Trinity Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod hyper9 8. 4. 2024 18:43

Miloši, je to do 21:00, když tak podrobněji zde: https://www.trinitybank.cz/download/256
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod lukas1107 8. 4. 2024 18:57

Takže mám účet Spořící účet Výhoda+ Skvělý účet 6,28% pak je akce na účet Spořící účet Výhoda+ Skvělý účet 6,30%, o ten si požádám a běží založení, následně mi po několika hodinách přijde informace, že mi sami od sebe změnily účet Spořící účet Výhoda+ Skvělý účet 6,28% na Spořící účet Výhoda+ Skvělý účet 6,30%. A teď budou tvrdit, že pravidla jsou porušená z mé strany, když já si druhý stejný účet nezaložil.
lukas1107
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Rop 8. 4. 2024 19:18

lukas1107: to je na reklamaci / arbitra

Jinak mi to připomnělo jednoho klienta na daně ... "však se na to nepříjde" ... tak tady se na to přišlo :lol:
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod octaviampi 8. 4. 2024 19:34

myšpulín píše:Koukám, že jsem si ten jarní účet založil na poslední chvíli, v pátek jsem ho aktivoval. Mám teď obě varianty těch pásmových účtů 6,3/5,58 a 6,31/6,08 to by mělo být podle pravidel.

Mně se Trinity líbí. Nutí člověka být ve střehu. Já jsem to dotáhl tak daleko, že kromě skvělého, mám i skvělý jarní a pak jsem došel k tomu, že na třetí nejstarším mám asi individuální nabídku, tj. plošných 6,08 %. Aby byl postřeh dokonalý, tak se pak musím podívat, jak je to s těmi optimálními zůstatky na účtu...
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod drummond 8. 4. 2024 19:35

Lukas1107: těch, kterým oni svévolně zvedli účet 6,28 na 6,30 je víc, taky mi to udělali, pravda, ten by do toho ponižování na 4,08 zahrnovat nemeli.
drummond
Diskutér

Odeslat příspěvekod hero101 8. 4. 2024 20:05

Milos píše:Člověk tedy musí být dnes ve střehu a peníze kdyžtak přesunout na účet se sazbou 6,08% bez omezení výše vkladu.

Můžu si tedy přesouvat peníze z ůčtů kde mám nižší úrok na ůčty kde mám vyšší úrok myslel jsem že to nejde???
hero101
Návštěvník

Odeslat příspěvekod fanyn3 8. 4. 2024 20:36

hyper9 píše:Miloši, je to do 21:00, když tak podrobněji zde: https://www.trinitybank.cz/download/256

Tak bohužel, 20:15 už to s dnešním datem nepustilo. Šmejdi
fanyn3
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fijosh 8. 4. 2024 20:47

Nepustilo, protože dokument, na kterej se hyper9 odkazuje, je z roku 2019 a už nějakou dobu platí novější verze, kde jsou některé časy trochu jinak.

Nevím, kde k tomu odkazu přišel (stará záložka?), každopádně doporučuju se vždy dívat na aktuálně vystavené dokumenty na webu, tj. v tomto případě https://www.trinitybank.cz/ke-stazeni/#platebni-styk

Aktuálně je pro D+0 vnitrobankovní příkaz potřeba zadat do 20:00.
fijosh
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fanyn3 8. 4. 2024 20:53

fijosh píše:Nepustilo, protože dokument, na kterej se hyper9 odkazuje, je z roku 2019 a už nějakou dobu platí novější verze, kde jsou některé časy trochu jinak.

Nevím, kde k tomu odkazu přišel (stará záložka?), každopádně doporučuju se vždy dívat na aktuálně vystavené dokumenty na webu, tj. v tomto případě https://www.trinitybank.cz/ke-stazeni/#platebni-styk

Aktuálně je pro D+0 vnitrobankovní příkaz potřeba zadat do 20:00.

Aha, tak dík. Jeden den přežiju
fanyn3
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 8. 4. 2024 20:57

hero101 píše:
Milos píše:Člověk tedy musí být dnes ve střehu a peníze kdyžtak přesunout na účet se sazbou 6,08% bez omezení výše vkladu.

Můžu si tedy přesouvat peníze z ůčtů kde mám nižší úrok na ůčty kde mám vyšší úrok myslel jsem že to nejde???

No doposud to fungovalo a nejednalo se o "porušení podmínek". Jestli k tomu po dnešku začnou přistupovat jinak, tak to nevím :hm
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod hyper9 8. 4. 2024 21:01

Tak to se omlouvám, já jsem Googlil a nedopadlo to dobře. :-[
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod culti 8. 4. 2024 21:10

Taky jsem se řídil dokumentem, co sem dal @hyper9(šel jsem na večeři s tím, že to převedu kolem 20:30) a pěkně tam dneska zahučel. Všechny účty kromě jednoho na 4,08. Takže myslím, že to, co jsem u TB "nepoctivě" vytáhnul za ty dny, si dneska banka vzala i s úroky zpět. Holt spravedlnost existuje.

Jinak to vypadá, že zatím se zaměřili jen na Skvělý účet. Jarní Skvělý asi bude další v pořadí.
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 8. 4. 2024 21:23

No některým už zkrouhli i Jarní Skvělý účet, viz. viewtopic.php?p=13704684#p13704684 Mě osobně na všech pěti účtech stále ještě svítí 6,31%, ale je to asi jen otázka dnešního večera či zítřejšího dne.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod jir.vesely 8. 4. 2024 21:37

Hmmm tak to asi abych zítra zkontroloval znova. S napětím jsem se tam šel kouknout a mám pořád 6.31% do 250k, 6.30% do 250k a 6.08% bez omezení.
jir.vesely
Nadšenec

Odeslat příspěvekod lightblackfox 8. 4. 2024 21:49

S tím problém nebude. Pokud nemáš od jednoho druhu více účtů, netřeba se ničeho bát. :idea:

-- 8. 4. 2024 21:51 --

lukas1107 píše:Takže mám účet Spořící účet Výhoda+ Skvělý účet 6,28% pak je akce na účet Spořící účet Výhoda+ Skvělý účet 6,30%, o ten si požádám a běží založení, následně mi po několika hodinách přijde informace, že mi sami od sebe změnily účet Spořící účet Výhoda+ Skvělý účet 6,28% na Spořící účet Výhoda+ Skvělý účet 6,30%. A teď budou tvrdit, že pravidla jsou porušená z mé strany, když já si druhý stejný účet nezaložil.

Ale podmínky byly známy předem. V době, kdy jsi zakládal, už jsi věděl, nebo vědět měl, že budou převádět automaticky.
lightblackfox
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka