Ideální kreditní karta

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod iguka 13. 9. 2023 10:52

jsou ještě nějaké kreditky, u kterých výběr peněz z bankomatu či převod na účet spadá do bezúročného období?
iguka
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Zedna1 13. 9. 2023 11:02

Skip Pay
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod slavo963 13. 9. 2023 11:03

CSOB KK.
Prevod na ucet poplatek 150Kc, ale za mesic to hodi cca 1090.- uroku(6.1% max banka) pri 250k ramci.
Nebo vyber za 50Kc z CSOB ATM.(ale jenom 200k z vkladomatu, zbytek nabit na revolut, nebo vytahnout na 2x, nebo jine metody)
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod iguka 13. 9. 2023 12:08

tak ta čsob je velmi zajímavá, ale tam jsem bez šance, asi jsem na černé listině z dob Cool karet :D
iguka
Nadšenec

Odeslat příspěvekod muf2muf 13. 9. 2023 13:27

No jo, úplně jsem se zasnil a vrátil v čase. Cool karty byly skvělý, vydělaly na hezkou dovolenou a nejen to... Ach jo, to byly časy :-)
muf2muf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Al_Capone1 14. 9. 2023 22:16

Ahoj, hledám ve vláknu podobné téma, ale nenašel jsem, tak zakládám nové.

Nemáte aktuální tip na výhodnou kreditní kartu ve smyslu co největšího cash-backu či dalších možností, jak z toho získat co nejvíce money :D .

Proč kreditní karta - jezdím do zahraničí, kde si často půjčuji auto a tam skoro vždy chtějí zálohu platit pomocí kreditky, ne debetky.

Co jsem sám koukal, tak mi asi nejlepší nabídka přijde od Monety - na půl roku vrací 5% z tankování paliva, pak 1% do 500 CZK měsíčně z vybraného balíčku služeb (nic moc z hlediska plného využití, ale prostě lepší nabídku jsem nenašel). Pro bezplatné využití stačí měsíční obrat 3000, to je klasika. výběr z bankomatu 49 CZK - taky klasika.

Do nedávna jsem měl kreditku od ČSOB zejména kvůli akci půl roku nebo kolik to bylo pro výběry zdarma - to se pěkně úročilo na spořáku, ale tato akce už skončila. Jejich Svět odměn nebyl špatný, ale měsíční provozní náklady se více vyplatí točit s UnicreditBank a jejich ušetřeno 3% zpět než Svět odměn s 0,5%.

Pokud máte nějaký tip, který jsem přehlédl, dejte vědět, ideál by byl neomezený cash-back aspoň 1% ideálně do 500 měsíčně, výběry zdarma a aby mi schválili aspoň půl mega :D . No, to byl vtip, ale třeba něco zajímavého ještě nekdě je :-)

Díky :-)
Naposledy upravil Rop dne 19. 9. 2023 17:30, celkově upraveno 1
Důvod: Přesunuto do tématu ke kreditním kartám.
Al_Capone1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fc70 15. 9. 2023 02:34

A jde ti o nejlepší náklady (tj. platíš to ze svého), nebo striktně o bonusy (zaměstnavatel proplatí účet)? V tom prvním případě je dost možné, že rozdíl v kurzech by mohl být znatelně větší než 1 %.
fc70
Přeborník

Odeslat příspěvekod Al_Capone1 16. 9. 2023 08:31

Ze svého
Al_Capone1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod octr 16. 9. 2023 09:46

Dnes se už žádné dobré bonusové kreditky nenabízejí, může za to regulace EU, která zastropovala provizi bank z plateb kartou. Kdo má z minulosti RB Life (původně Citi Life), tak si může pískat s bonusem 1 % ze všech plateb do 350 Kč měsíčně.
octr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod PlesnivyKun 16. 9. 2023 09:55

Česká spořitelna má 1 % z online a zahraničních plateb do 350 Kč.
Dále mBank má 2 cashbackové kreditky - pro nákup online 1 % do 200 Kč a 1 % z plateb mobilem a hodinkami do 200 Kč.
PlesnivyKun
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Tonddy 16. 9. 2023 11:48

Jak se projeví u mKreditky Plus, bezkontaktní výběr z bankomatu s kartou v mobilu, při při jejím přebytí, když vrací 1 % z mobilních plateb na spořicí účet mSpoření? Já jen, když ted brzy skončí možnost výběru s ATM pomocí Curve s podkladovou mKreditkou E-shop.
Tonddy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 19. 9. 2023 20:59

Poplatek za výběr z ATM je 1% z vybírané částky, minimálně 49Kč. Takže jestli tím výběrem z ATM chceš vydělat 1%, tak tudy cesta nevede.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Tonddy 20. 9. 2023 13:13

Díky, tak zruším vše v mBank i Curve Card,.
Tonddy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tonygum 20. 9. 2023 13:30

zadna... reaguji na nadpis
tonygum
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 20. 9. 2023 15:10

I když žádná KK není ideální, tak spousta jich je výhodných ;-)
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka