Tankovací karty

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod jjrr 3. 1. 2023 13:28

Je to tedy dobrý tip, jak zjistit, že se bude zdražovat a je potřeba rychle natankovat plnou. :D
jjrr
Poslední varování

Odeslat příspěvekod esquire 3. 1. 2023 21:57

Prisel mi prvni bonus za TK Benefit od CSOB Premium. Tankoval jsem naftu za 38,50 Kc a uctovali za 34,90 Kc. Takze vic nez avizovanych 2,20 Kc/litr. Jenom jsem nepochopil sekci pohledavky. Vzdyt je to predplacena karta, tak jaka pohledavka?
esquire
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 3. 1. 2023 22:11

Ta sleva 2,20Kč/l je přece z vyhlašovaných cen a nikoliv z totemových cen :-)
Milos
Diskutér

Odeslat příspěvekod esquire 3. 1. 2023 22:12

Jenze ty vyhlasovane jsou vetsinou vyssi nez ty totemove.
esquire
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 3. 1. 2023 22:33

Záleží jak kdy. Jinak o tom, jaké ceny se aplikují podle aktuální situace, se už zde disktutovalo viewtopic.php?p=13355877#p13355877
Milos
Diskutér

Odeslat příspěvekod tocassido 3. 1. 2023 22:48

Co tím myslíš jak kdy? Vyhlašovaná cena a z ní sleva je jasná. Ale když je totemová nižší bude se počítat totemová cena, ale k tomu se na konci měsíce neodečte sleva 2.30 ne?
tocassido
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 3. 1. 2023 23:05

Tím "jak kdy" jsem myslel to, že někdy a někde jsou totemové ceny vyšší než vyhlašované ceny, a někdy a někde je tomu naopak.
Milos
Diskutér

Odeslat příspěvekod tocassido 3. 1. 2023 23:09

Jasný :-)
tocassido
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bond2 4. 1. 2023 10:05

Bond2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zitow 4. 1. 2023 18:49

tocassido píše:Co tím myslíš jak kdy? Vyhlašovaná cena a z ní sleva je jasná. Ale když je totemová nižší bude se počítat totemová cena, ale k tomu se na konci měsíce neodečte sleva 2.30 ne?

V případě, kdy je totemová cena nižší než vyhlašovaná mínus benefit sleva se vyplatí používat Easy kartu kde je sleva okamžitá z totemové ceny (0,5 až 1) a taky dává víc koníků, než Benefit. Děje se tak převážně při poklesu cen. Tož tak.
zitow
Návštěvník

Odeslat příspěvekod tocassido 4. 1. 2023 19:08

zitow píše:
tocassido píše:Co tím myslíš jak kdy? Vyhlašovaná cena a z ní sleva je jasná. Ale když je totemová nižší bude se počítat totemová cena, ale k tomu se na konci měsíce neodečte sleva 2.30 ne?

V případě, kdy je totemová cena nižší než vyhlašovaná mínus benefit sleva se vyplatí používat Easy kartu kde je sleva okamžitá z totemové ceny (0,5 až 1) a taky dává víc koníků, než Benefit. Děje se tak převážně při poklesu cen. Tož tak.

Ano, tak to i používám �
tocassido
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod esquire 4. 1. 2023 19:10

Tak mi nekdo vysvetlete, ze jsem dostal slevu 3,60 Kc/ litr. Reklamovat to samozrejme nebudu. :-D
esquire
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tmx643 4. 1. 2023 19:14

Proč by ne? Ta sleva 2,20 je z vyhlašované ceny. Když jsem tankoval na D1 za 39,90, vyhlašovaná cena byla 36,74, se slevou tedy 34,54, vrátili mi 5,36 Kč za každý litr.
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod jir.vesely 5. 1. 2023 11:17

Bond2 píše:Aktualizace k 31. prosinci 2022:
https://www.kverulant.org/article/kde-j ... 022-2-2-2/

Takže od velkých jmen po jenom kusu a jinak samé noname pumpy. To bych asi čekal.
jir.vesely
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mojmax 29. 1. 2023 21:43

Mám Tankkartu Easy a aplikaci Benzina, chtěl jsem si přidat přes appku další platební kartu - debetní Visu Unicredit, strhla se mi 1 Kč, v aplikaci ale chtějí pro aktivaci karty 4-místný aktivační kód, který prý naleznu v detailu transakce ve svém bankovnictví. Počkal jsem tedy, až se platba zaúčtuje a buď jsem slepý nebo opravdu v detailu transakce nic nevidím, viz níže (začerněné je číslo mé karty a jméno - to jsem zkoušel). Nemá někdo zkušenost s přidáním UCB debetky do appky Benzina?

Obrázek
mojmax
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka