Richee (účet u Creditas)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod redhaven 29. 3. 2019 20:15

Na účtu Richee je cca 300500Kč a bylo už včera, leželo to tam už celý březen, s úrokem za únor takto.
Ještě koknou na ING konto, zda tam není náhodou 300k připsáno.
redhaven
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod drkarel 29. 3. 2019 20:21

No, to bude nejlepší. Aby ses tu pak nerozčiloval (v podstatě) zbytečně. :)
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod redhaven 29. 3. 2019 20:30

Omlouvám se, moje chyba, mám pod Richee více účtů Creditas a při kliknutí na příkaz k převodu, tam automaticky skáče základní účet Creditas, kde mám ale 0Kč....
redhaven
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod francikas 30. 3. 2019 00:09

tak uz nevim, se omlouváš? za co? mas to v ING?
Založ Richee účet přes můj kód 10077241 a dostaneš navíc 300,-Kč do začátku.
francikas
Návštěvník

Odeslat příspěvekod soleass 30. 3. 2019 00:43

pochopil jsem to tak, že poslal do ING peníze z účtu Creditas (na kterém peníze nebyly), v domnění, že je posílá z účtu Richee(na kterém peníze má).. tím pádem nedošlo k odeslání peněz a na Richee se zlobí neprávem.. tudíž se omlouvá za vlastní chybu(nepozornost).. je tak? :-))
soleass
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ZacS 1. 4. 2019 18:48

Aplikaci používám několik týdnů a jsem spokojen. ;) Kdyby měl někdo zájem o bonus 300 Kč, stačí poslat PM...
Naposledy upravil ZacS dne 2. 4. 2019 08:57, celkově upraveno 2
ZacS
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod goropes 1. 4. 2019 19:03

když už mám účet u Creditas, ale nikoliv Richee, můžu se nechat doporučit a čerpat odměnu?
Podle podmínek jsem pochopil, že ano, o pár příspěvků výše mne to znejistělo, máte někdo zkušenost?
U zcela nového klienta je možné využít současně jak 500,-kč na spořící účet, tak 300,-kč na Richee?
goropes
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod drkarel 1. 4. 2019 19:13

Podmínky hovoří jasně tak, že ano, ovšem infolinka údajně tvrdí, že ne. Tak si vyber. :) Podle mě případnou reklamaci nemůžou ustát.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod pavelza 1. 4. 2019 19:17

Já mám u Creditas spořící účet, mám i Richee účet, kód pro získání 300,- Kč si u mě vyžádal někdo z fóra a dnes mám na účtu připsáno 300,- Kč.
Takže to funguje a to i přes zde kontroverzní výklady podmínek s tím, že to nefunguje.
Funguje, pokud by někdo kód chtěl, prosím o zprávu přes SZ.
pavelza
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PULPANM 1. 4. 2019 19:21

Dnes připsány odměny za založení Richee mne i manželce. To se počítá.
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod myšpulín 1. 4. 2019 19:27

Taky mám připsány odměny, teď zjistit kdo z těch komu jsem 100 Kč slíbil opravdu použil můj kód. :mrgreen:
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod PULPANM 1. 4. 2019 19:42

Já to měl velmi snadné...
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod soleass 1. 4. 2019 19:53

pavelza píše:Já mám u Creditas spořící účet, mám i Richee účet, kód pro získání 300,- Kč si u mě vyžádal někdo z fóra a dnes mám na účtu připsáno 300,- Kč.
Takže to funguje a to i přes zde kontroverzní výklady podmínek s tím, že to nefunguje.

Pokud použil tvůj kód pak ano, ale pokud by jsi Ty při zakládání použil něčí kód tak nevím, zda by to fungovalo.
(pochopil-li jsem Tě správně)

PS: dnes mi přišlo 300,- takže posílám díky alespoň takto anonyme :-)) :-)
soleass
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ok319 2. 4. 2019 08:41

pavelza píše:Já mám u Creditas spořící účet, mám i Richee účet, kód pro získání 300,- Kč si u mě vyžádal někdo z fóra a dnes mám na účtu připsáno 300,- Kč.

Ahoj, ano potvrzuji, pouzil jsem tvuj kod a pripsano 300,- Díky
ok319
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod teplice 2. 4. 2019 09:17

Včera připsání odměny. 2400,-. To se hodí :-)
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka