Šablona v IB je, ale nepřenese se číslo účtu.
Při minulém pokusu tam číslo cílového účtu bylo, ale nebyly zprávy pro příjemce a pro mne.
Vyplnil jsem je a IB mne odhlásilo.

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Raziel-CZ píše:@Zedna1: No a nejsou. Při vkladu do 350.000 Kč je nejvýhodnější Creditas s ode dneška úrokem 3.6 %.
Dnes opět nefunguje přihlášení do IB. Točí se kolečko s textem: "Čekejte prosím..." Čekám a nic. Chci si přesunout peníze z Trinity bank na lepší úrok 3.6 % do Creditasu, leč nemohu, Trinity bank mi v tom opět brání. Telefony nikdo nezvedá. Ta banka nefunguje v 50 % případů, kdy se do ní chci přihlásit.
Edit 17:04: Tak telefon zvedli, ale samozřejmě chudáci opět neví, která bije. Neumí bankovnictví, ale ani používat telefony (VoIP, něco, netuším, diletanti). Technicky banka vypadá jako z pravěku, už asi chápu ty úrokové sazby. Bez nich by dávno zkrachovali. TADY zase jeden vtipný telefonní hovor s chudák stejnou mladou paní, tentokrát na serveru s neomezeným stahováním... Ta banka je fakt zabitá. Ach jo. No nedá se svítit.
wit.cz píše:Bylo by možné reupnout i ten první hovor?
Překvapila mě informace, že Moneta umí offset. Ale pro mě stejně spíš nepoužitelné. Naprd je tam ten limit: "Vlastní úspory jsou u MONETA Money Bank limitovány 20 % nesplacené jistiny"dr._lukas píše:Moneta ... jak chtějí mít 10% trhu hypoték, pojedou asi tímto směrem a pro spoustu lidí budou zajímavých, když budou s hypotékou třeba o 0,5% níže, než konkurence a do toho využiješ jejich offset, jestli ho teda ještě mají.
paeta píše: Máte někdo trik, jak ty peníze dostat z jednoho účtu na druhý, aby platilo to nové úročení?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků