Trinity Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod regin 9. 5. 2022 10:08

Nejsem, jen si rád hraju s čísly a vzorci. :D
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod zbynek.ji 9. 5. 2022 10:16

Externí spolupráce :-D
Nechce se mi věřit, že by Trinitybank kopírovala příspěvky z fóra do odpovědi v e-mailu.
V každém případě jestili tam nějak spolupracuješ zkus se na to podívat docela mě to irituje.
U Monety připisují a Trinity až po reklamaci.
zbynek.ji
Návštěvník

Odeslat příspěvekod regin 9. 5. 2022 10:18

S žádnou bankou nemám nic společného, kromě toho, že jsem u některých klient. Jestli použili v nějaké odpovědi část textu z tohoto fóra, je to sice dost divné, ale je to jejich věc.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod culti 9. 5. 2022 10:26

@zbynek.ji: Proč to u nich nereklamuješ, jestli že jsi přesvědčený, že úrok měl být připsán?
To, že to připisují ručně se mi moc nezdá - by museli mít asi tak 100x víc zaměstnanců :-)
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 9. 5. 2022 10:34

zbynek.ji píše:Nejsem, jen si rád hraju s čísly a vzorci. :D

Externí spolupráce :-D
Nechce se mi věřit, že by Trinitybank kopírovala příspěvky z fóra do odpovědi v e-mailu.
V každém případě jestili tam nějak spolupracuješ zkus se na to podívat docela mě to irituje.
U Monety připisují a Trinity až po reklamaci.

A to se ti vyplatí řešit a reklamovat nepřipsaných 30 haléřů? :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod regin 9. 5. 2022 10:35

Takhle nějak oscilují reálné úrokové sazby podle uložené částky.
Přílohy
trinity.png
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod b00n 9. 5. 2022 22:36

To, že někdo něco připisuje ručně je jedna z největších kravin, co jsem tu četl..
b00n
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wit.cz 11. 5. 2022 12:04

mám takovou základní otázku, ten fix na 12m se musí vyptat mailem? k tomu IB neslouží?
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Přeborník

Odeslat příspěvekod P1x3lo 12. 5. 2022 08:14

Jsou tam nějaké větší požadavky na ten úrok? Nebo je to prostě jen fix a nic dalšího se neřeší?
P1x3lo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 12. 5. 2022 08:31

@P1x3lo: Klient požádá o fixaci a ten úrok dostane, žádné jiné podmínky pro získání úroku plnit nemusí.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod P1x3lo 12. 5. 2022 09:56

@Milos Otázkou jak s tou fixací mohou hýbat směrem dolů.
P1x3lo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 12. 5. 2022 10:20

V podmínkách akce se žádná možnost snížení fixované úrokové sazby neuvádí. Ale nejsem právník a neznám jejich různé "kličky".
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Bond2 12. 5. 2022 11:51

...jeden zvýhodněný účet fixovaný na 12 měsíců, na kterém se zůstatek do výše 400 000 CZK úročí zvýhodněnou úrokovou sazbou 4,08 % p.a. Zůstatek nad 400 000 CZK na tomto účtu se úročí úrokovou sazbou 3,68 % p.a. V případě ponechání/fixace prostředků na účtu po dobu 12 měsíců, resp. do posledního dne v měsíci po uplynutí 12 měsíců ode dne sjednání této fixace, má klient nárok na zvýhodněný úrok. Úroková sazba je pevná po celou dobu trvání fixace, avšak na základě vývoje na finančním trhu si Trinity Bank si vyhrazuje právo úrokovou sazbu navýšit.
Bond2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 12. 5. 2022 12:16

To případné navýšení úrokové sazby by nikomu určitě nevadilo ;-)
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka