Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
cz01 píše:Vnímám tam problém právě s těmi balíčky a relativně úzkým okruhem za co pak člověk dostane bonus. Osobně radši využívám karty, které vrací za všechny normální platby a vedení je zdarma (i při splnění podmínek). Takže u mě vede podnikatelská kk od Monety a RB Deluxe kk (již nenabízená), které používám při běžné útratě za všechno možné.
Je, ale vidět trend toho, že se postupem času vše ořezává - procento vratky, maximální hodnota vratky, podmínky kde za jaké platby se vrací. Takže dnes univerzálních kreditek dostupných veřejně vedených zdarma není mnoho a to HB!, ČS/mBank s Curve a zbytek má víceméně nějaké omezení.
Taki píše:Ja myslim, ze (az) 7.000 za pul roku za tech par minut namahy stoji. Ja si teda zalozil online bezny ucet plus konto i s debetkou 8.7., abych si pak zazadal o kreditku. Aniz bych o tom mel tucha, zalozil jsem to v dobe, kdy maji jeste akci +500 kc za zrizeni plus konta (zjistil jsem az posleze pri brouzdani CSOB stranek; akce bezi od 7.7. do 31.7.). Do deseti dnu od zalozeni uctu je treba si navest debetku do google pay (cislo karty, platnost a CVV pred fyzickym dorucenim karty lze zjistit v CSOB Smart) a provest s nefyzickou kartou, resp. pres google pay, platbu. Zaplatil jsem 1,- Kc na netu (dobil jsem si ucet Skylink).
Jinak ke svetu odmen pozor. Podle Pravidel pro sber bodu to vypada, ze se zapocitavaji bonusy u plateb kreditkou az od vyse nakupu 100 Kc. U plateb kreditkou u Ceske posty lze za mesic ziskat maximalne jen 200 bodu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků