Trinity Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod technikus 2. 2. 2024 14:16

Až teď jsem si to číslo vygooglil, a tady leccos je
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod LaNov 2. 2. 2024 14:51

drkarel píše:To v lepším případě. Nemají náhodou podřízené dluhopisy? Jak píše jjm..., lepší šmejdi, akorát nebudeš mít ani ty hrnce.

Také by mě zajímalo, kvůli jakým skvělým produktům si volají klienty na pobočky - neví detaily, třeba obvykle dobře v obraze Lenka2? Odhaduji, že ty jejich slavné "investiční produkty" si lze najít na stránkách sesterského obchodníka SAB ocp. Tam mě zarazilo toto: https://www.sabocp.sk/dluhopis-fcm-bank Něco takové doufám v bance neznalým českým důchodcům nevnucují?! To byli pěkní šmejdi ...
LaNov
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drkarel 2. 2. 2024 15:12

Vypadlo Ti "by", ale klidně jsi mohl napsat "jsou". Nedělám si iluze. Očitým svědkem podobného poradenství jsem byl v Creditas.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod kamil2268 2. 2. 2024 20:03

Taky mi volal bankléř po založení účtu. Že mám pěknou částku a že jestli mi může nabídnout investiční produkty. Schůzku jsem odmítl, byl slušný.
kamil2268
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lenka_2 2. 2. 2024 21:05

Mně teda žádné finanční produkty nenabízeli už přes dva roky - tehdy to byly akcie třídy B. Jenom po telefonu, stačilo říct že nechci a už mě ani na pobočku netahala.
Pak mě teda v prosinci zvou na pobočku na vánoční punč, ale tam jsou mi nabízeny jen teplé nápoje a cukrovinky. :-)
Promokódy v profilu.
Lenka_2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod nikko 4. 2. 2024 19:38

Nabízí Trinity Bank nějaký bonus za doporučení nového klienta (nebo něco podobného)?
Děkuji za odpověď.
nikko
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 4. 2. 2024 20:39

Nenabízí.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod kecinzer 5. 2. 2024 07:37

Tak se mi po několika dnech povedlo založit ten spořící účet.
Koukám do toho IB a nějak tam nic není. Dá se vůbec někde nastavit, aby mi při pohybu na účtu přišel mail? Mobilní aplikace je asi úplně sci-fi :-D.
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod technikus 5. 2. 2024 07:44

technikus píše:...už mám aktivní účet u TB. Chtěl bych se zeptat, nastavení e-mailových notifikací ohledně příchozí/odchozí platby si mohu někde nastavit? Nebo je to automaticky?

Milos píše:TB neumí žádné notifikace plateb ani nepodporuje multibanking.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod regin 5. 2. 2024 13:50

Někteří jako já jsou rádi, že Trinity takové sci-fi jako mobilní aplikaci neprovozuje a hlavně nevyžaduje. :D
Jiné věci lehce zamrzí (okamžité platby, notifikace) a další jsou mi lhostejné (platební karty). Na druhou stranu, pokud bych si mohl vybrat mezi těmito funkcemi a lepším úročením, jednoznačně volím úrok. Těžší rozhodování by bylo mezi lepším úrokem s mobilní aplikací a horším úrokem bez aplikace.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod technikus 6. 2. 2024 17:52

Předpokládám správně, že v IB nelze zrušit zasílání měsíčních výpisů do e-mailu?

Nebo je to něco z těchto voleb?
- Zasílat obchodní sdělení
- Zasílat důležité sdělení
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drkarel 6. 2. 2024 18:02

Ty výpisy nepotřebuješ? Stejně si myslím, že to nejde, protože oni mají povinnost Ti výpis zaslat.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod technikus 6. 2. 2024 18:05

Nepotřebuji.
Stačí mi dostupný v IB, odkud je lze stáhnout.
Ale pokud nejde zrušit zasílání e-mailů, tak se nedá nic dělat.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drkarel 6. 2. 2024 18:29

Ony jsou v IB?
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod technikus 6. 2. 2024 18:32

Ano, vlevo je nabídka Výpisy a je tam PDF a eventuálně GFC.
Je tam i vidět, že to chodí na mail a na který, ale nelze zřejmě nic editovat, tedy například výpisy nezasílat.
technikus
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka