazy apod.) nebo platby na soukromé účty.
Myslíte, že kdybych vyrobil složenku na soukromý účet, ale jako Adresu majitele účtu uvedl nějakou smyšlenou instituci, že to poznají (před platbou nebo platbě)?
nekdo tu psal ze kdyz napsal do slozenky bo faktury ico vietnamce co mel jak pisatel nevedel pozastavenou zivnost, tak mu to twisto vratilo a bloklo ucet, takze ty udaje evidetne nejak overuji