Trinity Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Mrusnok 1. 3. 2023 10:34

chjoo píše:... Samotné informace k termínu, místu konání valné hromady, doplněné o detailní informace k auditovaným výsledkům hospodaření banky i výplatě dividendy vám budou sděleny v dalším dopise před konáním valné hromady. S úctou ...

Kde se dají koupit/upsat ty akcie Trinity Bank?
Podstatné není dluhy splatit, ale spíš to je být schopen splácet.
Mrusnok
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 1. 3. 2023 15:47

Tak dnes jsem byl na pobočce. Co mne poměrně zarazilo je přístup pracovnice. Zprvu, že nic není problém a účet založíme i když jsem stávající zákazník. Pak při dotazu na rozhodný den a jak se bude reálně přistupovat k tomu, když tam byl nějaký zůstatek konečně dostávám a studuji podmínky.

Rozhodný den pro založení na pobočce je dle předložených podmínek totiž 21.2. Tj. pro ty, kdo měli k danému dni nějaký zůstatek může (v podmínkách mají že nenárokově lze z jejich strany přiznat i tak) banka pro nesplnění podmínek (nový vklad) dané zvýhodnění odejmout. Reálně vůbec neví jak, ale dle ní to Trinity kontroluje a již dříve pár tisíc účtů "údajně přesouvali" (zřejmě pod 5,68%).

Následně přišla na to, že jsem tam měl mezi 21.2 až 1.3 zůstatek a že neví jestli může vůbec v takovém případě účet založit (v podmínkách s tím v kolizi nic není)?! Argumentace jako ohraná deska. Banka cílí na nové klienty a potřebuje kapitál (zřejmě rozdíl u 6,08 a 5,68% pro stávající vklady) použít jinde. Stávající klienti s bankou zůstatek zhodnocují přeci jinak. Vybraní a oslovení byli pouze někteří, atpod.. Někdy v této fázi jí asi začaly docházet argumenty a začala to hned označovat za "spekulace" a přešla do až podle mého názoru velmi hrubě neslušné defenzivní pozice, která by se při jednání s klienty stávat neměla.

Odešel jsem nicméně s účtem. Když se dívám do IB, tak ten účet nemá pásmové úročení, tj. doufejme, že to reálně nevynucují a zůstane 6,08%. Hlavně by se měl podle mého názoru o přesunu na nižší úročení v takovém případě člověk dozvědět dopředu.

Pozn.: Na pobočce 3 zcela volné pracovnice, ale čekal jsem stejně 15-20 min než si udělala čas ta ke které jsem byl objednán. Zavzpomínal jsem si na mučení privátním bankéřem u spořky a "výhody" s tím spojené. :D
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Mufinmufi
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 1. 3. 2023 16:14

Máš ty podmínky akce Dobrý klient s úrokem 6,08% pro účty zřízené na nové pobočce normálně k dispozici a můžeš je sem hodit? Založili ti nový účet nebo převedli stávající účet?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 1. 3. 2023 16:29

ripper6 píše:Chtel jsem do Trinity Bank se podivat co tam naskocilo, bohuzel prijdu vecer domu a nemuzu se dostat od 20:40 na web :( zkousim i pod ruznou IP.
Dostanete se do IB pres web rozhrani?

-- 28. 2. 2023 20:45 --

PatrikChrz: to je jak za krale klacka, jezdit od banky osobne :D Kdybys to mel nejakou specialni zahranicni s overenim pasu. Banky si delaji blazny a lidi jim na to skacou. Pokud by to nikdo nechtel ani tam nejel, museli by to udelat online :)

Mně to včera taky blblo, pro změnu jsem se nemohl přihlásit mezi 17. a 18. hodinou
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod drummond 1. 3. 2023 18:02

Dnes mi volala bankerka asi po 3 mailových urgencich, a nebyla schopna odpovědět na otázku, proč mám jet do Plzně, abych 6,08% dostal. Připustila, ze bych na to nárok měl a dostal bych je, ale furt dokola, ze pouze na novych pobočkách. Nebyla ochotna mi jakkoliv vyhovět a do programu, který rozesilali e-mailem mě zařadit. V té době jsem nebyl identifikován jako klient, kterého bylo třeba zlákat zpět. Vynuloval jsem až poté.

Tak jsme se rozloučili s tím, ze ať si na ty nuly na mých účtech zvyknou, protoze do takto chovající se banky peníze nedam.
drummond
Diskutér

Odeslat příspěvekod Tonddy 1. 3. 2023 22:19

Tak jsem byl na nové pobočce v Hradci Králové. Pobočka krásná velká, asi 20 metrů dlouhá, nikdo nikde, a tím pozitiva končí. 2 mladí pracovníci v to plavou, starý účet nebyli schopni do půlhodiny zrušit a nový úrok 6,08 % se nedal nastavit na stávajícím účtu, ale musel se založit nový. :-) A na to aplikuje postup jako na nového klienta včetně diktování adresy, telefonu kopie občanky atd. Amatérismus nejvyšší úrovně, tohle nemá šanci dlouhodobě fungovat. I FC Trinity Zlín je poslední v tabulce. :-]

Edit: Nový účet měl být aktivní přes půlnoc, ale zase lež, v IB nic není :-(
Naposledy upravil Tonddy dne 2. 3. 2023 08:05, celkově upraveno 2
Tonddy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod chjoo 1. 3. 2023 22:44

Mrusnok píše:Kde se dají koupit/upsat ty akcie Trinity Bank?
Teď nikde a o něčem dalším snad bude zmínka za dva měsíce na valné hromadě. Moje loňské choutky zchladil šrumec kolem Lapčíka a trochu taky zmínka o plánech nevstupu na burzu:
https://www.e15.cz/byznys/finance-a-ban ... de-1387489
chjoo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tatoch 3. 3. 2023 09:37

včera, Ostravská pobočka, moc hezká slečna :-), zrušení stávajících účtů a založení nového účtu 6,08 za necelých 10 minut... 8-)
tatoch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod stepano 4. 3. 2023 18:44

Pomohlo někomu to nulování? Dostali jste pak email s nabídkou 6,08%?
stepano
Nadšenec

Odeslat příspěvekod area52 4. 3. 2023 19:50

Jasně. :-) Nicméně šance se už nemusí opakovat. | Stačí ale počkat do dalšího zasedání ČNB. To se pak budou dít věci... :potichu :idea: :tleskani
area52
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bubilka 5. 3. 2023 08:29

stepano píše:Pomohlo někomu to nulování? Dostali jste pak email s nabídkou 6,08%?

Mně ano, email přišel asi do týdne.
bubilka
Návštěvník

Odeslat příspěvekod regin 5. 3. 2023 11:44

Přesně. První dostali mail 17.2. Já pak v pondělí hned vynuloval a další pátek přišel mail i mně.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod DPH - VAT 5. 3. 2023 12:26

Mně zatím ne. Vynulováno 20.2. 2023.
DPH - VAT
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bohy 5. 3. 2023 13:39

Vynuloval jsem a zatím čekám :) vynulováno 2.3.2023
Když tak to zkusím na pobočku.
Bohy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Jirka.2 5. 3. 2023 14:20

já na tyhle hrátky nemám čas, tak jsem založil roční termínák na JT za 6,5 a v Trinity mají smolíka.
Jirka.2
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka