Ideální kreditní karta

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 10. 7. 2024 17:53

Vlastně jo, zapomněl jsem, že s rostoucí útratou na KK roste i percentuální vratka z O2 vyúčtování :nenapadne
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod tojejedno2 10. 7. 2024 19:09

Super, mrknu na mbank, ČS a monetu.
O2 nemám
tojejedno2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mimous 11. 7. 2024 07:05

Pochopil jsem správně, že SkipPay funguje pod ČSOB a nabízí třeba možnost výběru z karty zdarma, ale standardní kreditka od ČSOB to neumožňuje?
mimous
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 11. 7. 2024 07:19

Ano, je to tak.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Roman1989 11. 7. 2024 09:32

"Případně mKreditka Shop nebo kreditka ČS, které vracejí 1% z internetových plateb, tudíž platby je potřeba provádět prostřednictvím Curve karty."
Proč tam musí být Curve prostředník? Není to překlep Miloši? :-)
nabízím referral: Revolut, ČS, KB, Raiffka, mBank (prsten pro vás za 1kč), IBKR (za který dostanu 200 usd a Ty až 1000 usd).
Roman1989
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod retron 11. 7. 2024 09:35

Nemusí, ale můžeš tak i z plateb na terminálu udělat internetovou platbu a tím pádem i nárok na bonus.
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod Milos 11. 7. 2024 09:55

@Roman1989: Překlep to částečně byl, vypadlo mi tam jedno slovo, správně tam mělo být "tudíž neinternetové platby je potřeba provádět prostřednictvím Curve karty." Už jsem to opravil :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod popteam 19. 8. 2024 11:30

Milos píše:Nojo, poukázky Mall zmizely ze Světa odměn. To není potěšující změna :roll:

Pro běžné platby je celkem ideální mKreditka Plus, která vrací 1% ze všech plateb provedených mobilem nebo hodinkami, maximální vratka je 200Kč měsíčně.
Případně mKreditka Shop nebo kreditka ČS, které vracejí 1% z internetových plateb, tudíž neinternetové platby je potřeba provádět prostřednictvím Curve karty. Maximální vratka u mKreditky Shop je 200Kč měsíčně, u kreditky ČS je to 350Kč měsíčně.

taky jsem se po kupónech na MALL.CZ v rámci Světa odměn pídil, napsali mi jen, že jsou aktuálně vybrané a že v budoucnu je možná doplní..
popteam
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 19. 8. 2024 12:12

Já teď asi tak týden mám ve Světě odměn vouchery Mall.cz v částce 200Kč. Dříve tam bývaly i na větší částku, nicméně při objednávce na Mall.cz by mělo jít uplatnit klidně několik voucherů.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod hannys85 19. 9. 2024 16:55

nemáte někdo vyzkoušeno, zda ty 3% z nakupu v datartu vrátí i při objednávce na internetu, ale zaplacením na prodejně? V aplikaci je napsáno, že "zisk na konto platí při nákupu v kamenných prodejnách"
hannys85
Nadšenec

Odeslat příspěvekod SamerLP 20. 9. 2024 08:28

Ja si myslím, že áno. Keďže platíš kartou v predajni úplne rovnakým spôsobom, aj cez ten istý platobný terminál. To, že bola objednávka vytvorená cez e-shop s vyzdvihnutím a zaplatením na predajni pri platení banka nemá ako zistiť predsalen.
SamerLP
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Roman1989 21. 10. 2024 17:39

Ještě k podnikatelským KK:
Nějaké shrnutí -
https://www.podnikatel.cz/clanky/diky-k ... -poplatky/

ČS má teď nově limit 2 mil. kč. Zkoušel to někdo? Tam už by to bylo zajímavé točit skrze spořáky. Bohužel KK dostanete jen když tam máte už sjednaný nějaký jiný úvěrový produkt.
nabízím referral: Revolut, ČS, KB, Raiffka, mBank (prsten pro vás za 1kč), IBKR (za který dostanu 200 usd a Ty až 1000 usd).
Roman1989
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Roman1989 24. 10. 2024 00:39

v clanku to není uvedeno, ale CSOB ma limit 0,5mil. kč
Roman1989
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hannys85 17. 11. 2024 09:24

Jaké všechny KK umožňují převést v rámci bezúročného období peníze na účet? Vím o Skip pay a snad i KB.
hannys85
Nadšenec

Odeslat příspěvekod luke811 17. 11. 2024 09:51

Převést, nebo vybrat? ČSOB umí oboje, převod za poplatek 150 Kč, výběr za 50 (ale na většině bankomatů je max částka 80 tisíc). KB má ten převod myslím zpoplatněný nějakým procentem z částky.
luke811
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka