Trinity Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod fijosh 27. 2. 2024 23:24

hyper9 píše:Dík za info.
Oni mají nějaký časový limit? Pokud ano, v kolik hodin to je?

Viz https://www.trinitybank.cz/ke-stazeni/#platebni-styk
fijosh
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hyper9 27. 2. 2024 23:32

Dík, už jsem unavenej, taky mě mohlo napadnout se tam podívat.

Pořád nemůžu uvěřit tomu, že takováto banka chce přijít s moderními službami typu platební karta, ale zázraky se občas můžou stát.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod drkarel 28. 2. 2024 06:16

Zázrak typu platební karta existoval už v době, kdy nebylo IB, příkazy se zadávaly papírově a chodily v režimu D+3.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod PULPANM 28. 2. 2024 19:20

drummond píše:Má to dvě roviny:
Na webu spustili akci 6,30%, přičemž s x hodinovým zpožděním přišla informace o upgradu stávajícího účtu 6,28% na 6,30%. Tolerování těchto dvou 6,30% účtů vedle sebe podle mě v konfliktu s podmínkami není, protože aktivně sis založil opravdu jen jeden (ten druhý udělala dobrovolně banka).
Skutečnost, že si je možné požádat o další a další účty 6,30% v konfliktu s podmínkami je, ale jak to tak u Trinity a jejich podmínkami bývá, jsou jen na papíře a v praxi to funguje bez problémů (nejen množství těchto účtů, ale např. i celá jejich teorie přívkladu, kteroužto podmínku taky můžeš vesele ignorovat).

Založil jsem jeden účet a na 6,08 % nechal zbytek peněz nad 250 tis a dnes jsem založil další s 6,30 online bez problémů.
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod culti 29. 2. 2024 00:52

Včera kolem 23:30 jsem provedl mezibankovní převod. Musel jsem zadat datum 29.2., ale k mému překvapení se částka převedla ihned s datem 29.2.!
Když jsem podobnou věc dělal asi týden nazpět okolo 22:00, tak jsem také musel zadat datum na další den, ale částka se skutečně připsala až ten následující den(nevím přesně kdy, ale předpokládám, že až v ranních/dopoledních hodinách).

Že by tedy už uměli mezibankovní převod okamžitě?
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod fc70 29. 2. 2024 04:07

Spíš se jim už překlopil den v systému. Taky se mi to nedávno stalo, v neděli to zaúčtovalo rovnou s pondělním datem. Ale fakticky v bance příjemce byly peníze až v pondělí.
fc70
Přeborník

Odeslat příspěvekod ladik1983 29. 2. 2024 08:11

Abyste se nedivili, že další účty s 6,3% vám bude banka útočit jinak a to 4,08%, i když IB ukazuje 6,3%
ladik1983
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lightblackfox 29. 2. 2024 09:02

Pokud s tím v Trinity takto počítají, tak to mají dobrý plán… :idea:
lightblackfox
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 29. 2. 2024 09:36

Nevěřím tomu, že by toho byli technicky ani procesně schopní... :)
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod culti 29. 2. 2024 09:59

Kdyby nestáli o další účty, tak udělají jednoduché technické opatření ve smyslu: Požádám o další účet - systém zkontroluje, jestli už ten typ účtu mám založený a pokud ano, tak automaticky odešle email: "Děkujeme za zájem, ale bla bla bla" a bylo by to vyřešené.
Spíš je to tak, že v reportu pro management pak vypadá graf s počtem nově založených účtů více sexy. :)
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drummond 29. 2. 2024 10:20

ladik1983 píše:Abyste se nedivili, že další účty s 6,3% vám bude banka útočit jinak a to 4,08%, i když IB ukazuje 6,3%

V IB vidím dosud připsaný úrok, který odpovídá 6,3%, jasně není to úrok připsaný na účet, to uvidím zítra, ale minimálně v tomto ohledu vidím, že to je 6,3%
drummond
Diskutér

Odeslat příspěvekod kecinzer 29. 2. 2024 10:51

ladik1983 píše:Abyste se nedivili, že další účty s 6,3% vám bude banka útočit jinak a to 4,08%, i když IB ukazuje 6,3%

V podmínkách, které mi přišly do mailu, mám u všech 5 účtů 6,3% do 250 tisíc. Vidím to tak i na webu, tak nevidím důvod, proč by to úročili jinak.
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod technikus 29. 2. 2024 11:07

technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod kecinzer 1. 3. 2024 08:02

Dnes připsány úroky. Na všech 5 účtech se úročí 6,3%. Ověřeno.
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod technikus 1. 3. 2024 08:21

V 8:14 mi už byly úroky připsány na účet u Air Bank. Takže automatický převod úroků funguje bezvadně.
technikus
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka