jenda_s píše:Tak jsem včera komplet vyprázdnil starý Dobrý klient. A zároveň jsem včera poslal z účtů na jiná jména peníze na nový Dobrý klient, celkový zůstatek asi o 1000Kč vyšší než k 3.11. a v IB vidím 2,08% a stejně tak i nepřipsané denní úroky odpovídají úročení 2,08%...
Zatím to vypadá na splněné podmínky...
I tak ale přemýšlím, jestli má cenu tahle opičárna a nepřevedu raději zítra peníze do Creditas...
Jak jsi to udělal? Napadlo mě to stejné, ale nikde tam nevidím možnost zrušit ten spořák a založit nový. Tedy tak jak to jde v Monetě v IB.
Já tam v říjnu poslal 300 tisíc, a teď 7.11. ještě dalších 30 tisíc, protože to chápu tak, že nový vklad nad původní sumu, tj. 30 tisíc by měl být úročen už 2,08%. Takže jsem myslel, že 300 se mi bude úročit tím starým úrokem, ale nových 30 litrů už pojede za 2,08.
Nestalo se ale nic, svítí mi tam 330 tisíc za 1,78% p.a. tak nechápu.
a druhý dotaz.
Sestřenice si ve středu 3.11. založila online účet. Někdy ve čtvrtek 4.11. ji došlo, že účet byl zřízen ať tam pošle korunu. Tu tam poslala buď ještě 4.11. nebo v pátek 5.11. Přes víkend se jí to celé aktivovalo a když se tam přihlásila včera tak vidí, že ta koruna je úročená 1,78%. Tak říkáme ok, ale jakýkoliv nový vklad nad tu korunu už musí být za těch 2,08. tak si tam včera poslala několik tisíc kč, a dnes jí tam pořád svítí 1,78% i na ty nové peníze. Takže to nechápeme. Podmínky jsme četli několikrát. Psala tam e-,mail ať jí to zvednou. Nevíte co s tím? díky
nabízím referral: Revolut, ČS, KB, Raiffka, mBank (prsten pro vás za 1kč), IBKR (za který dostanu 200 usd a Ty až 1000 usd).