Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Taki píše:Pochopeno.
Nicméně to znamená, že neaplikují svá vlastní pravidla. Nemáte někdo vyzkoušeno, zda maximum 200 bodů z plateb u pošty je nepřekročitelné? A pochopil jsem to dobře, že počet bodů v daném měsíci se počítá podle vzorce: 1000 (z nákupů) + 200 (z pošty) + ... (za nějaká ta uzavřená pojištění, investice atp.)
Jinak teď je bezkonkurenční ta nabídka do konce srpna u podnikatelské KK moneta: bonus až 6 x 3.000 (3% + 1%), pak 1%, při zřízení online vedení zdarma bez podmínky min. útrat 5.000/měs.
Bohužel já už ji mám (zřízenou v době kdy dávali jen 3.000 celkem). Chtěl jsem jí zřídit online mamce, ale bohužel nemá řidičák ani pas.
Taki píše:Jinak teď je bezkonkurenční ta nabídka do konce srpna u podnikatelské KK moneta: bonus až 6 x 3.000 (3% + 1%), pak 1%, při zřízení online vedení zdarma bez podmínky min. útrat 5.000/měs.
Bohužel já už ji mám (zřízenou v době kdy dávali jen 3.000 celkem). Chtěl jsem jí zřídit online mamce, ale bohužel nemá řidičák ani pas.
qwepo753 píše:Hello, mozna CSOB.
Taki píše:Jinak teď je bezkonkurenční ta nabídka do konce srpna u podnikatelské KK moneta: bonus až 6 x 3.000 (3% + 1%), pak 1%, při zřízení online vedení zdarma bez podmínky min. útrat 5.000/měs.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků