cpt.Zeman píše:Jsem rád, že jsem z tama dal peníze pryč. Plná huba keců, jak si váží stávajících a loajálních zákazníků a ve výsledku jsem měl o 0,3 % nižší úrok než fungl nový klient. Kecy jenom na papíře. To je prostě Lapčík. Navíc co chcete po amatérech? Už přes 3 roky hlásají jak spustí aplikaci a skutek utek. Bankovní karty jakbysmet. To není žádná banka. Kdyby neměli spořák, tak co jiného klientům nabídnou? Nic. Oni vědí, že se jim odlívá kapitál a tak to je to jediné, co je drží při životě. Oblbnout lidi křivárnama na úrok, aby tam nechali prachy. Ale co pak bude s touto přebroušenou kampeličkou až ČNB sníží sazby, kdy už nebude vůbec výhodné spořit? Sorry, ale to raději budu mít spořák ve slušné bance s kartou, appkou a dalšími výhodami, které banky běžně nabízejí...
Přesně stejný názor jsem tu psal pár dnů zpět. Ani na těch 6,30 % mě nedostanou zpět. Je divné, že najednou zvedají, také mi to nepřijde jako normální. A zase je vidět, jak to dělají na koleni - v bankovnictví mi také svítilo neomezeně, pak to opravili. Jsou to fakt amatéři, hlavně honem honem nalákat lidi ještě ten den.