Povinné obraty na platebních kartách - řešení

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 1. 7. 2023 04:33

Co cashbacky v obchodě? Ať už přímo, nebo přes Curve? Pravda ale je, že některé obchody cashback na zahraničních kartách neumožňují. V ČR to umí Norma a dříve Penny.
Nebo dobít Revolut a cashbacky z něj?
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod outlier 27. 7. 2023 10:07

Plno bank má podmínku X plateb měsíčně pro získání lepšího úroku. Dřív jsem dobíjel 1 Kč do Regiojetu, ale tam už je teď minimální částka 100. Kde to jde udělat za míň?
Naposledy upravil Rop dne 27. 7. 2023 16:13, celkově upraveno 1
Důvod: Sloučeno do jednoho tématu.
outlier
Nadšenec

Odeslat příspěvekod pulmann 27. 7. 2023 10:12

Buďte trochu uznalý.
V Kauflandu rohlík za 2,50 , nebo jogurt za 7,50 .
V Kauflandu na samoobslužných pokladnách 3 jogurty = 3 platby.
A kdyby měli připomínky, tak je to pro kolegy, chtějí doklad a jeden firemní do účetnictví se samostatných dokladem.
pulmann
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jenda_s 27. 7. 2023 10:34

v kauflandu na samoobslužné pokladně jeden jogurt klidně 10 plateb každá po 1 kč...
jenda_s
Nadšenec

Odeslat příspěvekod distillery 27. 7. 2023 10:54

Přesně tak, samoobslužná pokladna Kaufland/Albert/Bila, zboží s co nejnižší cenou a xkrát za sebou... Nikdo mi zatím nic neřikal a asi jim to může být celkem jedno.
distillery
Návštěvník

Odeslat příspěvekod outlier 27. 7. 2023 12:30

Opravdu potřebuju online způsob.
outlier
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mojmax 27. 7. 2023 14:43

https://www.dobryandel.cz/jak-pomahat/

Minimální částka je 20 Kč.
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod fremantle 27. 7. 2023 16:13

Dobíjet po koruně lze i Revolut, akorát si je třeba vygenerovat odkaz na vyžádání si korunové platby... Akorát taky si nejsem jist, jestli je to něco, co bych chtěl opakovat třeba 10 krát po sobě (např. kvůli Spoření Active u MMB), zatím tohle „toleruji“ u ČSOB Premium konta pro splnění podmínky 3 plateb, kde jsem se zatím ještě nedokopal k návštěvě pobočky, abych účty nějak zoptimalizoval, abych si podmínky nemusel hlídat a jiné takové účty nyní nyvyužívám...

Celkem rozumný kompromis, který nevyžaduje nějaké extra nároky je pro mě používat Curve a pak ty nejnižší částky, co jsem zaplatil v průběhu měsíce na začátku následujícího měsíce přesunu GBiTem na příslušnou kartu (ale tohle vyžaduje Curve kartu v nějakém placeném plánu, protože v základním je GBiT taky omezený počtem 3 za měsíc)...
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod Alone89 27. 7. 2023 18:23

Tak ja kapnu bozskou...
Pokud alespon nekdy cestujete vlakem statni spolecnosti, tak eshopem koupit jizdenku a stronovat na kredit (ne na kartu). Jizdenky se daji najit na kratke vzalenosti od par korun s duchodcovskou slevou. Elegantni & online.
Alone89
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod J8iAVvJcSqzZHQf 27. 7. 2023 23:34

Daroval jsem po koruně třeba tady:

https://www.darujspravne.cz/
J8iAVvJcSqzZHQf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod FRENKY33 1. 7. 2024 16:10

Pokud mate aktivni Alza+ (dopravu zdarma) muzete udelat objednavku kazdodenich potrebnosti prave tam...a to po polozkach.
Tzn do kosiku vlozite jednu polozku a zaplatite. Pak si objednavku (ktera, dokud neni v expedici, je stale upravitelna) otevrete a pridate dalsi polozku a zaplatite..a tak dokola.
Kupuju tak piskoty pro psa. Pridavam do kosiku a platim kazdy pytlik zvlast :)
Jen pozor, alzaci pracujou hodne rychle a objednavku expeduji do nekolika desitek minut. Musite to stihnout.
No a kdyz nestihnete, tak proste zalozite dalsi objednavku.
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 1. 7. 2024 16:35

kamarádovi generuji 1 kč platební odkazy na Revolut :)
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod dr._lukas 2. 7. 2024 12:16

To najdu kde prosím?
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 2. 7. 2024 12:31

Zde máš návod přímo od Revolutu https://help.revolut.com/cs-CZ/help/tra ... t-details/
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod tojejedno2 3. 9. 2024 18:45

Poradí někdo, jak rozdělit platbu u samoobslužné pokladny v Kauflandu? Při každém nákupu na to čumím jak husa do vázy a nikde to nevidím. Děkuji
tojejedno2
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka