Trinity Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod PULPANM 27. 2. 2024 09:03

jako 3 účty za 6,30?
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod kecinzer 27. 2. 2024 10:02

Ano s 6,3% do 250000 Kč, a už mám zažádáno o další 2.
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drummond 27. 2. 2024 10:10

Potvrzuji, mám 3x6,30%, ale zato nemám žádný s 6,08%, které se zakládaly jen na nových pobočkách. Takže v úhrnu 750 tisíc za 6,3% a vše ostatní za 5,69%, což pořád některým s neomezenou výší za 6,08% vychází lépe. Vzhledem k tomu, že mám u Trinity už 11 (!?!) účtů, zakládat čtvrtý s 6,30% se mi moc nechce, čili neumím říct, kam až to lze vyšponovat ve smyslu, jestli je možné mít těch účtů třeba pět.
drummond
Diskutér

Odeslat příspěvekod culti 27. 2. 2024 10:21

Těch účtů můžeš mít tolik, kolik se ti jich podaří založit. Online to nikdo neřeší. Ale na pobočku bych s tím nechodil :-)
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PULPANM 27. 2. 2024 12:17

To je tedy hustý, schválně zkusím.
Jestli to tedy do 15/3 má smysl, pak asi úroky půjdou dolů
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod trimos- 27. 2. 2024 13:07

PULPANM píše:To je tedy hustý, schválně zkusím.
jestli to tedy do 15/3 má smysl, pak asi úroky půjdou dolů

kdoví, možná ne, mBank garantuje 5,5% na 800k do konce června, takže to možná takovej sešup nebude
trimos-
Návštěvník

Odeslat příspěvekod culti 27. 2. 2024 14:01

Klidně to můžou prodloužit, případně nepatrně zvýšit. U TB člověk nikdy neví. Vzpomínáte minule, jak všichni odhadovali, že TB půjde dolů a oni to naopak ještě zvedli.
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod technikus 27. 2. 2024 14:31

Jak chápete tento bod?
Lze tedy legálně víc stejných účtů, nebo ne?

Současně platí pravidlo, že účet úročený dle úrokové sazby uvedené v bodě 4 i) Individuálních podmínek
může být zřízen za předpokladu, že klient nemá již zřízený účet úročený dle úrokové sazby uvedené
v bodě 4 i) těchto Podmínek a tento účet si nezřídí ani následně. V opačném případě se jedná o porušení
Individuálních podmínek a současně tohoto bodu Podmínek a takový účet s úrokovou sazbou uvedenou
v bodě 4 i) těchto Podmínek bude nadále úročen úrokovou sazbou uvedenou v tomto bodě 6 těchto
Podmínek v souladu s výše uvedeným.
https://www.trinitybank.cz/file/1906
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drummond 27. 2. 2024 15:00

Má to dvě roviny:
Na webu spustili akci 6,30%, přičemž s x hodinovým zpožděním přišla informace o upgradu stávajícího účtu 6,28% na 6,30%. Tolerování těchto dvou 6,30% účtů vedle sebe podle mě v konfliktu s podmínkami není, protože aktivně sis založil opravdu jen jeden (ten druhý udělala dobrovolně banka).
Skutečnost, že si je možné požádat o další a další účty 6,30% v konfliktu s podmínkami je, ale jak to tak u Trinity a jejich podmínkami bývá, jsou jen na papíře a v praxi to funguje bez problémů (nejen množství těchto účtů, ale např. i celá jejich teorie přívkladu, kteroužto podmínku taky můžeš vesele ignorovat).
drummond
Diskutér

Odeslat příspěvekod Rop 27. 2. 2024 16:09

V Trinity se dá spolehnout jen na jednu věc. Že Kovanda ve svých předpovědích nemá pravdu. Ohýbání práva na obě dvě strany je běžnou záležitostí (podmínky ve prospěch klientů, AML ve prospěch banky ... ).
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod ... 27. 2. 2024 18:14

culti píše:Klidně to můžou prodloužit, případně nepatrně zvýšit. U TB člověk nikdy neví. Vzpomínáte minule, jak všichni odhadovali, že TB půjde dolů a oni to naopak ještě zvedli.

Ja jsem tedy videl na mych uctech, ze urokove sazby snizili, vyssi urok dali pouze na novem typu uctu a pro nove vklady. Me to nevadi, ja mel vynulovano.
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod hyper9 27. 2. 2024 22:47

Snažím se převést peníze mezi dvěma svými účty v rámci Trinity.
Datum splatnosti mám zadané na dnes: 27. 2. 2024.
Zobrazí se mi červená chybová hláška: Datum musí být starší než 28. 02. 2024.
Co dělám špatně?
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod Navstevnik123 27. 2. 2024 22:50

Špatně nic, prostě to nejde. Podobně třeba UCB provede platbu mezi vlastními účty zadanou v pátek večer až v pondělí.
Promo kódy v mém profilu nebo SZ.
Navstevnik123
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hyper9 27. 2. 2024 22:53

Dík za info.
Oni mají nějaký časový limit? Pokud ano, v kolik hodin to je?
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 27. 2. 2024 23:17

hyper9 píše:Datum musí být starší než 28. 02. 2024.

Znamená to tedy nejdříve 29. 2.? :shock:
hopo.hopo
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka