Twisto

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Pabloson 18. 4. 2019 21:34

no nekdo psal v predchozi diskusi ze mu to na slozenku prochazi... myslim ze cz01 a jeste nekdo
tak to chci taky zkusit, pac mi to prijde jako smysluplnej a relativne cistej zpusob jak zaplatit kreditkou platby, ktere bych tak jako tak udelal a navic by z toho mohly kapnout nejake cash backy
Pabloson
Návštěvník

Odeslat příspěvekod drkarel 19. 4. 2019 04:22

Pabloson píše:...btw. jinak dneska mi twisto bez problemu po dni po nahrani slozenky proplatili zdravotku...

A nejde platit kartou přímo? (OZP jde.)
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod Pabloson 19. 4. 2019 04:43

drkarel píše:
Pabloson píše:...btw. jinak dneska mi twisto bez problemu po dni po nahrani slozenky proplatili zdravotku...

A nejde platit kartou přímo? (OZP jde.)

tak to moje pojistovna neumi... ale byla by to fajn moznost, sem netusil, ze to naka pojistovna ma.
Pabloson
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MiASX 19. 4. 2019 05:25

Zmen pojistovnu.
MiASX
Nadšenec

Odeslat příspěvekod cz01 19. 4. 2019 07:47

Pabloson píše:no nekdo psal v predchozi diskusi ze mu to na slozenku prochazi... myslim ze cz01 a jeste nekdo
tak to chci taky zkusit, pac mi to prijde jako smysluplnej a relativne cistej zpusob jak zaplatit kreditkou platby, ktere bych tak jako tak udelal a navic by z toho mohly kapnout nejake cash backy

Používám už přes půl roku, možná více a v pohodě - díky tomuto mi twisto dává smysl, jinak by mi nic moc nemohlo nabídnout.
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drkarel 23. 4. 2019 12:13

dalich píše:DPH = závazky z podnikání, takže nic pro Twisto (zamítnou to.)

Přijali mi i vytvořenou složenku na DPH.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod ROlda78 25. 4. 2019 14:29

a nebo kód někoho, kdo tu občas poradí (není kolemjdoucí)
když tak pište SZ ;-)
O chytré ženské je nouze. Konečně o chytré mužské zrovna tak. Jan Werich
ROlda78
Diskutér

Odeslat příspěvekod barnyss 26. 4. 2019 20:55

drkarel píše:
dalich píše:DPH = závazky z podnikání, takže nic pro Twisto (zamítnou to.)

Přijali mi i vytvořenou složenku na DPH.

A koho jsi měl na složence jako "Adresa majitele účtu" ?
barnyss
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod drkarel 26. 4. 2019 21:39

svůj FÚ
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod barnyss 26. 4. 2019 21:55

Tak dnes mi zamítli snap - poslal jsem jim vyrobenou složenku na soukromý účet (Adresa majitele účtu byla soukromá osoba)
Váš požadavek na platbu pomocí služby Twisto SNAP bohužel musíme zamítnout.
Podle obchodních podmínek služby totiž není možné jejím prostřednictvím hradit jakékoliv finanční služby (úvěry, půjčky, hypotéky, exekuční výměry, soudní příkazy apod.) nebo platby na soukromé účty.

Myslíte, že kdybych vyrobil složenku na soukromý účet, ale jako Adresu majitele účtu uvedl nějakou smyšlenou instituci, že to poznají (před platbou nebo platbě)?
barnyss
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Pabloson 27. 4. 2019 04:44

cz01 píše:Dávám 0938 a v pohodě.

tak sem si nechal poslat predtistene slozenky na rok dopredu od socialky v kutne hore postou a meli tam u me ks: 0379

do slozenky sem jen zapsal castku a poslal ve ctvrtek do twista... a v patek zaplaceno, takze slozenku necham v odeslane poste a ted budu jen kazdy mesic preposilat ten samej mail... a hned je pade mesicne na bonusech doma :-) ted jeste zkusim to dph az mi zvednou limity, prejdu na bezplatnou variantu twista bez karty, kde by mel bejt snap jak doufam dostupnej a pak uz jen sama pozitiva a socialni jistoty :-D

-- 27. 4. 2019 04:46 --

barnyss píše:Tak dnes mi zamítli snap - poslal jsem jim vyrobenou složenku na soukromý účet (Adresa majitele účtu byla soukromá osoba)
Váš požadavek na platbu pomocí služby Twisto SNAP bohužel musíme zamítnout.
Podle obchodních podmínek služby totiž není možné jejím prostřednictvím hradit jakékoliv finanční služby (úvěry, půjčky, hypotéky, exekuční výměry, soudní příkazy apod.) nebo platby na soukromé účty.

Myslíte, že kdybych vyrobil složenku na soukromý účet, ale jako Adresu majitele účtu uvedl nějakou smyšlenou instituci, že to poznají (před platbou nebo platbě)?

nekdo tu psal ze kdyz napsal do slozenky bo faktury ico vietnamce co mel jak pisatel nevedel pozastavenou zivnost, tak mu to twisto vratilo a bloklo ucet, takze ty udaje evidetne nejak overuji
Pabloson
Návštěvník

Odeslat příspěvekod fc70 27. 4. 2019 06:23

barnyss píše:Myslíte, že kdybych vyrobil složenku na soukromý účet, ale jako Adresu majitele účtu uvedl nějakou smyšlenou instituci, že to poznají (před platbou nebo platbě)?

Kdo … při čerpání úvěru uvede nepravdivé nebo hrubě zkreslené údaje …, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti.
fc70
Přeborník

Odeslat příspěvekod MiASX 27. 4. 2019 09:14

Tohle neni zadny uver, urok je tak nemoralni, ze to nelze za uver povazovat. To je jen zapujcka.
http://www.bulletin-advokacie.cz/k-uveru-a-zapujcce?browser=mobi

A tvisto nema ani povoleni CNB k poskytovani spotrebitelskeho uveru, poskytuje tedy jenom zapujcky.
https://apl.cnb.cz/apljerrsdad/JERRS.WEB15.BASIC_LISTINGS?p_lang=cz

Pabloson píše:nekdo tu psal ze kdyz napsal do slozenky bo faktury ico vietnamce co mel jak pisatel nevedel pozastavenou zivnost, tak mu to twisto vratilo a bloklo ucet, takze ty udaje evidetne nejak overuji

To jsem byl ja, dali me na blacklist a nemam sanci si otevrit ani novy twisto ucet.
MiASX
Nadšenec

Odeslat příspěvekod marvy 30. 4. 2019 23:00

Děkuju Vám za využí mého kodu PEPEK14
Obdržíme poté 300 Kc v kreditech do 3 dnů
Naposledy upravil marvy dne 1. 5. 2019 09:23, celkově upraveno 1
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod ROlda78 1. 5. 2019 08:17

Doporuč Twisto, viz https://blog.twisto.cz/doporuc-twisto/
Vstupní bonus je 300,- (i pro doporučujícího) a Twisto Premium na 3 měsíce zdarma!
Kdyby měl někdo zájem, tak sdílím promo kod: MARTINAR90 nebo lépe odkaz na registraci včetně bonusu je https://www.twisto.cz/registrace/?promo=MARTINAR90
O chytré ženské je nouze. Konečně o chytré mužské zrovna tak. Jan Werich
ROlda78
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka