Trinity Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod quino 13. 12. 2023 19:03

Já jsem zakládal online a nabídka s vyšším úrokem mi přišla.
quino
Návštěvník

Odeslat příspěvekod beowafle 19. 12. 2023 20:54

Mám účet Výhoda + Dobrý klient CZK garance 31.12.2023. Chápu, že peníze odtamtud nemohu převést na Výhoda+ Skvělý účet. Po novém roce po skončení garance bych ale mohl chtít peníze přesunout z Výhoda + Dobrý klient jinam. Znamenalo by to tedy, že by poté mohli v Trinity Bank vidět všechny moje vklady na Výhoda+ Skvělý účet jako podezřelé? Budu si muset "navždy" hlídat, aby peníze původně z Dobrého klienta neskončily na Skvělém účtě?
beowafle
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod drummond 19. 12. 2023 23:02

Dávno jsem převedl a jako vždy se nic nestalo.
drummond
Diskutér

Odeslat příspěvekod Gordon_F 20. 12. 2023 07:57

Myslím že se to tu řešilo již od vzniku TB. Z počátku zdejší osazenstvo dělalo velké kolečko (TB (starý účet) -> banka A -> banka B -> TB (nový účet)). Pak se přešlo na malé kolečko ( TB (starý účet) -> banka A -> TB (nový účet)). Kdo na to má dělá "swap" (banka A -> TB (nový účet) a následně TB (starý účet) -> banka X).
Nezaznamenal jsem ve zdejší diskuzi jediný! případ kdy by TB byť náznakem vyjádřila nevoli nad nějakým z těchto řešení.
Prostě je to stav že my víme, že TB ví, že my víme,... Zřejmě se TB snaží jen eliminovat nedostatečně odhodlané jedince a jinak se tuto část svých podmínek (o přívkladech) ani nesnaží nějak uplatňovat. Ono to dost dobře ani nejde, že? Pro mne osobně je toto jistým znakem amatérizmu. Já peníze amatérům nesvěřuji a tak jsem letos od TB odešel.
Gordon_F
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ... 20. 12. 2023 17:12

TB ted momentalne preferuje jen klienty novych pobocek. Asi na nich ma malo zakazniku oproti starym pobockam.
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod trimos- 21. 12. 2023 06:06

to asi néé. nikdy sem na žádné pobočce nebyl, dokonce nemám ani žádnou z těch nových jako preferovanou a stejně mi vždycky nabídli všechny výhody co sem se dočetl že mají. a to i přesto, že sem měl naposledy u nich 4 měíce uloženo 0,-Kč ;-)
trimos-
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Sasakr 21. 12. 2023 14:56

Dnes založen účet i bez občanky. Velmi cením. Jinde mě poslali do háje.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 21. 12. 2023 15:05

A jaký doklad totožnosti jim stačil?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Sasakr 21. 12. 2023 15:12

Pas, ale dal jsem jim i židičák. A k tomu jsme na kus toaleťáku sepsali česný prohlášení o trvalém pobytu.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mate59 22. 12. 2023 16:36

Vážená klientko, vážený kliente,

děkujeme Vám, že využíváte služeb TRINITY BANK a.s. (dále jen „Trinity Bank“). Spokojenost a informovanost našich klientů je pro nás důležitá.

Trinity Bank se dlouhodobě zaměřuje na výjimečné zhodnocení volných peněžních prostředků. Proto Vás chceme informovat, že garance úrokové sazby na Vašem spořicím účtu Výhoda+ s marketingovou akcí Dobrý klient, která měla původně skončit dne 31. prosince 2023, byla prodloužena do 31. ledna 2024. Tímto krokem chceme zajistit, že Vaše úspory budou nadále růst s maximální jistotou a Vy se tak můžete spolehnout na stabilní zhodnocování Vašich úspor.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 22. 12. 2023 16:53

Jj, taky mi to přišlo e-mailem. Nicméně je to garance úrokové sazby jen 5,68%.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 5. 1. 2024 12:16

Trinity Bank letos svým klientům nabídne k účtu platební karty https://www.mesec.cz/aktuality/trinity- ... bni-karty/

"Ve spolupráci s Visa chceme naši klientům nabídnout nejen platební nástroj, ale skutečně unikátní produkt. Naše platební karty budou mít design, který bude odrážet hodnoty a jedinečnou identitu banky. Klientům budou poskytovat nejen praktický nástroj pro finanční transakce, ale také osobitý estetický zážitek," uvedl zakladatel a předseda dozorčí rady Trinity Bank Radomír Lapčík, podle kterého bude banka pro držitele karet nabízet i odměny a speciální nabídky.

Tak uvidíme, co z toho bude, jak co se týká onoho estetického zážitku, tak ale hlavně ty odměny, že... :)
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod pulmann 5. 1. 2024 12:42

Banka zřejmě předpokládá, že důležitý je estetický zážitek.
pulmann
Nadšenec

Odeslat příspěvekod outlier 5. 1. 2024 12:56

Tak Airbank si to myslí taky :)
outlier
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hyper9 5. 1. 2024 13:28

V případě Trinity Bank přeskakuji všechny zprávy na téma "plánujeme nabídnout" a čtu pouze ty "právě nabízíme". :mrgreen:
hyper9
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka