Trinity Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 28. 6. 2023 10:09

Včera dopoledne mi přišel e-mail, že mám v IB zprávu a v té byl ten dodatek, který jsem si stáhl, vytiskl a opětovně nahrál přes IB.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod MirekM. 28. 6. 2023 10:34

Nedalo mně to, zavolal jsem na infolinku, budou nás (6,08 %) do konce června postupně obesílat e-mailem jako Patrika.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod marvy 28. 6. 2023 10:49

ahaaa-) dobree vedet...tak jeste, aby patrika neobeslali-)) jaa ale asi lapcika zrusim uplne.., necham si maxbanku. neni schopnej udelat alespon zakladni SB
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 28. 6. 2023 11:27

možná je to tím, že jsem v privátním segmentu, tak asi mám přednost :D
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod panPeněženka 28. 6. 2023 11:30

Co přesně chtějí podepsat? � Jsem do příštího týdne v zahraničí, tak se k tomu nedostanu… to je zase přístup, pro nás ne tolik majetné je to další opruz… možná Max Banka bude řešením, chápu marvyho! �
panPeněženka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 28. 6. 2023 11:52

tohle
trinity.jpg

-- 28. 6. 2023 11:53 --

panPeněženka píše:Co přesně chtějí podepsat? � Jsem do příštího týdne v zahraničí, tak se k tomu nedostanu… to je zase přístup, pro nás ne tolik majetné je to další opruz… možná Max Banka bude řešením, chápu marvyho! �

bohužel mně MaxBanka nechce.... ještě Expobank jsem podojil o 2 letenky do Petrohradu :D
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 28. 6. 2023 20:10

Poslali někomu dalšímu ten dodatek?
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Mufinmufi
Diskutér

Odeslat příspěvekod mate59 28. 6. 2023 20:18

Taky mi teď skončila akce na 6,08%,no nic neprodloužili,nenabídli,taky jsem privátní klient.Nechal jsem peníze na 5,68% do 500 000 s garancí úroku do konce roku a celou větší část poslal pryč.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 28. 6. 2023 20:48

Poslal jsem email a zítra tam budu volat. Pokud nic nepošlou, tak lifruji vše pryč ještě ve čtvrtek. Mám to tam do limitu pojištění a docela by mě přes víkend zkrouhli. Asi dám větší část na roční trvalák od J&T který je skoro 6,5% ročně.
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Mufinmufi
Diskutér

Odeslat příspěvekod svaricek 28. 6. 2023 21:35

Max banka bez limitu 6,01% převody zadané do 12:00 téměř vždy dojdou v den odeslání.
VUB bez limitu 6,15 %
Pokud Trinity Bank neprodlouží akci, může se čekat masivní odliv kapitálů před víkendem. Po víkendu to budou muset horko těžko marketingově komunikovat.
Osobně čekám do zítřejších 18:00 a potom u Trinity nebudu mít ani korunu.
svaricek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lenka_2 28. 6. 2023 22:53

Zpráva z dnešního setkání s klienty:
Loňský rekordní zisk 1 mld. Kč představoval zhodnocení 28,12 %, z toho polovina se vyplatila v dividendách (13,15 % na základní a 15,52 % na bonusovou akcii), druhá polovina jako nerozdělený zisk zvýší hodnotu firmy a reinvestuje se. Letos se očekává zisk 800 mil. Kč.
Z nových produktů byl prezentován pouze fond TBGF https://tbgf.cz/
Neformální individuální rozpravy s klienty se tentokrát pan Lapčík nezúčastnil. Karty budou, ale neví se kdy. Poslední termín byl druhé pololetí, ale po tolika odkladech už se nikomu nechce nic konrétního slibovat. Podobný případ je mobilní aplikace. Pikantním momentem bylo, když Kovanda doporučoval používat aplikaci Revolut.

Kulturní vložku zajistila skupina Fleret koncertem v délce 60 minut.

Občerstvení: voda, dvě větší jednohubky, minivětrník, 8 kuliček hroznového vína.
Promokódy v profilu.
Lenka_2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tomáš81 29. 6. 2023 07:40

Je 29.6. a stále mi nic ke změně úročení nepřišlo. Na stránkách nemají ani žádný nový ceník. V IB taky nic nemám. Toto snad mohu chápat, že mi je 6,08% automaticky prodlouženo, ne?
tomáš81
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod satinst 29. 6. 2023 09:23

Taky mám 6,08 a žádný email zatím nedošel, tak doufám, že ke změně nedojde. Takto to mají popsané v podmínkách té akce:

Individuální podmínky jsou platné na dobu určitou, a to do 30. 6. 2023, přičemž doba platnosti Individuálních podmínek bude automaticky prodlužována o jeden měsíc (a to i opakovaně), pokud nedojde ze strany Trinity Bank k informování o změně doby platnosti Individuálních podmínek nebo přerušení/ukončení platnosti Individuálních podmínek, a to v souladu s pravidly dle zákona č. 370/2017 Sb. o platebním styku, v platném znění a/nebo bodu 5 této Individuálních podmínek. Postupem dle předchozí věty však není dotčena garance výše úrokové sazby 6,08% do 30. 6. 2023. Informace o případné takové změně/
přerušení/ukončení bude předána formou e-mailové komunikace a prostřednictvím zprávy zaslané do internetového bankovnictví.
satinst
Návštěvník

Odeslat příspěvekod drabeczek 29. 6. 2023 10:33

Taktéž bez jakékoliv informace čekám. V podstatě jsem ale žádné info nedostal ani 2 měsíce zpět, kdy banka úrok na 6,08% zvýšila
drabeczek
Návštěvník

Odeslat příspěvekod tomáš81 29. 6. 2023 11:10

Tak to já jsem info dostal. Dne 23.3.2023 mi na email přišlo info, že ke dni 22.3.2023 zvyšují sazbu na 6,08%. Podle mě schválně čekají s tím oznámením o snížení, aby nečelili hromadnému úprku klientů. To se stane tak či tak, ale každý den je pro ně dobrý, ne? Možná dostanou nějakou pokutičku, ale ty jak známo bývají v našem kocourkově symbolické a zisk převýší ztrátu.
tomáš81
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka