Trinity Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod regin 30. 6. 2023 17:09

Taky to vidím podobně. V pondělí po 10. hodině zkusím založit účet v Maxbance (prý už stačí jen občanka) a v případě úspěchu přesunu vše tam. Ale třeba Trinity překvapí a úrok 6,08 % zůstane.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod ski1961 30. 6. 2023 19:17

Ted mi došel email, že mi dnes končí garance..tak nechápu..jako někdo ano někdo ne ?

1.jpg
Naposledy upravil ski1961 dne 30. 6. 2023 19:39, celkově upraveno 1
ski1961
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Malá Žužu 30. 6. 2023 19:18

Přišlo před chvilkou (20:09 hod., 30. 6. 2023):

Informace o ukončení garance na Vašem spořicím účtu

Vážená klientko, vážený kliente,

děkujeme, že využíváte služeb TRINITY BANK a.s. Spokojenost a informovanost našich klientů je pro nás důležitá.

Proto nám dovolte sdělit, že v souladu s Pravidly a podmínkami marketingové akce Dobrý klient končí dne 30. 6. 2023 garance úrokové sazby 6,08 % na Vašem spořicím účtu, který je v internetovém bankovnictví označen AKCE BONUS 6,08 Spořicí účet Výhoda+ Dobrý klient CZK.

Současně končí dne 30. 6. 2023 garance úrokové sazby 5,68 % p.a. na spořicím účtu Výhoda+ Dobrý klient. Pokud máte tento účet zřízen, naleznete ho v internetovém bankovnictví od 1. 7. 2023 pod názvem AKCE Spořicí účet Výhoda+ Dobrý klient.

Trinity Bank se dlouhodobě zaměřuje na výjimečné zhodnocení volných peněžních prostředků svých klientů, a proto nyní neplánuje změnu podmínek úročení. Výše úrokové sazby se na Vašem účtu nemění a zůstává tedy i nadále stále stejná.

Ke změně podmínek úročení bychom přistoupili v souvislosti s vývojem úrokových sazeb na bankovním trhu, tj. v případě snížení těchto sazeb. O této změně bychom Vás opět informovali prostřednictvím e-mailové komunikace.

V příloze tohoto e-mailu Vám zasíláme aktuální marketingové podmínky. Ve Vašem internetovém bankovnictví si můžete ověřit ponechání stejné výše úrokové sazby a to od 1. 7. 2023 .

V případě, že máte spořicí účet Výhoda+ Dobrý klient s garancí sazby do 31. 12. 2023, garance na tomto účtu nadále trvá, a to do uvedeného termínu.

Věříme, že výše uvedené informace jsou pro Vás dostačující, nicméně v případě dalších dotazů se na nás neváhejte kdykoliv obrátit telefonicky na naši bezplatnou infolinku 800 678 678, nebo na e- mailovou adresu marketingova.akce.DK@trinitybank.cz. Současně se můžete také obrátit na svého osobního bankéře.

S pozdravem,
Tým Trinity Bank
Malá Žužu
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hyper9 30. 6. 2023 19:25

Musím, přiznat, že tohle opravdu odmítám sledovat. V mailu píšou
Současně končí dne 30. 6. 2023 garance úrokové sazby 5,68 % p.a. na spořicím účtu Výhoda+ Dobrý klient.

přitom na webu uvádějí
Spořicí účet Výhoda+, v rámci marketingové akce Dobrý klient (Výhoda+ Dobrý klient), nyní úročíme stávajícím i novým klientům nadstandardní sazbou 5,68 % ročně s garancí do 31. 12. 2023.

Nejlepší řešení je mít 0 na všech účtech. :mrgreen:
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod ski1961 30. 6. 2023 19:26

@Malá Žužu

a proč zveřejnuješ stejný email znovu, který jsem zvěřejnil chvilku před tebou ?
ski1961
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lukaszv 30. 6. 2023 19:29

Zrušili GARANCI, úrok nechali.
"Výše úrokové sazby se na Vašem účtu nemění a zůstává tedy i nadále stále stejná."
lukaszv
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 30. 6. 2023 19:31

Ten dopis chápu stejně. Končí jen garance doby platnosti úroku, ale ten úrok platí i nadále. Viz. ty věty:

"Trinity Bank se dlouhodobě zaměřuje na výjimečné zhodnocení volných peněžních prostředků svých klientů, a proto nyní neplánuje změnu podmínek úročení. Výše úrokové sazby se na Vašem účtu nemění a zůstává tedy i nadále stále stejná.

Ve Vašem internetovém bankovnictví si můžete ověřit ponechání stejné výše úrokové sazby a to od 1. 7. 2023"
Naposledy upravil Milos dne 30. 6. 2023 19:35, celkově upraveno 1
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod hyper9 30. 6. 2023 19:34

Působí to dost amatérsky, když třeba na stránce

https://www.trinitybank.cz/lide-sporici ... ry-klient/

ale i na jiných místech webu píšou o garanci do konce roku.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 30. 6. 2023 19:38

To ale přece není s ničím v rozporu? Jelikož v tom dopisu píšou:

"V případě, že máte spořicí účet Výhoda+ Dobrý klient s garancí sazby do 31. 12. 2023, garance na tomto účtu nadále trvá, a to do uvedeného termínu."
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod drabeczek 30. 6. 2023 19:40

A co tedy znamená, že končí garance a úroková sazba zůstává, u účtu, který má vyhlašovanou úrokovou sazbu? Že může banka teď doslova ze dne na den úrok změnit ? Každopádně, dokud je tam 6,08%, může být v těch omáčkových přílohách emailů napsáno co chce :-)
drabeczek
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hyper9 30. 6. 2023 19:41

Díky Miloši za upřesnění.
Kombinace pátku odpoledne a komplikovaného produktu způsobila, že jsem se v tom dokonale ztratil.
Zlatá Max Banka.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod pulmann 30. 6. 2023 19:43

Obdržel jsem zprávu z banky,
ale vůbec jsem nepochopil, co mi vlastně oznamují.
Jestli snižují, nebo nechají stejnou.
pulmann
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka