Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
V e-mailu ze soboty s informacemí k první platbě mj. psali, ževtde295 píše:Jinak ta rychlost u Trinity Bank je celkem mizerná, to je normální? Brzy ráno odeslána aktivační platba na nový účet a stále bez reakce.
Dnes ve 23:27 přišel e-mail s informaci, žeJakmile bude první platba včetně výše uvedené Zprávy pro příjemce úspěšně připsána na účet, dojde ve večerních hodinách k úplné aktivaci účtu, o které Vás budeme informovat e-mailem. Od té chvíle budou Vaše prostředky úročeny příslušnou úrokovou sazbou. Následující pracovní den Vám bude v ranních hodinách zaslána SMS s heslem k přihlášení do internetového bankovnictví
První platbu jsem zadal včera v neděli s dnešním datem splatnosti a dnes ráno ta platba odešla z banky Creditas. Čekal jsem, že dnes budu mít ten účet aktívní a zítra tam budu moct zaslat peníze, ale bohužel jsem se mýlil. Prodloužili to do dalších dvou pracovních dnů.Dovolujeme si Vás však informovat, že u Vašeho účtu číslo 000000-00XXXXXXXX/2070 nemohlo dojít k jeho plné aktivaci. Důvodem je nutnost individuálního posouzení, zda byly u Vaší platby dodržené stanovené legislativní podmínky pro zaslání první platby, o kterých jsme Vás informovali v předchozím e-mailu.
O dalším postupu dokončení procesu založení Vašeho účtu Vás budeme informovat nejpozději do dvou pracovních dnů, a to opět e-mailem. Z Vaší strany není tedy nutná žádná součinnost, vyčkejte prosím na uvedený e-mail s dalšími informacemi.
Také mne to tak připadá. Hlavně aby ta změna úroků nebyla taková, že se tam ty peníze už neoplatí zasílat a důvod kvůli kterému jsem ten účet zakládal pomine.vtde295 píše:Skoro to vypada, ze nez se mi podari na ucet dostat penize, tak mezitim stihnou provest i zmenu teto urokove sazby.
Zprávu pro příjemce jsem u té platby samozřejmě měl vloženou tak jak mi ji napsali a i přes to mi ten účet neaktivovali. Jak dlouho u tebe pak trvalo než se ti banka ozvala a aktivovali ti ten účet a jak to probíhalo?Peta-x píše:U té první platby je třeba dávat pozor aby u ní byla poznámka pro příjemce "otevření účtu u Trinity Bank Jméno Příjmení" jinak tu aktivační platbu neuznají a otevření účtu se zdrží. Taky jsem to tam zapomněl dopsat a stejný problém se založením.
Za dva dny se ozvali, že nemám vyplněnou zprávu pro příjemce, tak jsem to opravil, poslal znovu a další den už měl účet aktivní.vlazy píše:Zprávu pro příjemce jsem u té platby samozřejmě měl vloženou tak jak mi ji napsali a i přes to mi ten účet neaktivovali. Jak dlouho u tebe pak trvalo než se ti banka ozvala a aktivovali ti ten účet a jak to probíhalo?Peta-x píše:U té první platby je třeba dávat pozor aby u ní byla poznámka pro příjemce "otevření účtu u Trinity Bank Jméno Příjmení" jinak tu aktivační platbu neuznají a otevření účtu se zdrží. Taky jsem to tam zapomněl dopsat a stejný problém se založením.
vlazy píše:Zprávu pro příjemce jsem u té platby samozřejmě měl vloženou tak jak mi ji napsali a i přes to mi ten účet neaktivovali. Jak dlouho u tebe pak trvalo než se ti banka ozvala a aktivovali ti ten účet a jak to probíhalo?Peta-x píše:U té první platby je třeba dávat pozor aby u ní byla poznámka pro příjemce "otevření účtu u Trinity Bank Jméno Příjmení" jinak tu aktivační platbu neuznají a otevření účtu se zdrží. Taky jsem to tam zapomněl dopsat a stejný problém se založením.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků