Ze by se vyuctovani kreditky zaplatilo tou samou kreditkou a takhle se zacyklilo ziskavani bonusu?
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
peter23p píše:to pochybuji že by šlo ale spíš jde o to že by šli řetězit bonusy, např. CK nabít twisto kreditkou, tu pak splatit CS kreditkou a tam poslat peníze z CK.
peter23p píše:Mne zaujal jen poslední odstavecplatíte vyúčtování. To chodí vždy 1. v měsíci a můžete ho zaplatit i kartou.
Pokud tak například máte kreditní kartu, která vrací určité procento za platby na internetu, můžete dostat peníze zpět za jakýkoli nákup, což se vyplatí.
čulibrk píše:Ona se tváří jako zahraniční karta, že s ní nelze nabít CK?
Kolem.jdouci píše:Protože je Twisto karta do konce června zdarma, tak jsem se rozhodl ji vyzkoušet, už z toho důvodu, že by měla časem vracet 2% ze všech zahraničních plateb, takže ideálně ji napojit na Curve, pokud by to šlo. Nicméně zatím Twisto dost mlží o používaných kurzech, dohledal jsem jen toto:
"U devizových obchodů bude použit k přepočtu aktuální směnný kurz společnosti MasterCard upravené o koeficient zveřejněný na internetových stránkách Twisto".
Výše uvedený "koeficient" jsem ovšem na stránkách nenašel, provedl jsem tedy nákup na Aliexpressu za 1,19 USD a strhla se mi částka 25,55 CZK, což odpovídá hroznému kurzu 21,47, dnešní kurz u Revolut je 20,79, bohužel kalkulačka Mastercard mi dnes nefunguje. Z toho tedy vyplývá, že Twisto je na zahraniční platby úplně na ***** i s případnou vratkou 2%. Ještě ji vyzkouším přidat do Curve, tam by to v budoucnu mohlo mít smysl využít v CZK.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků