Ideální kreditní karta

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod jjrr 18. 12. 2021 17:57

Jo.
jjrr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod quino 18. 12. 2021 19:02

Vrací A karta od Komerční banky peníze i z platby SIPO na poště? O vracení na penzijní účet vím.
quino
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Mikka1 20. 12. 2021 22:08

_pr_ píše:Ahoj, věděl byste někdo, jestli když mám na KK Easy u RB limit 50000,-, tak zda mohu “přebít” na 60000,- a provést platbu 60000,- Kč?

Vyzkoušej to a dej vědět.
U některých karet RB to šlo a u některých ne.
Mikka1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jjrr 21. 12. 2021 01:07

Mně to jde u všech kreditek RB.
jjrr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Pajkyt 26. 12. 2021 20:38

Mezi odpovědmi jsem to zatím nezaznamenal. Osobně více než vracení peněz preferuji u ČSOB kreditky 2 pojištění, které jsou v ceně: Pojištění prodloužené záruky +1 rok a Pojištění proti rozbití a krádeži zboží. Zatím jsem ani jedno nevyužil, ale jako "pojistka" se to zdá poměrně dobré a může se to hodit. Nevím, jak je to u jiných kreditek.
Pajkyt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mikka1 27. 12. 2021 02:24

Využila jsem pojištění proti rozbití na 6 měsíců - obrazovka notebooku.
Zcela bezproblémové, chtěli jen doklad za opravu a za koupi, je tam tedy spoluúčast 500, tu si odečetli.
Tohle pojištění je fajn, protože to rozbití hned po koupi "dost bolí".

-- 27. 12. 2021 02:28 --

Jinak z tohoto pohledu je zajímavá i A karta, tam je tedy jen prodloužená záruka, ale zase zabouchnuté dveře nebo havárie v domácnosti. Ale tam zkušenost nemám.
Mikka1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 4. 1. 2022 14:03

zdravím, má ještě nějaká banka kartu s bonusy, které zůstávají i po refundaci platby? Jako to měla Hello bank, ale ta už teď odměny nedává vůbec žádné
Věnuji se stavebnímu spoření, doplňkovému penzijnímu spoření, úvěrům a investicím. Osobní konzultace v Praze a Středních Čechách zdarma.
tomasvlasak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod servpack 4. 1. 2022 14:19

ČSOB.
servpack
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 4. 1. 2022 14:19

Bonusy (body do Světa odměn) zůstavají za vrácené platby u kreditky ČSOB.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod milanBrno 4. 1. 2022 14:30

Neoficialne, tedy dokud to neopravi...(coz nemusi nastat nikdy)
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 4. 1. 2022 14:48

A je vůbec některá banka, která uvádí oficiálně, že odečítá bonusy za vrácené platby? Nebo to prostě všichni berou, že je to tak "normální"?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod milanBrno 4. 1. 2022 14:58

Vsechny. Tedy i CSOB, ktera to jen aktualne nedela (coz moc dobre vis, takze nechapu tvou reakci)
Naposledy upravil milanBrno dne 4. 1. 2022 15:07, celkově upraveno 1
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Diskutér

Odeslat příspěvekod jjrr 4. 1. 2022 15:06

Když to tu budete takhle prezentovat, tak vàm to brzo zatrhnou. Jaká je tam max výše bonusu měsíčně?
jjrr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod dr._lukas 4. 1. 2022 15:16

Mě vyhovuje premium kreditka od čsob, mimo zmíněné výhody pojištění je v tom i cestovko s krytím 100 mega pro celou rodinu a po nainstalování apky do kapsy vrací 1,5% ze zaplacených plateb v zahraničí, i když je tam limit 3 tis. ročně.
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 4. 1. 2022 16:33

Standardní kreditka ČSOB vrací 0.5% z normálních transakcí, měsíčně maximálně 1000Kč. Detailně popsané je to zde https://svetodmen.csob.cz/static/downlo ... r_bodu.pdf
Premium kreditka ČSOB z normálních transakcí nevrací.
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka