Jestli bude chtit Trinity moje penize zpet, tak bude muset predvest trochu vetsi snahu, nez jen zruseni pasmoveho uroceni, 0,07 % mi zato fakt nestoji. Uvidime v pristich tydnech, jestli se to nekdo rozhybe.
Má také někdo problém, že Trinity bank nepřipisuje úroky z malých částek. Když na jednom účtě spořím větší částku tak se úrok připisuje. Na dalším účtě mám malou častku a úrok se nepřipisuje vůbec. Přijde mi to zvláštní v normálních bankách se připisují i deseti halíře ze zůstatku v Trinity bank ne. To někdo počítá úroky a připisuje ručně?
No pokud je částka tak malá, že denní úrok je 0,00 Kč, tak jaksi není co připisovat. Minimální možný úrok za duben je 30 x 0,01 Kč - 15% daň = 0,25 Kč (pochopitelně za předpokladu stejné částky během celého měsíce).
A jen pro informaci, při sazbě 4,08 % je pro denní úrok 0,01 Kč potřeba mít na účtu 44,74 až 134,19 Kč. Od 0 do 44,73 Kč je úrok 0,00 Kč.
Teď jsem volal na Trinity bank. A pracovnice mi víceméně potvrdila že to připisujete ručně. To je naprosto šílené v roce 2022. Mohl by se Lapčík plácnout přes kapsu a pořídit vám pořádný systém. Monety systém úroky připisuje automaticky a není s tím problém.
Asi máte v Trinity bank nastavené, že ručně připisujete úroky nad 100 nebo 1000 Kč a lidem co tam mají několik desítek korun na vedlejších účtech, tak těm nepřipisujete. Moc práce A když se někdo ozve tak to potichu připíšete.
Naposledy upravil zbynek.ji dne 9. 5. 2022 10:00, celkově upraveno 1