Tankovací karty

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod mojmax 5. 6. 2024 19:24

Bonusem jsou nyní body, pokud použiješ kód při registraci, získá doporučitel i doporučený 1500 bodů, podmínkou transakce v hodnotě min. 1000 Kč.
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod beet 24. 6. 2024 16:37

Máte někdo nápad jak rychle získat 20 tisíc bodů do Orlen bonus programu?
Napadlo mě, že bych koupil dárkovou Tankartu Easy a nechal dobít 20 tisíci korunami. Ale nevím jestli jsou za takovou transakci body a jestli tam není nějaký limit na body za jednu transakci.

Včera jsem body utrácel a dnes jsem zjistil, že tam jsou vstupenky za body, ale mám jich teď málo. :(
beet
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod quino 25. 6. 2024 06:18

Za dobití se body nepřičtou, jen za útratu.
quino
Návštěvník

Odeslat příspěvekod anonymni 18. 7. 2024 09:17

Tak 15.7. zrušeno ČSOB Premium, tankkatra stále aktivní. Nemáte někdo zkušenost, jestli se zruší nebo zůstane? Každopádně dám vědět, až se zruší.
anonymni

Odeslat příspěvekod zitow 18. 7. 2024 10:53

Jirka_k1 píše:Tak 15.7. zrušeno ČSOB Premium, tankkatra stále aktivní. Nemáte někdo zkušenost, jestli se zruší nebo zůstane? Každopádně dám vědět, až se zruší.

TK benefit má nějakou platnost. Uvidíme jak to bude při obnově. Zdali pošlou novou automaticky, nebo se budou znovu dotazovat ČSOB. �
zitow
Návštěvník

Odeslat příspěvekod dr._lukas 18. 7. 2024 11:18

Někde jsem četl, že zrušením ČSOB Premium dojde i ke zrušení Tankarty. Jestli náhodou tuto informaci po čase neposílá sama banka.
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 18. 7. 2024 11:47

Od ČSOB jsem k tomu nic nenašel. Edenred to má například takto: "Nárok na zvýhodněnou tankovací kartu zaniká, pokud na vašich kartách Edenred Card, Ticket Restaurant Card nebo Edenred Benefits Card nezaznamenáme 3 měsíce žádnou transakci." Tipoval bych, že i ČSOB to bude nějak periodicky hlásit. Určitě bych se na to ale proaktivně nedotazoval :D
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tmx643 18. 7. 2024 12:45

Je to bod 3.3 ZOP. V měsíci následujícím po tom, co to ČSOB nahlásí, to Orlen ukončí.
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod anonymni 5. 9. 2024 17:40

Jirka_k1 píše:Tak 15.7. zrušeno ČSOB Premium, tankkatra stále aktivní. Nemáte někdo zkušenost, jestli se zruší nebo zůstane? Každopádně dám vědět, až se zruší.

Pro info, účet uzavřen v půlce července, tankkarta od Orlenu je stále aktivní a vrací.
anonymni

Odeslat příspěvekod tmx643 7. 9. 2024 07:53

123123123 píše:To je masakr tedy Efekta 95 nad 40 Kc, kdyz TankOno ma N95 za 36,50 Kc.
:hm
Kdo ma blizko TankOno, tak se mu zadna tankovaci karta nemuze nikdy vyplatit.

Jsem si vzpomněl na toto. Takže dnes:
Tankarta aditivovaný benzín za 33,40 Kč. Tank ONO 95+ za 34,50 (33,90 obyčejný N95).
Když ceny klesají, tankarta je první levná. Když stoupají, zdraží první, tak to holt je.
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod kocosh 20. 9. 2024 14:42

Ahoj vespolek,
má situace – dobíjecí CCS Bonus karta, na které zůstalo nabito 1300 a karta expirovala.

Na telefonu u CCS jsem se právě dozvěděl, že mi neumí pomoct, ale peníze určitě! nevrátí :) Naví tenhle typ karty prý už neposkytují – a když už bych nějak novou kartu získal, tak zaplatím min. 300 za nějaké převody účtů, poštu, výrobu a kdesi cosi. Inu, klasické nechci slevu zadarmo.

Krom poučení, že s CCS už nechci mít nic společného – poradíte někdo cestu, jak zaplakat
nejméně? Mám pocit, že existují soudní precedenty, že "kredit" firmy vracet jako peníze musí, ale nemůžu to teď dohledat.

Díky převelice!
kocosh
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod technikus 20. 9. 2024 15:14

Pokud jde o CCS Bonus, nebo Bonus+, tak je v nabídce stále vidím https://www.ccs.cz/karta/ccs-bonus i https://www.ccs.cz/darkove-predplacene-karty
Podmínky primárně tohoto se týkající jsou tady §2 odstavec 5.
Získat lze kartu i nadále přes Českou Poštu tady
Ceník je tady

Troufám si říct, že jsou podmínky srozumitelné a nemáš sebemenší šanci uspět.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod beet 24. 9. 2024 15:44

Standardně platím u Orlenu apkou na stojanu. Transakce vidím hned v apce včetně bonusových bodů.
Minulý týden jsem dal manželce fyzickou bussiness kartu a ona s ní zaplatila. V apce tuto transakci nevidím, takže ani bonusové body. Transakci vidím pouze na webovém portálu.
Kdo používáte fyzickou kartu připisují se vám bonusové body? Jestli ano, tak za jak dlouho?
beet
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 24. 9. 2024 16:16

Při platbě na pokladně je potřeba pro přípsání bodů naskenovat QR kód z appky. Nesouvisí to s kartou jako takovou.
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 24. 9. 2024 16:19

jednou se mi stalo, ze po platbe easy kartou nebyla transakce a paragon viditelny, samozrejme kredit se snizil a body pripsaly snad po 3 mes(nechtelo se mi to tehda reklamovat). Web jsem nekontroloval, jenom v apce.
slavo963
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka