Ahoj, hledám ve vláknu podobné téma, ale nenašel jsem, tak zakládám nové.
Nemáte aktuální tip na výhodnou kreditní kartu ve smyslu co největšího cash-backu či dalších možností, jak z toho získat co nejvíce money

.
Proč kreditní karta - jezdím do zahraničí, kde si často půjčuji auto a tam skoro vždy chtějí zálohu platit pomocí kreditky, ne debetky.
Co jsem sám koukal, tak mi asi nejlepší nabídka přijde od Monety - na půl roku vrací 5% z tankování paliva, pak 1% do 500 CZK měsíčně z vybraného balíčku služeb (nic moc z hlediska plného využití, ale prostě lepší nabídku jsem nenašel). Pro bezplatné využití stačí měsíční obrat 3000, to je klasika. výběr z bankomatu 49 CZK - taky klasika.
Do nedávna jsem měl kreditku od ČSOB zejména kvůli akci půl roku nebo kolik to bylo pro výběry zdarma - to se pěkně úročilo na spořáku, ale tato akce už skončila. Jejich Svět odměn nebyl špatný, ale měsíční provozní náklady se více vyplatí točit s UnicreditBank a jejich ušetřeno 3% zpět než Svět odměn s 0,5%.
Pokud máte nějaký tip, který jsem přehlédl, dejte vědět, ideál by byl neomezený cash-back aspoň 1% ideálně do 500 měsíčně, výběry zdarma a aby mi schválili aspoň půl mega

. No, to byl vtip, ale třeba něco zajímavého ještě nekdě je
Díky