Richee (účet u Creditas)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod pavelza 2. 4. 2019 10:51

Ahoj, také děkuji.
pavelza
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tusvoj 2. 4. 2019 11:46

Kdo by měl zájem o kód, tak mi pošlete zprávu.
tusvoj
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Zedna1 2. 4. 2019 13:35

Dostal nekdo bonus, kdo zakladal Richee ale uz mel Creditas?

Podle zneni podminek by to skutecne dostat mel, ale dle informaci z banky nikoliv.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 2. 4. 2019 15:11

Můj kód muselo použít už tak 20 lidí, aspoň co mi tvrdili a ještě před týdnem jsem neměl připsanou ani korunu (teď mám 1500 Kč).

Jen pro info - není poznat za koho bonus je, takže oblíbená praxe (dej mi půlku z tvého bonusu) moc fungovat nebude - nevíte, za koho vám bonus přišel.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod PULPANM 2. 4. 2019 15:13

Zedna1 píše:Dostal nekdo bonus, kdo zakladal Richee ale uz mel Creditas?

Podle zneni podminek by to skutecne dostat mel, ale dle informaci z banky nikoliv.

ano, dostal, nejdříve jsem měl SÚ creditas asi o půl roku dříve, a až v říjnu nebo kdy vznikl Richee jsem ho založil, v březnu poslal kód a včera jsme dostali odměnu oba
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Zedna1 2. 4. 2019 16:43

@PULPANM
Jak a kde jsi prosim dodatecne zadal ten doporucujici kod?

Muj znamy, ktery uz take mel Creditas si i presto zalozil Richee, ale v mobilni aplikaci Richee v detailu profilu zadna volba pro zadani doporucujiciho kodu neni, je tam jen volba "Pozvi a ziskej", kde ale vidi jen jeho doporucujici kod.
Videl jsem to na vlastni oci na jeho mobilu.

Jak uz jsem zde asi psal, volal i na infolinku Richee a tam mu rekli, ze protoze uz mel Creditas, nema na bonus narok a proto po zalozeni jeho Richee on nevidi v profilu tu volbu pro zadani doporucujiciho kodu.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod PULPANM 2. 4. 2019 18:20

Už se to tu psalo také jaem si nechal poradit- vlevo nahoře, tvůj obličej/ikona- dole “pozvi a získej”, tam je kód, obdarovaný ho zadá při instalaci apky a když pošle vklad 300 Kč má každý z vás.
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Taki 2. 4. 2019 19:11

Došel Vám výpis za březen do mailu? Mě ne a v IB se vygenerovat nedá..
Taki
Diskutér

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 2. 4. 2019 19:23

Jo, výpisy přišly
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Zedna1 2. 4. 2019 19:27

PULPANM píše:Už se to tu psalo také jaem si nechal poradit- vlevo nahoře, tvůj obličej/ikona- dole “pozvi a získej”, tam je kód, obdarovaný ho zadá při instalaci apky a když pošle vklad 300 Kč má každý z vás.

Pri instalaci apky se mu pry nic takoveho nenabizelo, prestoze byl ode mne informovan, ze by to tam v tom okamziku melo byt (pri registraci do aplikace).
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod teplice 2. 4. 2019 19:51

PatrikChrz píše:Můj kód muselo použít už tak 20 lidí, aspoň co mi tvrdili a ještě před týdnem jsem neměl připsanou ani korunu (teď mám 1500 Kč).

Jen pro info - není poznat za koho bonus je, takže oblíbená praxe (dej mi půlku z tvého bonusu) moc fungovat nebude - nevíte, za koho vám bonus přišel.

Já použil tvůj z fb :-) ještě jednou díky.
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Návštěvník

Odeslat příspěvekod teplice 2. 4. 2019 19:52

Měli v aplikaci chybu, po aktualizaci již tahle položka v menu je. Ať zkusí aktualizovat.
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Zedna1 2. 4. 2019 21:14

O te potrebe aktualizace vim, take jsem musel svoji aplikaci aktualizovat, abych tam videl svuj doporucovaci kod.
Nejsem si ale 100% jisty, zda on mel v dobe registrace jiz tu opravenou verzi.
Kazdopadne diky za tento postreh, teoreticky to mohlo byt tim a pokud ten kod jde zadat jen v tom prvotnim okamziku a ne az potom dodatecne, tak to asi bylo ono :-(
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod francikas 2. 4. 2019 22:16

taky diky tomu jednomu co se pozval do Richee uctu přes muj kod co mam v podpisu, pristalo mi tedka 300. diky
Založ Richee účet přes můj kód 10077241 a dostaneš navíc 300,-Kč do začátku.
francikas
Návštěvník

Odeslat příspěvekod XRPD 3. 4. 2019 21:50

Zedna1 píše:
PULPANM píše:Už se to tu psalo také jaem si nechal poradit- vlevo nahoře, tvůj obličej/ikona- dole “pozvi a získej”, tam je kód, obdarovaný ho zadá při instalaci apky a když pošle vklad 300 Kč má každý z vás.

Pri instalaci apky se mu pry nic takoveho nenabizelo, prestoze byl ode mne informovan, ze by to tam v tom okamziku melo byt (pri registraci do aplikace).

Dnes jsem zakládal Richee účet (už mám účty u Creditas). žádná nabídka na vložení kodu nebyla :-( . V Profilu mám jen 3 volby:
- Průvodce
- Poslat zprávu
- Pozvi a získej!
XRPD
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka