Guzma píše:To už je mi jedno. Pokud to fungovat nebude, tak budou mít o klienta míň.
Ahoj,a fungovalo to tak všem že měli spořák na nule a zvedli jim úrok?Nemám už žádný jiný spořák tak bych musel jedině účet vynulovat že bych si poslal zítra peníze na obyčejný účet a počkal až mi zvednou úrok na stávajícím Trinity.Teda jestli to tak funguje a dodržím jejich datum se zůstatkem nula v TB .Ale aby tam nakonec neměli zůstatek nula k 1.2.Což nevíme.Nevíte někdo prosím jak zhruba by trvalo založit online spořák u Creditas?Bylo by mi to stejně ale k ničemu prootže než by tam přišla platba z TB tak je určitě čtvrtek.O Vánocích to byl extrém.Jediné další řešení by bylo počkat a pokud by se úrok zvednul tak si založit ještě jeden účet,peníze ze stávajícího TB přeposlat jinam,stávající tudíž vynulovat a pak zkusit poslat peníze na nový účet s vyšší úrokovou sazbou .Někdo tady psal že to fungovalo,druhý ne tak aby se v tom člověk vyznal.Je to šaškárna.Nejlepší by bylo zvednout úrok všem na stávajících účtech.Ale proč to dělat jednoduše